Aktuelni tipovi

Fudbal, Augzburg vs Verder Bremen
tip: Ukupno pogodaka - iznad/ispod, Više 2.50 @ 1.55
Tipuje Peca
Utakmica koja se igra bez mnogo opterećenja mada domaćin i dalje ima šansu za izlazak u Evropu. Meč u Augzburgu na programu je u subotu od 15.30.
Fudbal, Almería vs Getafe
tip: 1X2, 1 @ 2.80
Tipuje Vlajko
Špansko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Almerije i Hetafea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Fudbal, Javor Ivanjica vs IMT Novi Beograd
tip: Ukupno pogodaka - iznad/ispod, Manje 2.50 @ 1.73
Tipuje Peca
Jedna od presudnih utakmica u borbi za opstanak igra se u Ivanjici. Meč je zakazan za subotu u 18 časova.
Fudbal, Benfika vs Sporting Braga
tip: Dupla šansa, X2 @ 2.30
Tipuje Vlajko
Još vrlo malo je ostalo do kraja portugalskog šampionata, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Benfike i Brage. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Fudbal, Bornmut vs Brajton
tip: Da postigne pogodak - obe ekipe, Da @ 1.46
Tipuje Peca
U ovom kolu je nekoliko utakmica koje nemaju neki preveliki rezultatski značaj. Takva je i ova u Bornmutu. Meč je na programu u nedelju od 15 časova.
Fudbal, Flamengo vs Botafogo
tip: 1X2, 1 @ 1.63
Tipuje Vlajko
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Botafoga. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Fudbal, Napredak vs Radnički Kragujevac
tip: 1X2, 2 @ 2.00
Tipuje Peca
Posle šokantnog poraza u polufinalu kupa Kragujevčani moraju na gostovanje u Kruševac. Utakmica plej-ofa Super lige igra se u nedelju od 18 časova.
Fudbal, Atalanta vs Empoli
tip: 1X2, 1 @ 1.46
Tipuje Vlajko
U nedelju je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atalante i Empolija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Potvrdjeni tipovi