Tiket dana: Poeni igrača

Danas je na programu šest utakmica Evrolige, a pred nama su neki veoma zanimljivi mečevi. Za vas smo analizirali poene igrača, a napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Alek Piters (Olimpijakos) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u MeridianBet

Olimpijakos danas dočekuje razdrmanu Baskoniju koja je u prošlom kolu savladala Partizan. Piter ima sjajnu sezonu i za sad je veoma konstantan i svakako predstavlja jednog od najboljih igrača Olimpijakosa. Baskonija kroz čitavu sezonu igra veoma lošui odbranu pa ćemo u ovom meču vrlo lako gledati veliki broj poena. Piters ima odlične procente šuta, igra veoma pametno i evidentna je smirenost u njegovoj igri. Sjajno je fizički građen i tokom utakmice ga ima na obje strane terena, pa je za očekivati da slabija odbrana Baskonije bude na mukama sa njim danas. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Tomas Vokap (Olimpijakos) – Asistencije + (granica 4,5) @ 1.85 u MeridianBet

Kao i prošle sezone tako i ove Tomas Vokap je jedan od glavnih, ako ne i glavni igrač, kada je u pitanju organizacije igra ekipe Olimpijakosa. Naturalizovani Grk je istinski vođa ove ekipe i prije svega sjajan razigravač. U saradnji sa Falom i Milutinovim koji prave blokove za njega, dobija dosta prostora za igru, pa pored opcija za asistenciju ispod koša ima mogućnost asistiranja igračima koji se nalaze na spoljnim pozicijama, a Olimpijakos tu ima Pitersa, Kenana, Papanikolaua.. Sve sjajne šutere koji znaju asistenciju da pretoče u poene. Lošija odbrana Baskonije bi trebala biti laka meta za Vokapa, prema tome predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ante Žižić (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.85 u MeridianBet

Efes danas na domaćem parketu dočekuje ekipu Žalgirisa, koja je u poslednje vrijeme dosta ranjiva. Pobjeda je danas imeprativ za nekadašnjeg prvaka Evrope kako bi izašao iz evidentne krize. Žižić ove sezone dobija malo veću minutažu pod novim trenerom, igra veoma dobro i večeras bi vrlo lako mogao da završi na dvocifrenom učinku kada su u pitanju poeni. Žalgiris nešto slabije brani centarske i krilne pozicije a prisustvo Larkina u Tompsona u ekipi Efesa, koji su sjajni asistenti, mogli bi da rezultuju poeni Žižića, koji se vrlo često nalazi i na linija za slobodnja bacanja. Ova granica nam se čini veoma primamljivo, pa prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Džordžus Papagijanis – Skokovi (granica 3,5) @ 1.85 u MeridianBet

Desetkovani Fener danas gostuje ekipi Partizana u Beogradu. Biće jedan veoma težak i zahtjevan meč za obje ekipe, a Papagijanis bi danas trebalo da dijeli minutažu sa Motlijem, te je za očekivati da provede preko 20 minuta na parketu uslijed povrede Sanlija. Centri Partizana veoma slabo grade koš ove sezone, a to predstavlja jedan od glavnih problema u igri Partizana. Praviće dosta problema i on i Motli centarskoj liniji koji će im teško parirati. Papagijanis ima prosjek upravo do 3 skoka po meču ali uslijed svih izostanaka večeras i slabije odbrane Partizana, ovo je ističe kao dosta siguran tip. Prema tome predlažemo igru skokovi (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.