Derbi dana Evrolige igra se u Pireju gde Olimpijakos dočekuje “ponos Izraela”!

Olympiakos - Makabi

“Dvorana mira i prijateljstva” će dočekati košarkaše Makabija u okviru četvrtog kola Evrolige. Bitan meč za oba tima. Makabi želi da nastavi pobedonosni niz koji su započeli u Podgorici, dok Olimpijakos želi što pre da zaboravi ubedljiv poraz pred svojim navijačima od Armanija. Utakmica je na progamu u četvrtak od 21h.

KK Olympiakos: Slavni crveno beli žele što pre povratak na pobednički kolosek.

Poptuno neočekivan poraz Olimpijakosa od Armanija u prošlom kolu, kada su gosti potpuno “razmontirali”  ekipu Dejvida Blata. Sve je gostima polazilo za rukom i jednostavno su odigrali savršenu utakmicu. Crveno beli su nakon te utakmice održali interni sastanak odmah posle utamice i spremni dočekuju nastavak sezone. Igrač koji je obeležio dosadašnji deo sezone za Oli je svakako Nikola Milutinov. Naš reprezentativac igra u velikoj formi, odličan je na obe strane parketa i pravo je uživanje gledati ga. Još se nisu potpuno kockice složile u segmentu igre koji je najvažniji Blatu – a to je odbrana. Tu se čeka napredak pirejaca, dok su sve ostale stvari skoro na svom vrhuncu. Spanulis dobija planski manju minutažu kako bi sačuvao svežinu za dugu sezona koja nas očekuje.

KK Maccabi Tel Aviv: Gosti ne dolaze sa belom zastavom i “skupo će prodati svoju kožu”.

Neven Spahija je znao šta želi ovo leto kada je dovodio pojačanja. Dinamični duo Vilbekin – Pargo se i dalje čeka, jer je Pargo povređen i njegov nastup je i na ovom meču neizvestan. Kompetan roster na svim pozicijama bez sumnje, ali vidi se da itekako nedostaje uigranosti. Veliki broj akcija se završava tako što Vilbekin igra izolaciju u sam rešava situacije 1 na 1. Tarik Blek i O'Brajan treba da predstavljaju veliki oslonac u reketu i oni će pokušati da zaustave dominaciju Nikole Milutinova. Makabi definitivno ima svoje adute i neće se lako predati na ovom teškom gostovanju. Armani je pokazao sve slabosti Olija, pa očekujemo sličan pristup i ekipe iz Izraela. Ostaje nam da vidimo ko će nametnuti svoj ritam igre i napraviti prevagu na svoju stranu.

Naš predlog:

Za ovaj meč smo se odlučili da odigramo igru H2 na hendikep poena 8.5. Smatramo da će Makabi pobediti ili izgubiti manje od 9 razlike. Meridan za ovu granicu daje kvotu 1.68. Odlučujemo se za ovaj hendikep, jer smatramo da ovde neće biti “razbijanja” i da će Makabi izdržati do samog kraja.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.