Tiket za veče (subota, 03.08.2024)

tiket dana

Nije baš sjajna ponuda za subotu uveče ali je preostalo taman toliko mečeva za još jedan tiket. Kvote bi mogle biti neznatno izmenjene.

Šalke – Braunšvajg – GG3+ @ 2.05 u SuperBet

Nemački velikan Šalke i drugu uzastopnu sezonu igraće u Cvajti, a treću u poslednje četiri godine. Iz toga se jasno vidi da su stvari daleko od idelanih u nekadašnjem šampionu a kako vreme odmiče sve su teže i teže. Ostali su bez glavnog sponzora, jedva sakupili novac za licencu i ovo će biti još jedna turobna sezona za armiju navijača popularnog rurskog kluba. U prvom kolu u Gelzenkirhen dolazi Ajntraht iz Braunšvajga, za koga ne znamo kako je uspeo da se spasi najgoreg prošle sezone. Ipak, na proleće su igrali dosta dobro i bili na kraju tik iznad crte. Pripremni period otkrio je sve problemo kod ”kraljevsko-plavih” i nismo ubeđeni i u trijumf domaćina na stratu. Predlažemo golova a za GG3+ kvota je 2.05 u kladionici SuperBet.

Lucern – Sion – T22+ @ 2.40 u SuperBet

Povratnik u elitu ekipa Siona izgleda da ne planira više da ispada. Na startu prvenstva ostvarili su dve pobede i to kakve. U prvom kolu su kao gosti pobedili aktuelnog šampiona Jang Bojse a u drugom su deklasirali Lozanu sa 4:0. Sada im je samopouzdanje na maksimumu i neće biti iznenađenje ako donesu sva tri boda i iz Lucerna. Domaćin je u prva dva kola osvojio samo bod. Prvo su na svom terenu izgubili od osvajača kupa Serveta sa 2:1 ali su zato u Cirihu odigrali 2:2 protiv Grashopersa. Odbrana Lucerna još uvek nije na potrebnom nivou i sjajni napadači Siona mogli bi barem dva puta da pogode njihovu mrežu. To je i naš predlog, za T22+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.40.

Sent Trojden – Šarlroa – 0-2 @ 1.75 u SuperBet

Oba tima su na stratu poražena od favorita. Sent Trojden je odolevao u Briselu protiv Anderlehta sve do sudijske nadoknade a onda je poklekao. Šarlroa je očekivao više od duela sa Antverpom, šampiomom od pre dve godine, ali ekipom koja je daleko od tadašnje forme. Sent Trojden je bio bolji prošle sezone od svog rivala i sudećei po startu Župiler lige i ove godine su nešto bolji. Šest od poslednjih sedam međusobnih mečeva između ova dva tima završena su u intervalu 0-2 gola i to bi trebalo da se dogodi i sada. Još nisu dali gol ni jedni ni drugi i ko uspe u tome mnogo je bliži pobedi. Za 0-2 gola kvota je 1.75 u kladionici SuperBet.

Slovan – Podbrezova – 1,0-4 @ 1.95 u SuperBet

Prvak Slovačke je žestoko stratovao u novoj sezoni. Pre svega to se odnosi na kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima su već izbacili dve ekipe iz ovog regiona, prvaka Severne Makedonije i Slovenije. Protiv Struge su slavili sa 4:2 i 2:1 a protiv Celja bilo je 1:1 i 5:0. Pored toga uspešna je bila premijera u domaćem šampionatu, na startu su pobedili novajliju Komarno sa 4:1 kao gosti. Podbrezova je odigrala samo jedan zvanični meč i uzela bod protiv Žiline na svom terenu. Golova na tom meču nije bilo. Prošle sezone Podbrezova je dva puta pobedila Slovan, jednom u kupu i jednom u prvenstvu ali tek kada je sve bilo rešeno i Slovan već obezbedio novi naslov. Ekipu iz Bratislave očekuju najvažniji mečevi u sezoni, u trećem kolu valifikacija za Ligu šampiona igraju sa kiparskim APOEL-om i ne verujemo da će se previše truditi protiv Podbrezove. Jedinica bi trebalo da dože ali ne uz goleadu. Za 1,0-4 kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici SuperBet iznosi 16.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.