TIKET ZA VEČE (nedelja, 28.07.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih susreta širom Evrope, ali i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz poljskog, brazilskog i argentinskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama
.

Korona – Legija – 2 @ 1.95 u Mozzartbet

Poljsko fudbalsko prvenstvo godinama unazad spada u jedno od najizvesnijih u Evropi, a svakako da nas i ovog puta očekuje dosta uzbuđenja.
Korona je prošlu sezonu završila na četrnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji su na kraju nažalost ispali u niži rang. Svakako da će primarni cilj i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, međutim, ako se po jutru dan poznaje deluje da to neće biti nimalo lak zadatak. U prvom kolu je Korona doživela težak poraz na gostovanju kod Pogona, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Legija poslednjih godina ne uspeva da dođe do naslova prvaka Poljske, a prošlu sezonu je tim iz Varšave završio na trećem mestu na tabeli, iza Jagelonije i Šljonska.
Naravno, ovog puta je primarni cilj titula, i generalno, utisak je da Legija ima ubedljivo najjači tim u Poljskoj, mada je to i u prethodnih nekoliko godina bio slučaj pa ovaj tim nije uspevao da dođe do naslova prvaka ove zemlje. U prvom kolu je tim iz Varšave ostvario veoma važan trijumf protiv Zaglebja, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Smatramo da je nekadašnji šampion Poljske veliki favorit i na ovom gostovanju kod Korone, pa vam hrabro savetujemo da vaš fokus usmerite ka pobedi gostiju i odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.95.

Rasing – Santa Fe – D2+ @ 2.10 u Mozzartbet

Drugi duel koji smo za vas ove večeri analizirali nam stiže iz Argentine, gde se prvenstvo polako ali sigurno zahuktava, posle pauze zbog Kopa Amerike.
Rasing spada u red glavnih favorita za naslov prvaka ove zemlje, a u ovom trenutku se tim iz Aveljanede nalazi na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na Urakan, koji se mimo svih očekivanja trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli argentinskog šampionata. U prošlom kolu je nekadašnji šampion Argentine poražen na gostovanju kod Sarmijenta, kada je bilo 1:0, čime se još jednom potvrdilo da Rasing ima ogromnih problema na strani.
Sa druge strane, Santa Fe se nakon šest odigranih mečeva nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo bod viška u odnosu na petoplasirani Rasing, ali i četiri boda manjka od prvoplasiranog Urakana. Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu argentinskog fudbala ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, uz dva remija, a generalno, do sada Santa Fe ne zna za poraz u šampionatu, i to uz samo dva primljena pogotka, što je podatak koji vredi pohvaliti.
Ipak, poznato je koliko dobro Rasing godinama unazad igra na svom stadionu, pa smo mišljenja da je tim iz Aveljanede veliki favorit na ovom duelu, ali umesto jedinice, smatramo da je bolje i isplatljivije da se oprobate sa igrom D2+, a sve to uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Atletiko Mineiro – Korintijans – 1&2+ @ 2.20 u Mozzartbet

Najzad, posldenji meč sa večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz Brazila, gde će snage odmeriti Atletiko Mineiro i Korintijans.
Pre svega, deluje da će ovo biti jedno od najneizvesnijih prvenstava Brazila u poslednjih dvadesetak godina, pošto je liga poprilično ujednačena. Atletiko Mineiro je trenutno stacioniran na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, a moramo pomenuti dosta dobre partije ovog tima u poslednje vreme.
Na tri poslednja susreta u elitnom rangu brazilskog fudbala ovaj tim ne zna za poraz, a u prošlom kolu je Atletiko slavio na svom stadionu protiv Vaska, kada je bilo 2:0, pa nekadašnji šampion Brazila trenutno ima sedam bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Sao Paulo, koji se nalazi na šestom mestu na tabeli, koje je poslednje koje donosi plasman u Kopa Libertadores, a to naravno i jeste primarni cilj Mineira.
Korintijans se trenutno nalazi na jako lošem petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji su stacionirani u zoni ispadanja. Na poslednjih pet mečeva popularni Timao je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, i to u prošlom kolu protiv Gremija na domaćem terenu kada je bilo 2:2.
Utisak je da se radi o dve ekipe veoma sličnog kvaliteta, međutim, dobro poznato je šta u Južnoj Americi, konkretno Brazilu i Argentini znači prednost domaćeg terena, pa vam zbog toga najviše i preporučujemo da se fokusirate na jedinicu, uz konstataciju da očekujemo makar dva gola Mineira, pa je idealno da se oprobate sa igrom 1&2+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.20.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.