Bundesliga je opet tu! Iskoristi najbolju ponudu i uživaj u omiljenom sportu!

Nastavlja se Bundesliga, Meridian nemački specijal sa preko 7.000 kvota za kladjenje

Svaka čast Belorusiji, Tajvanu i Uzbekistanu, ali čekalo se i dočekalo ono pravo – posle dva meseca pauze i oprečnih informacija, ovog vikenda konačno kreće prva od liga petice – nemačka Bundesliga. Bajern, Dortmund, Lajpcig, Šalke vraćaju se u velikom stilu na tikete u kladionici Meridian, koja je kao i uvek pripremila najbolje kvote za kladjenje.

Već sada ovo kolo će ispisati novo poglavlje u istoriji fudbala, jer ne samo da će se mečevi igrati bez prisustva publike, nego i timovi neće u isto vreme istrčati na teren, biće zabranjeno grljenje igrača tokom proslave gola, a neće biti ni tradicionalne grupne fotografije uoči početka meča. Prava fudbalska sezona iz filmova naučne fantastike.

Centralni meč, i to u čuvenom nemačkom terminu u subotu od 15:30h, svakako je večiti derbi Vestfalije, gde Dortmund dočekuje Šalke 04. Ukoliko žele da održe tempo u borbi za titulu, domaći više nemaju prava na kiks. Bilo da si uz „milionere“ ili „plavce“, Meridian kladionica samo za ovaj meč pripremila je preko 800 razliitih igara u standard i uživo kladjenju. Tradicija kaže da je na ovom meču „pod mora“ puno golova, zato je u ponudi kvota 1.66 na igru 3+, odnosno za uslove nemačkog fudbala više nego dobrih 2.56 za barem dva gola u prvom poluvremenu.

Nemački fudbal već mesecima potresa neizvesnost u vezi sa sudbinom vlasničke strukture fudbalskih klubova, iza čega stoji vlasnik Hofenhajma, milijarder Ditmar Hop. Zato je svaki meč ovog kluba u žiži javnosti, pa je ista situacija i ovog vikenda, kada dočekuje Hertu u još jednom derbiju kola.
S obzirom na nezavidnu poziciju gostiju iz Berlina koji se bore za opstanak, na ovom meču je za očekivati barem po gol u mreži oba tima – Meridian ti je za ovu igru pripremio više nego dobrih 1.70. Za hrabrije, dvojka na Hertu plaća fenomenalnih 3.50.

A u Berlin putuje i aktuelni šampion Bajern. Domaći Union Berlin još uvek nije siguran za opstanak u elitnom rangu, ali će bodove za sigurni kraj sezone morati da potraži negde drugde – kvota da će Bavarci još u prvom poluvremenu obezbediti trijumf je više nego dobrih 1.65.
Oči celog fudbalskog sveta ovog vikenda su uprte ka Nemačkoj, zato se zabavi i zaradi u najboljoj sportskoj ponudi kladionice Meridian.

A ne samo da je najbolja ponuda, već iz kola u kolo i fenomenalna iznenađenja. Ako misliš da je dupli dobitak na istom tiketu nemoguć, registruj se, uplati tiket i u slučaju da postane dobitan, Meridian je tu da te razuveri – osvoji dobitak i zaradi još toliko.

110 Comments

  1. Pa gde baš da počnu prve, moje omiljene lige. Mislio sam malo od ostalih da nakupite repa a onda da vam na Germancima to pokupim. Ma dobro šta da se radi, uzeću vam odmah. Omiljene kvote u Meridijanu na Nemce… 🤑😚😇

  2. Dvojka na Hertu je Meridianova poklon kvota, moze tu da bude iznenadjenja, Nemci su to 😎 Idemo jako po najjace kvote

  3. Svaka cast i Belorusima i Turkmenistanu, ali i Nemcima😂 Nikada ih nisam stavljao na tiket tako da cu ih preskociti i ovaj put

  4. Dugo priželjkivan nastavak Bundeslige ,lige sa najvise golova ,jedva čekam završnicu lige ,biće zanimljivo videti ko će do trofeja ove sezone !

  5. Udavio sam pitanjima devojku sto radi u kladionici kad krecu lige da se igraju 😁… Evo sad me ne moze isterati napolje, opet cu joj dosadjivati 🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.