Tip dana: Lion – Rems: Domaćin je veliki favorit, ali je Rems izuzetno neugodna ekipa!

Jedan od premijernih mečeva 20. kola francuske Lige 1 igra se na Žerlanu gde domaći Lion dočekuje fudbalere Remsa.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Lion: Sve u svemu nije loše!

Fudbaleri Liona igraju poprilično dobro ove sezone a to potvrđuje i njihov plasman u osminu finala Lige šampiona što je zaista veliki uspeh, mada se mora priznati ni da grupa nije bila toliko atraktivna pošto su u njoj pored ove ekipe bili Mančester Siti, Šahtjor i Hofenhajm.
Inače, na više frontova je igrao Lion ove sezone, ali su pre nekoliko dana neočekivano ispali iz Liga Kupa i to pošto su doživeli domaći poraz od Strazbura. Mogli su izbeći taj poraz da je Fekir realizovao jedanaesterac, ali nije pa im ostaju prvenstvo, Kup i Liga šampiona, što je sasvim korektno kada je ova ekipa u pitanju.
U prvenstvu su nedavno takođe neočekivano izgubili od Rena, da bi odmah nakon toga vrlo lako pobedili Monako i remizirali sa Monpeljeom u prošlom kolu. Treba svakako dodati i to da ova ekipa nema previše kadrovskih problema pred ovaj meč.

Rems: Ova ekipa je u sjajnoj formi!

Iako nisu na najbolji način započeli ovu sezonu u francuskoj Ligi 1, fudbaleri Remsa kako sezona odmiče pružaju sve bolje partije u prilog čemu ide i činjenica da se posle 19. kola najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala nalaze na devetom mestu što je sasvim dobar plasman kada su ambicije ove ekipe u pitanju. Posebno dobro Rems igra upravo u poslednje vreme pa su u prethodnih šest kola samo jednom izgubili. Pobedio ih je Tuluz i to na domaćem terenu, a nakon toga su dva puta remizirali i ostvarili pobedu. Često igraju nerešeno i već osam puta na utakmicama Remsa nije bilo pobednika i kada je to u pitanju nalaze se na drugom mestu odmah iza Kaena koji ima neverovatnih devet remija. Sasvim sigurno je remi kod drugoplasiranog Lila dobro ostvarenje, a odmah nakon toga je ova ekipa savladala i Strazbur sa 2:1. U prošlom kolu su ponovo remizirali i to na svom terenu protiv Kaena, ali su onda u Kupu ostvarili veoma važnu pobedu nad Lensom, što je samo potvrda da se ova ekipa nalazi u sjajnoj formi i da u odličnom raspoloženju putuje na gostovanje kod Liona.

Naš predlog

Fudbaleri Liona imaju zaista velike ambicije kada je ovogodišnje prvenstvo u pitanju, međutim pitanje je koliko je to realno obzirom da je PSŽ uveliko odmakao. Ipak sigurno je da će ekipa sa Žerlana učiniti sve da sezonu završi kao druga, a za to će im biti neophodna pobeda u ovom meču. Rems je u fantastičnoj formi, ali čini se da su već donekle ispunili svoj zadatak pošto se nalaze u bezbednoj zoni. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Takođe, treba očekivati jedan poprilično efikasan meč pošto i jedna i druga ekipa igraju na taj način ove sezone pa vam zbog toga toplo preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. Treba očekivati da će i Rems pokušati da se nadigrava sa Lionom jer sigurno da nema šta da izgubi pa vam predlažemo da za kraj pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.