Tip dana: Arsenal – Everton: Arsenal će se pre ulaska u ”žutu podmornicu” zasladiti ”karamelama”!

U petak je izuzetno bogata i zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili svakako najzanimljiviji susret u kom će Arsenal na svom terenu dočekati ekipu Evertona.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Arsenal: “Tobdžije” napadaju trofej u Ligi Evrope!

Sva je prilika da će svi navijači Arsenala želeti što pre da zaborave ovu sezonu. Naime, izabranici Mikela Artete se trenutno nalaze tek na devetom mestu na tabeli i deluje da će “tobdžije” jako teško preko prvenstva doći do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Međutim, ne treba zaboraviti da su “tobdžije” stigle nedavno do plasmana u polufinale Liga Evrope, gde ih očekuje dvomeč sa Viljarealom, u kom su objektivno favoriti. Podsećamo vas da osvajač Liga Evrope ima garantovano učešće u Ligi šampiona naredne sezone i sigurno je da će se Arsenal u potpunosti fokusirati na to takmičenje, obzirom da u Premijer ligi baš ne ide.
Na poslednih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala, “tobdžije” su ostvarile dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu su mimo svih očekivanja samo remizirali na svom terenu protiv Fulama, i to pošto su izjednačujući gol postigli u petom minutu sudijske nadoknade.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Arsenal se ove sezone baš i nije proslavio na “Emirejtsu” pošto su do sada odigrali šesnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili šest trijumfa, četiri remija i čak šest poraza.

Everton: Četa “Don Karla” juri peto mesto!

U jednom trenutku se činilo da će izabranici Karla Ančelotija mimo svih očekivanja voditi glavnu reč kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, ali kako stoje stvari, deluje da nažalost od toga ekipa neće biti ništa.
Naime, Everton se u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli i ne igra baš najbolje u poslednje vreme pošto su popularne “karamele” na poslednjih pet susreta bez trijumfa, a u tom periodu su doživeli dva poraza, ali i čak tri puta remizirali, i to sva tri puta u poslednja tri kola.
U prošlom kolu su izabranici Karla Ančelotija remizirali na svom terenu protiv Totenhema, u jednom fantastičnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.
Podsećamo vas da je pre ove loše serije Everton bio veoma blizu poziciji koja vodi u Ligu šampiona, a na sve to su popularne “karamele” imale i čak dva meča manjka u odnosu na gotovo sve konkurente koji su se u tom trenutku borili za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Ono što posebno valja napomenuti je da je ekipa iz Liverpula jedna od najboljih gostiju u ligi, pošto je do sada tim sa “Gudison Parka” petnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili čak devet trijumfa, uz tri remija i samo tri poraza.

Naš predlog

Arsenala igra solidno u poslednje vreme, iako su u prošlom kolu samo remizirali na svom terenu protiv Fulama. Sa druge strane, Everton je vezao tri remija, ali daleko od toga da će se izabranici Karla Ančelotija braniti na ovom susretu.
Mišljenja smo da nas očekuje jedan efikasan duel zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.
Takođe, deluje da bi i jedna i druga ekipa mogla da makar jednog pogotka na ovom duelu koji se igra u Londonu zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81.
Za kraj, mišljenja smo da će na ovom duelu pasti sigurno makar dva gola, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.36.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.