Tiket dana Evroliga (petak, 20.10.2023)

Danas je na programu 5 utakmica Evrolige, čime će biti kompletirano 4. kolo. Za vas smo analizirali najzanimljivije utakmice, a napominjemo da su navedene kvote bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Monako – Alba Berlin – D+ (granica 87,5) @ 1.85 u MozzartBet

Monako je apsolutni favorit u ovom meču a dodatni motiv im je svakako pobjeda protiv Crvene zvezde na vrelom gostovanju u Beogradu. Ovo bi vrlo lako mogla da im bude prekretnica i okidač za bolje rezultate u nastavku sezone. Alba je pored Asvela pružila najslabije partije u Evroligi i na njihovim mečevima tradicionalno pada veliki broj poena. Ekipi Zvezde su dali 82 poena koja igra dosta čvršću odbranu, pa smo mišljenja da će ekipi Albe dati barem 88 poena. Alba je u prvom kolu primila 80 poena od Bajerna, nakon toga im je Baskonija ubacila 91 poen na njihovom terenu, dok su u poslednjem kolu primili 87 poena od Virtusa. Monako ima izvrsne ofanzivce pa je prema tome naš prijedlog igra D+ (granica 87,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Anadolu Efes – Valensija – 1-1 @ 1.75 u MozzartBet

Ekipa Efes je ovo ljeto ostala bez Vasilija Micića i dugogodišnjeg trenera Atamana, pa je bilo za očekivati da će novi trener trebati vremena za adaptaciju. Doživjeli su popriličnu blamažu na otvaranju Evrolige, poraženi su od Barselona sa 17 razlike, zatim su na domaćem terenu poraženi od Reala sa čak 23 razlike. Teški protivnici ne bi smjeli biti izgovor za veoma loša izdanja igrača, pa su prvi alarmi u Efesu već upaljeni. U prošlom kolu su uspijeli da savladaju Asvel koji je zasigurno najgori tim u ligi i to sa samo 5 razlike, a u ovom meču će morati mnogo bolje pošto im u goste dolaze ekipa Valensija koja još uvijek ne zna za poraz i na skoru je 3:0. Ova ekipa Efesa je i dalje jedna od najboljih na papiru i pitanje je kada će početi da pružaju bolje partije, u ovom meču su favoriti i očekujemo da će konačno pružiti jednu dobru partiju od samog starta i na kraju ubjedljivo slaviti zarad mira u kući. Prema tome predlažemo igru 1-1 po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Panatinaikos – Makabi Tel Aviv – H1 (granica 4,5) @ 1.75 u MozzartBet

Panatinaikos je za sada već par puta kiksnuo u novoj sezoni. U prvom meču su poraženi od Olimpijakosa na domaćem terenu posle produžetka, da bi prvu pobjedu upisali u drugom kolu protiv ekipe Bajerna sa 78:71. U prethodnom kolu su poraženi od Fenerbahčea i to veoma ubjedljivo. Makabi sa druge strane nakon pobjede nad Partizanom, u prošlom kolu pored svega što se dešava u Izraelu, odigrali su meč protiv Valensije i glatko poraženi sa 9 razlike. Mišljenja smo Panatinaikos kad tad mora proigrati i da večeras moraju opravdati ulogu favorita koju imaju. Po kvalitetu su jači od Makabija pa mislimo da bi to trebalo doći da izražaja, te vam predlažemo igru H1 (granica 4,5) po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Barselona – Bajern – H1 (granica 9,5) @ 1.90 u MozzartBet

Ekipa Barselone je jedan od najkvalitetnijih timova ove sezone u Evroligi i sigurno je da su jedni od glavnih favorita za osvajanje. Zadržali su veći igrača iz prethodne sezone, koje su nadogradili kvalitetnim pojačanjima, a nakon dolaska novog trenera na klupu, evidentna je raznovrsnost u napadu i drugačiji stil igre nego prethodne godine. Još uvijek nisu poraženi u novoj sezoni Evrolige, a u prethodnom meču su, uz zaista sjajne procente šuta, bili bolji od ekipe Partizana u Beogradu. Ekipa Bajerna ima kvalitetne igrače, doveli su Pabla Lasa na klupu, koji itekako poznaje Barsu. Kvalitet Barselone bi trebao doći do izražaja u ovom meču pa vam prema tome predlažemo igru H1 (granica 9,5) po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MozzartBet iznosi 10.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.