Tip dana: Levante – Real Sosijedad: Sosijedad je sjajan gost, ali pita se nešto i Levante!

U okviru 12. kola španske La Lige snage će odmeriti sedmoplasirani Levante i Real Sosijedad koji se nalazi na 13. mestu. Prošle sezone je ekipa Levantea poprilično ubedljivo pobedila na svom terenu pošto je bilo čak 3:0, dok je Real Sosijedad istom merom uzvratio na svom terenu.
Meč je na programu u 21. čas.

Levante: Ekipa Levantea je u sjajnoj formi!

Nakon dosta lošeg starta prvenstva, fudbaleri Levantea pružaju sve bolje partije. Naime, ova ekipa je u prvih šest kola ostvarili samo jedan trijumf, i to protiv Betisa još u prvom kolu. Ali, nakon toga je ova ekipa posle pobede nad Alavesom započela jednu sjajnu seriju pošto u pet poslednjih kola ne znaju za poraz, a u tom periodu su ostvarli čak četiri pobede i samo jednom odigrali nerešeno i to u prošlom kolu kada su u gostima remizirali sa Viljarealom.
Međutim, treba svakako dodati i to da su izjednačujući gol na tom meču primili u bukvalno poslednjim sekundama, iako su pružili još jednu dosta dobru partiju. Kada se uzme u obzir da je pre tog meča fudbalerima Viljareala zaista gorelo pod nogama, onda je možda taj bod veliki kao i sva tri.
Trenutno se ekipa Levantea nalazi na odličnom sedmom mestu, i ono što je posebno zanimljivo da imaju isti broj bodova kao i šestoplasirani Real Madrid kog su i pobedili pre tri kola.
Trener Lopez nema previše problema sa povređenim i suspendovanim fudbalerima, ali treba dodati i to da na ovom meču neće moći da računa na Ročinju.

Real Sosijedad: Ova ekipa odlično igra u gostima, ali kod kuće ne ide!

Ni peta ovosezonska utakmica na domaćem terenu nije donela prvi trijumf za ekipu Real Sosijedada. U prošlom kolu su dočekali Sevilju pa čak i nije iznenađenje to što nisu slavili, ali svakako da niko nije očekivao da će se taj meč završiti bez golova, pošto je bilo 0:0. Bio je to treći uzastopni remi na domaćem terenu, a drugi bez golova, nakon što su i protiv Đirone odigrali 0:0. Zato se nakon svega mogu radovati da sada ipak gostuju, jer su već tri puta slavili van svog stadiona i trenutno su najbolji gost u La Ligi, pošto su na gostovanjima sakupili čak deset bodova, koliko i ekipe Sevilje, Levantea i Barselone.
Na prošlom gostovanju su ipak poraženi kod Atletiko Madrida, dok treba dodati i to da su u Kupu Kralja remizirali sa Seltom u meču koji se igrao u Vigu. Treba dodati i podatak da je ekipa Real Sosijedada ekipa sa najmanje udaraca prema golu protivnika u španskom prvenstvu.
Ono što je svakako dosta dobra stvar za trenera Garitana je činjenica je belgijski reprezentativac i bivši fudbaler Mančester Junajteda Januzaj u potpunosti spreman za ovaj meč.

Naš predlog

Fudbaleri Levantea su u odličnoj formi i čak pet meča zaredom ne znaju za poraz. Sa druge strane, ekipa Real Sosijedada je najbolji gost u ligi. Za očekivati je da i jedna i druga ekipa postignu makar po gol na ovom meču pa vam savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68. Evidentno je da će kad tad morati da se prekine odlična serija fudbalera Levantea, a možda to baš bude i u ovom kolu pošto u goste dolazi ekipa koja je do sada na gostovanjima sakupila čak deset bodova. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa hrabrom 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Kao što smo već pomenuli, trebalo bi da bude golova na ovom meču pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ na koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 1.82.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.