Tip dana: Arsenal – Aston Vila: “Tobdžije” na tri poslednja susreta imaju isto toliko poraza od Aston Vile! Da li je sada vreme za trijumf?

U petak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni susret devetog kola engleske Premijer lige u kom će Arsenal na svom terenu dočekati Aston Vilu.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Arsenal: Mogu li “tobdžije” konačno do trijumfa nad Vilom?

Poslednjih nekoliko sezona fudbaleri Arsenala nisu na svom prepoznatljivom nivou, ali to nije dovelo do smene Mikela Artete, koji je po mnogim mišljenjima i najveći krivac za katastrofalne partije “tobdžija”.
Dugi niz godina tim iz Londona nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, a prošle sezone Arsenal nažalost nije uspeo da dođe čak ni do plasmana u Ligu Evrope, što će po svemu sudeći biti primarni cilj kada je ova sezona u pitanju, iako će to na osnovu svega što smo do sada videli biti izuzetno težak zadatak.
Naime, nakon osam odigranih kola izabranici Mikela Artete se nalaze na dvanaestom mestu na tabeli sa jedanaest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Ruku na srce, mora se priznati da “tobdžije” nakon lošeg starta šampionata pružaju sve bolje partije, pa tako ekipa iz Londona na pet poslednjih susreta ne zna za poraz, a u tom periodu je višestruki šampion Engleske ostvario tri trijumfa i dva remija, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je Arsenal na “Emirejtsu” u jednom fantastičnom meču podelio bodove sa Kristal Palasom, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Ono što posebno treba naglasiti je da su izabranici Mikela Artete do boda na tom susretu došli u poslednjim trenucima susreta nakon gola koji je postigao Lakazet.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala četiri meča na svom terenu i doživela samo jedan poraz, i to od Čelsija, koji je donekle bio očekivan, ali i dva trijumfa, uz jedan remi i to upravo u prošlom kolu sa Kristal Palasom.

Aston Vila: Odlazak Griliša je sve poremetio!

Aston Vila je prošle sezone pružala sjajne partije, ali je i tada svima bilo jasno da igra ovog kluba u mnogome zavisi od Džeka Griliša koji je ovog leta pojačao redove Mančester Sitija.
Uprava kluba nije sedele skrštenih ruku, pa su u redove tima iz Birmingema stigli Ings, Baili i Sanson, ali je utisak da to nije dovoljno za ambicije koja ova ekipa ima, a one se svakako tiču plasmana u neko od evropskih takmičenja, a čini se da bi upravo Liga Konferencija bila po meri ovog tima.
Izabranici Dina Smita se nakon osam odigranih kola nalaze na trinaestom mestu na tabeli engleske Premijer lige, uz samo bod manjka u odnosu na dvanaestoplasirani Arsenal, kod koga između ostalog “Vila” i gostuje ovog puta, i sigurno da na tom meču fudbaleri ove ekipe imaju velike ambicije, pošto je Aston Vila tri poslednja međusobna susreta sa “tobdžijama” rešila u svoju korist.
U poslednje vreme ekipa iz Birmingema igra promenljivo, pa je tako trinaestoplasirani tim na tabeli na poslednjih pet mečeva ostvario dva trijumfa i tri poraza.
U prošlom kolu je Aston Vila u jednom fenomenalnom susretu na kom smo videli čak pet golova, poražena na svom terenu od Vulverhemptona a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Ono što je posebno zanimljivo je da su izabranici Dina Smita vodili sa 2:0 sve do 80. minuta, ali su onda popularni “vukovi” postigli čak tri gola i došli do veoma važnog trijumfa.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je Aston Vila odigrala četiri meča na strani i doživela čak tri poraza, ali i jedan trijumf, i to mimo svih očekivanja na gostovanju kod Mančester Junajteda kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da je nakon tri vezana poraza Arsenala od Aston Vile konačno došlo vreme za jedan trijumf izabranika Mikela Artete zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.00.
Kada je Arsenal domaćin protiv Aston Vile, ti dueli se uglavnom završavaju sa baš dosta golova, i sva je prilika da će tako biti i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.85.
Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom 1X&3+ koju Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.