Tip dana: Barselona – Real Sosijedad: Težak posao za Barsu!

U subotu se nastavljaju mečevi 27. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta pripremili svakako najinteresantniji susret u kom će fudbaleri Barselone na svom terenu dočekati Real Sosijedad koji pruža fantastične partije u ovom šampionatu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Barselona: Može li Barsa do nove titule?

Barselona je godinama unazad dominirala španskim šampionatom, i uglavnom su u ovoj fazi prvenstva već imali veliku prednost u odnosu na svoje rivale. Ipak, ove godine je situacija nešto drugačija, i već sada slobodno možemo govoriti o tome da Barsa nije na svom prepoznatljivom nivou. Naime, izabranici Kikea Setjena se dosta muče u poslednje vreme i trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvopoplasirani Real Madrid, pa nema dileme da će ove dve ekipe voditi veliku borbu za titulu šampiona do bukvalno poslednjeg kola.
U prošlom kolu je Barselona doživela poraz upravo od Reala, i to na “Santjago Bernabeu” kada je bilo 2:0, što je bio već peti poraz za Katalonce u ovoj sezoni, što je zaista previše. Ako na to dodamo i četiri remija, sigurno je da je to samo još jedan od pokazatelja da Barselona ne pruža najbolje partije ove sezone.
Što se tiče Lige šampiona, i tu će Barsa imati težak revanš, pošto im u goste dolazi Napoli, mada izabranicima Kikea Setjena odgovara i remi pošto su u prvom meču u Napulju remizirali 1:1.
Ipak, i ove sezone Barselona igra fenomenalno na svom terenu gde su do sada zabeležili sve pobede i samo jedan remi, ali zato imaju dosta problema na gostovanjima gde su do sada ostvarili pet pobeda, tri remija i čak pet poraza.
U prošlom meču na “Nou Kampu” između Barse i Real Sosijedada, domaćin je uz dosta muke slavio sa 2:1.

Real Sosijedad: Ekipa sa “Anoete” igra fantastično ove sezone!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da su fudbaleri Real Sosijedada ubedljivo najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju španske La Lige. Naime, ekipa sa “Anoete” se u ovom trenutku nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope. Ipak, ne treba zaboraviti činjenicu ni da ova ekipa ima samo dva boda manjka od četvrtoplasiranog Hetafea, a poznato je da to četvrto mesto na kraju donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što bi bio istorijski uspeh. Ne treba zaboraviti da Sosijedad ima i meč manje koji će odigrati sredinom sledeće nedelje, kada će gostovati kod Eibara gde takođe imaju lepu šansu da zabeleže nova tri boda.
Ova ekipa je u fantastičnoj formi i na tri poslednja susreta su ostvarili isto toliko pobeda. U prošlom kolu je Sosijedad na svom terenu uz dosta muke savladao Valjadolid, kada je bilo 1:0, ali su pre toga odigrali jedan od svojih najboljih mečeva ove sezone i na svom terenu savladali ekipu Valensije sa 3:0, koja im je jedan od glavnih konkurenata za plasman u Ligu Evrope, ali i u Ligu šampiona.
Na gostovanjima Sosijedad igra solidno i ove sezone, a do sada su na dvanaest odigranih mečeva zabeležili pet pobeda, dva remija i pet poraza, koliko ima i drugoplasirana Barselona sa kojom se sastaju u ovom kolu.

Naš predlog

Na mečevima i jedne i druge ekipe pada veliki broj golova ove sezone, mada nam i tradicija govori da na mečevima između ove dve ekipe pada dosta golova. Zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Takođe, ovde bi vrlo verovatno moglo da bude i više od tri gola pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.54. Za kraj, smatramo da Barselona nikako ne bi smela da izgubi u ovom susretu jer bi onda značajno smanjila svoje šanse za novom titulom, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.