UZBUDLJIVO U NBA LIGI: Podrži “naše” i ozbiljno zaradi

Daleko je Amerika, ali vrelina se prosto oseća i u Srbiji. Kako i ne bi, kada NBA ulazi polako u završnicu, a to znači da nas čeka najbolja košarka na svetu! 

U glavnim ulogama – srpski košarkaši, ali i nekoliko koje volimo kao da su “naši”. I upravo će oni večeras na parket. 

Atlanta je posle četiri godine konačno stigla do plej-ofa, a jedan od najzaslužnijih je upravo Bogdan Bogdanović. Srpski košarkaš, uprkos povredi, ima sjajnu sezonu u NBA ligi, a uz neverovatan procenat šuta za tri poena, pravi je vođa na terenu. 

Ovog puta preko puta njega i saigrača naći će se Hjuston Roketsi, dok će snage odmeriti i Bruklin i Klivlend. 

Pored Nikole Jokića, Janis Adetokumbo gotovo da nema šanse za titulu MVP-ja, ali ima šanse da još jednom izdominira u utakmici proiv Čikaga. Doduše, ispred sebe će imati snažnog Nikolu Vučevića, koji je trenutno među top 5 najboljih defanzivaca u NBA ligi. 

Da li će biti lako? Neće, ali verujemo da nas čeka pravi spektakl! 

U utakmici Detroita i Majamija, nadamo se da ćemo imati priliku da gledamo i Nemanju Bjelicu, koji se i dalje “traži” ove sezone, ali možda je baš ovo pravi momenat da zablista i pokaže sav svoj talenat. 

Znamo da je izbor težak jer se sve utakmice igraju u istom terminu, ali vredi zabeležiti da će u nedelju na teren i Aleksej Pokuševski, koji je već do sada pokazao da je s razlogom trejdovan i da predstavlja budućnost NBA lige.

Njegova Oklahoma igraće protiv Klipersa, ali ni to nije sve. Ponekad se pitamo da li uopšte ima smisla trošiti reči na Luku Dončića i Nikolu Jokića? 

Taman pomislimo da smo sve videli od njih, ali oni nas gotovo na svakoj utakmici ostave bez daha. 

Slavlje za MVP titulu se polako priprema, ali Jokića to nije “uspavalo”, naprotiv – i dalje rešeta iz svih pozicija, iako često ima “rivala više” na parketu.

Sa tim “protivnikom”, odnosno sa nekim nepravednim odlukama sudija se “bori” i Luka Dončić. U poslednje vreme se čini da je mladi Slovenac pogubio konce, ali to ga ne sprečava da i dalje dominira na terenu.  

Ovo je sigurno dovoljno razloga da ispratite još jednu ludu NBA noć, ali ako nije, imamo još jednu važnu informaciju za vas. Dok sedite u svojim domovima i uživate uz spektakularne poteze, atraktivna zakucavanja, lude asistencije i još luđe trojke, imate sjajnu priliku da se OBOGATITE.

Pitate se kako? Jednostavno je, sve što je potrebno jeste samo da kliknete OVDE. Tako preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda proverite zašto vas “šaljemo” na adresu najbolje kladionice u regionu!

10 Comments

  1. Koliko uzivam da gledam nase u NBA-u,neverovatno igraju. Zato treba otvoriti nalog u Meridianu,i sa bonusom koji meridian poklanja podrzati nase kosarkase.

  2. Najbolje kvote…najbolja ponuda….ovo treba iskoristti…ovo je definitivno najbolja ponuda.Ukupna ponuda u Meridianu je top a i bonusi i promociie su vrh.

  3. Kad NBA utakmice ulaze u zavrsnu fazu,postaje najzanimljivije….A nasi sportisti,SRPSKI KOSARKASI,dominiraju! Moramo ih maksimalno podrzati,koliko je u nasoj moci!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.