Tip dana: Levante – Sevilja: Andalužani na pragu Lige šampiona!

Već od ponedeljka su na programu mečevi novog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Levantea i Sevilje.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Levante: Miran šampionat do kraja!

Po starom dobrom običaju, fudbaleri Levantea se i ove sezone uglavnom nalaze na sredini tabele. Naime, ova ekipa trenutno zauzima 12. mesto na tabeli španske La Lige i ne bi trebalo da imaju previše problema kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih, ali je zaista teško očekivati da bi ova ekipa mogla da se umeša u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja.
Sve to nam govori da Levante po svemu sudeći očekuje nekoliko mirnih mečeva do kraja šampionata, što i nije toliko loše pošto će ova ekipa igrati bez pritiska.
U prvom kolu nakon preduge pauze zbog koronavirusa, fudbaleri Levantea su došli do veoma važnih bodova i to na gostovanju kod Valensije u gradskom derbiju.
Bio je to jedan poprilično interesantan duel, a zanimljivo je da su goli pali u samom finišu susreta. “Slepi miševi” su bili dosta bolji rival većim delom susreta a do gola su stigli u prvom minutu nadoknade, i kada se fudbalerima ove ekipe učinilo da će to biti dovoljno za trijumf, Levante je u poslednjim sekundama meča došao do izjednačenja i to posle penala koji je u gol pretvorio Melero.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Levante odigrao trinaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili čak sedam pobeda, tri remija i tri poraza, što nam jasno daje do znanja da ova ekipa igra zaista dobro na domaćem terenu.

Sevilja: Vreme je za Ligu šampiona!

Uprava Sevilje je pred svoje fudbalere predstavila samo jedan cilj kada je ova sezona u pitanju, a to je svakako plasman u Ligu šampiona, gde nažalost Andalužani nisu igrali čak dve godine. Kako sada stvari stoje, ekipa sa “Sančez Pichuana” ja na pravom putu da dođe do svog primarnog cilja pošto se trenutno nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmićenje.
U prvom kolu nakon ove preduge pauze Andalužani su odigrali jedan poprilično dobar meč na svom terenu i savladali gradskog rivala Betisa, pa su tako na najlepši mogući način startovali u nastavku prvenstva.
Taj meč je završen rezultatom 2:0, a oba gola su pala u drugom poluvremenu kada su Andalužani preko Okamposa i Fernanda slomili otpor tvrdog i neugodnog rivala.
Sevilja je i u poslednjem kolu pred ovu predugu pauzu odigrala sjajan meč na gostovanju kod Atletiko Madrida i uspeli da izvuču bod, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Inače, Andalužani su na gostovanjima do sada odigrali četrnaest mečeva na kojima su ostvarili sedam trijumfa, tri remija i četiri poraza, a u prvom delu sezone su bez većih problema na “Sančez Pichuanu” savladali Levante kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Levante igra odlično na svom terenu ove sezone, ali je sigurno da ih do kraja očekuje jedan miran šampionat. U goste im dolazi Sevilja koja igra zaista sjajno ove sezone i na pravom su putu da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što i jeste primarni cilj. Mišljenja smo da će Andalužani nastaviti sa sjajnim partijama i na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Retki su ti mečevi u kojima Levante ne postigne gol na svom terenu, pa vam zato savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 2iGG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.