Tiket dana (nedelja, 04.08.2024)

Jedna onako, baš solidna, ponuda je ove nedelje. Nema još uvek najjačih evropskih liga ali se igra širom kontinenta i u Južnoj Americi. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja predloga.

Rapid – Šturm – 1x @ 1.66 u King

Sezona u Austriji započela je, kao i uvek, utakmicama prvog kola nacionalnog kupa, a odmah zatim kreće i Bundelsiga. Ovog puta promena je u tome što titulu, posle decenijske vladavine Salburga, ovog puta brani tim Šturma. Već u prvom kolu aktuelni prvak ima teško gostovanje u prestonici gde ga čeka odlični Rapid. Bedčlije su bile sjajne u pripremnom periodu, da su u formi pokazao je Rapid i u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope kada je u oba meča pobedio poljskog osvajača Kupa Vislu iz Krakova. Inače Rapid je prošle sezone izgubio u finalu Kupa baš od Šturma, koji se okitio duplom krunom i ovaj meč može da se glada i kao utakmica Super kupa. Šampion želi da već na startu krene žestoko i dolazi po sva tri boda u Beč ali domaćin ima veliki motiv i nekako smatramo da neće biti poražen. Šturm se nije proslavio u kupu, nižerazredni Kremser su eliminisali tek posle produžetaka, pa je naš predlog dupla šansa na domaćina. Za 1x kvota je 1.66 u kladionici King.

Vintertur – Iverdon – 1 @ 1.84 u King

Vintertur je tek treću sezonu u eliti, u prvoj je jedva izborio opstanak a već u drugoj je igrao u plej-ofu i bio na korak od prvog plasmana u Evropu. Na kraju nisu uspeli ali to nije pokvarilo ukupni utisak. Novu sezonu su započeli pobedom nad Sent Galenom ali su u drugom kolu poraženi na Lecigundu od Ciriha sa 4:2. U meču sa Iverdonom su favoriti, gosti su završili na 10. mestu prošle sezone, to je bio prihvatljiv plasman za tim koji je tek ušao u Super ligu ali moraće mnogo bolje ove sezone ako žele da izbegnu borbu za opstanak. Krenuli su loše, poraženi su u prva dva kola od Ciriha i Serveta, mada su Ženevi pokazali zube osvajaču Kupa i jednoj od trenutno najboljih švajcarskih ekipa. Prošle sezone je Vintertur bio uspešniji u međusobnim okršajima, dva puta je bilo nerešeno a jednom je slavio tim iz ciriškog komšiluka. I sada predlažemo jedinicu uz koeficijent 1.84 u kladionici King.

KuPS – SJK – GG3+ @ 2.00 u King

Dobili smo interesantno takmičenje u finskoj Veikkaus ligi u kome se za titulu ne bore više samo dve ekipe. Pored aktuelnog prvaka Helsinkija i vicešampiona KuPS-a, ove sezone im se priključio i SJK ali su sve vreme tu negde i VPS i Ilves. Da li su svi ovi timovi popravili lični kvalitet ili je Helsinki nešto slabiji, biće da je ovo drugo, sudeći barem po utakmicama u Evropi ovog leta. Nisu se Finci proslavili. Helsinki je ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona i preseliće se u Ligu konferencija, dok su svi ostali već završili evropsku odiseju. među njima je i KuPS, tim iz Kuopija je prebrodio prvo kolo ali je u drugom dva puta minimalnim rezultatom poražen od norveškog Tromzea. Sada mogu da se posvete domaćim takmičenjima, pošto su i u polufinalu nacionalnog kupa, a prvi težak ispit biće meč sa SJK-om. Gosti su odigrali neverovatan duel sa poslednjeplasiranim Lahtijem i jedva spasili bod u svom Seinajokiju. Rezultat je bio za nevericu, čak 5:5, ali je i to novi kvalitete ove lige, veliki broj pogodaka. Očekujemo ih i u derbiju, za GG3+ kvota je 2.00 u kladionici King.

Lingbi – Brondbi – T22+ @ 1.68 u King

Ono što se dogodilo Brondbiju u poslednjem kolu prethodnog šampionata teško je i opisati. Njima je, ispostavilo se, bio dovoljan i bod u meču sa nezainteresovanim Orhusom na domaćem terenu ali su poraženi sa 3:2 i već pripremano slavlje je palo u vodu. Umesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona sada pokušavaju da se domognu Lige konferencija i u drugom kolu su izbacili kosovski Lapi. Rival u trećem kolu je mnogo jači, radi se o poljskoj Legiji ali ni tim iz Varšave nije ono što je bio. Pre tog meča u četvrtak Brondbi ide na gostovanje Lingbiju. I Brondbi i Lingbi su prigradske opštine prestonice Kopenhagena i među njima vlada veliko rivalstvo. Lingbi je startovao porazom od FC Kopenhagena na svom terenu ali je onda uzeo bod na gostovanju Sonderjilu. Brondbi ima 4 boda ali nije oduševio u remiju sa Viborgom 3:3 i pobedom nad Vejleom od 2:1. Golovi su prvi izbor i verujemo da Brondbi može dva puta da pogodi mrežu Lingbija. Za T22+ kvota je 1.68 u kladionici King.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici King iznosi 10.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.