Tiket dana (četvrtak, 01.08.2024)

Prvog dana avgusta na programu su revanš mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencija. Igra se mnogo utakmica i treba nekako izbeći potencijalne ”mine”. Kvote su važile u trenutku sastavljanja predloga.

Serkl Briž – Kilmarnok – 1,2+ @ 1.67 u SuperBet

Prvi meč u Škotskoj protekao je u izjednačenoj igri u kojoj je malo više pokazao belgijski tim. Serkl Briž je prvi i poveo ali je Kilmarnok brzo vratio stvari u egal. Svakako je sada Serkl Briž favorit za pobedu i pored činjenice da su katastrofalno otvorili novu sezonu. U prvom kolu Župiler lige manje poznati tim iz Briža je ubedljivo poražen na gostovanju kod Vesterloa sa 3:0 i dosta su zabrinuli svoje navijače pred uzvrat sa Škotima. Ipak, verovatno je i ovaj meč malo sputao Serkl u toj utakmici u Vesterlou i treba očekivati nihovo mnogo bolje izdanje u revanšu. Bolji iz ovog duela ide na sever, u Dansku ili Norvšeku a sudeći po pobedi Moldea u prvom meču protiv Silkeborga, verovatno u Norvešku. Pokušajte s jedinicom uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je u kladionici SuperBet 1.67.

Botev – Panatinaikos – GG @ 1.85 u SuperBet

Mada je Panatinaikso mnogo veće ime, ne samo u svetu fudbala, i prvi meč je pokazao da Bugari imaju čemu da se nadaju. Doneli su aktivan rezultat iz Atine, poraženi su samo sa 2:1 i pored činjenice da su Zeleni imali dva gola prednosti posle prvih 45 minuta. Botev je prava legija stranaca, Bugara skoro da i nema u timu i ne čudi to što su u prvom kolu kvalifikacija izbacili slovenački Maribor. Bugarsko prvenstvo je već počelo, Botev je upisao pobedu i remi, dok se u Grčkoj još čeka poečtak. Nije ni to zanemarljiv podatak i očekujemo da ekipa iz Plovdiva pokaže zube Panatinaikosu. Oba tima su pobednici kupova u svojim zemljama i Botev je oteo pehar od Ludogoreca, koga je pobedio u finalu. Pao je takođe imao težak put preko Olimpijakosa, PAOK-a i na kraju Arisa. Opet probajte s golovima, za GG kvota je 1.85 u kladionici SuperBet.

Pafos – Žalgiris – 1 @ 1.55 u SuperBet

Litvanci imaju dosta iskustva u Evropi, pre dve godine su igrali i u grupnoj fazi Lige konferencija, ali je fudbal daleko od nekog posebnog kvaliteta, prvenstvo pogotovo. I u takvoj konkurenciji Žalgiris je prošle sezone izgubio titulu, prvak je po prvi put postao Panevežis, pa ekipa iz Kaunasa pokušava težim putem do grupne faze trećeg po jačini takmičenja. Bili su uspešni u prvom kolu, izbacili su finski VPS ali je sada zadatak teži, igraju sa kiparskim Pafosom. Kiprani su se tek pojavili na fudbalskom nebu, postoje tek 10 godina, ali su već umeli da zagorčaju život mnogo poznatijim klubovima. Nejveći uspeh je osvojen kup prošlog proleća i zbog toga su sada u Evropi. U prvom kolu Lige Evrope poraženi su u oba meča od švedskog Elfsborga i sada imaju popravni. Prvi meč dobio je Žalgiris sa 2:1 mada je Pafos bio mnogo konkretniji sa 14 udaraca na gol naspram samo 3 domaćina. Vreme je za prvu evropsku pobedu Pafosa u istoriji a za jedinicu kvota je 1.55 u kladionici SuperBet.

Bran – Go Ahed Igls – x2,2+ @ 2.25 u SuperBet

Bran je uspeo da ostane neporažen u Deventeru, meč sa Go Ahed Iglsima je završen bez pobednika i bez golova, ali je holandski tim pokazao mnogo više. Jesu Iglsi tek drugi put u nekom evropskom kupu, ne računajući nekadašnji Inter toto kup, ali dolaze iz ozbiljnog šampionata kakva je Eredivizija i svakako da nisu bez izgleda protiv ekipe iz Bergena. Bran je pre samo dve sezone bio drugoligaš, mada je neočivano ispao, onda je u povratničkoj sezoni zauzeo drugo mesto na kraju i izborio se za Evropu. Bran nije pobedio na pet poslednjih utakmica ali je samo jednom poražen u tom intervalu. po onom što smo videli u Deventeru čini nam se da su Iglsi bolji i da bi mogli na strani da naplate sve ono što su promašili pred svojim navijačima. Predlog je dupla šansa na goste uz bar dva gola ukupno. Za x2,2+ kvota je 2.25 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 10.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.