NABILDUJ KVOTU ZA PREMIJER LIGU! Isprobaj BET BUILDER opciju – veži više igara u okviru jednog meča

Najnovija opcija omogućava igračima da povežu više igara unutar jednog meča

Meridianbet nastavlja da unapređuje iskustvo klađenja, ovog puta sa potpuno novom funkcijom koja će oduševiti sve ljubitelje sporta – BET BUILDER! Najnovija opcija omogućava igračima da povežu više igara unutar jednog meča, a zauzvrat dobijaju jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre.

ZA NOVE KORISNIKE STIŽE POKLON – 6.000 FREEBET – REGISTRUJ SE

Šta je BET BUILDER?

BET BUILDER omogućava korisnicima da sastave savršen tiket kombinovanjem različitih selekcija u okviru jednog meča. Bilo da želite da se kladite na konačan ishod, broj golova, ili tačan rezultat – sada sve to možete povezati na jednom tiketu i dobiti posebnu, jedinstvenu kvotu.

Ova funkcija je savršena za one koji žele da unovče svoje znanje i precizno predviđanje, dajući im potpunu kontrolu nad svojim tiketom.

ZA NOVE KORISNIKE STIŽE POKLON – 6.000 FREEBET – REGISTRUJ SE

Pravila vas čekaju na ovom linku.

Spremite se za početak Premijer lige i isprobajte BET BUILDER. Povežite svoje omiljene igre u jedinstven tiket i uživajte u klađenju kao nikada do sada!

UPLATI KARTICOM BEZ PROVIZIJE I IGRAJ PREMIJER LIGU: Ovog vikenda od 14 do 19 časova te čeka 100% CASHBACK! Uživaj u Premijer ligi, uplati minimum 500 RSD depozita putem kartice u ovom periodu i ukoliko je prvi odigrani tiket rezultovan kao nedobitan, Meridian te časti povraćajem uplate na bonus račun.

U promociji učestvuju isključivo tiketi koji sadrže meč engleske Premijer lige odigran u Happy hour periodu.

Pogledaj na sat jer pravo je vreme za CASHBACK!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.