Tip dana: Real Sosijedad – Betis: Može li Sosijedad da popravi očajni skor kod kuće?

U četvrtak je na programu revanš meč osmine finala Kupa Kralja u kom se sastaju domaći Real Sosijedad i Betis. Prvi duel koji je odigran u Sevilji je završen bez golova pa nema sumnje da nas očekuje vrlo interesantan revanš.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Real Sosijedad: Sjajne igre na strani, ali kući ne ide nikako!

Kada bi se gledale samo partije na strani sigurno da bi ova ekipa bila među vodećim na tabeli španske La Lige. Ovako, trenutno se Real Sosijedad nalazi na solidnom osmom mestu i ukoliko u narednom periodu nastave sa dobrim partijama sigurno je da će se uključiti u borbu za mesto koje vodi u Ligu Evrope.
Ova ekipa igra fantastično na strani ove sezone i uz Barselonu su najbolji gost u ligi, dok su nažalost dobre partije na domaćem terenu izostale. Naime, Sosijedad je osvojio samo devet bodova na svom terenu i to pošto su zabeležili dve pobede i tri puta odigrali nerešeno. Ono što je jako bitno je da su do druge pobede na domaćem terenu došli upravo u prošlom kolu kada su savladali ekipu Espanjola u jednom izuzetno uzbudljivom meču koji je na kraju završen pobedom domaćina od 3:2. To je bio drugi vezani trijumf za ovu ekipu pošto su kolo pre toga ostvarili verovatno i najveću pobedu ove sezone pošto su na gostovanju na Santjago Bernabeu savladali Real Madrid i to sa 2:0.
Ono što je dobra stvar po ovu ekipu je da imaju dobar rezultat iz prvog meča pošto je duel Betisa i Real Sosijedada u Sevilji završen bez golova.

Betis: Može li tim iz Andaluzije ponovo do Liga Evrope?

Kada se sve sabere i oduzme fudbaleri Betisa igraju dosta dobro ove sezone. U prilog tome govori i činjenica da se trenutno nalaze na odličnom sedmom mestu na tabeli. Ipak, ekipa iz Sevilje pruža nešto slabije u partije i vezali su dva poraza u ligi. Prvo su mimo svih očekivanja izgubili od Hueske u gostima, da bi u prošlom kolu na svom terenu doživeli poraz i od Real Madrida, iako je na nekoliko minuta pre kraja bilo nerešeno. Međutim, mora se priznati da su fudbaleri Betisa bili i te kako bolji rival na tom meču, ali je ipak nedostajalo malo više koncentracije u završnici što je šampion Evrope umeo da kazni.
Treba dodati i da je Betis pre ta dva poraza odigrao nerešeno na svom terenu protiv Eibara, dok je pre toga tim iz Andaluzije vezao čak četiri pobede.
Vrlo je moguće da će trener ekipe iz Sevilje odmoriti nekoliko standardnih prvotimaca zbog činjenice da ima široku rotaciju, ali i zbog toga što je ipak prioritet La Liga jer Betis nije daleko od mesta koje vodi u Ligu Evrope, što i jeste glavna ambicija ovog tima za sezonu koja je u punom jeku.

Naš predlog

Prvi meč koji su ove dve ekipe odigrale u Sevilji završen je bez golova. Sigurno je da je sada Real Sosijedad blagi favorit, ali to ne znači da će se Betis tako lako predati. Ipak, po nekim nezvaničnim informacijama trener Betisa će odmoriti par standardnih prvotimaca pošto njegovu ekipu za vikend očekuje jako bitan duel sa Đironom u prvenstvu koja im je direktni rival za mesto koje vodi u Ligu Evrope. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.25. Treba očekivati i vrlo efikasan meč jer i jedna i druga ekipa igraju na taj način pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.24. Za kraj, savetujemo vam da probate i sa jednim prelazom, a u pitanju je igra 1-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.