Tiket dana (sreda, 28.08.2024)

Prvo kolo na US openu donelo je nekoliko velih iznenađenja. Ispali su Holger Rune i Stefanos Cicipas a bivši osvajač ocog turnira, Dominik Tim, odigrao je svoj poslednji meč. Na redu je drugo kolo a kvote i granice iz naših predloga važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Brendon Nakašima – Artur Kazo – 1,UG – (granica 38,5) @ 2.12 u Primobet

Uopšte nisu bili slučajni rezultati Brendona Nakašime na dva poslednja mastersa na kojima je pobeđivao Frica, Šapovalova, Pola i Filsa. Da je Amerikanac, sa japanskim korenima, u odličnoj formi videli smo i u meču prvog kola u kome je počistio sa terena Holgera Runea. Pretpostavili smo da će to biti neizvestan meč, ali da će Danac pasti posle tri seta i da će mu Nakašima prepustiti samo 7 gemova, e to je bilo nemoguće predvideti. U drugom kolu Nakašima igra protiv mladog Francuza Artura Kazoa. Ovaj teniser prošle godine nije ni igrao u glavnom žrebu US opena, zaustavljen je u poslednjem kolu kvalifikacija,a svoj prvi trijumf na ovom grend slemu ostvario je pre dva dana i to protiv Pabla Karenja-Buste, koga je dobio maksimalnim rezultatom. I on je svom rivalu prepustio samo 7 gemova ali treba reći da je Karenjo-Busta propustio prvu polovinu sezone a tek se vraća ozbiljnom tenisu i više nije ni među prvih 200 na Atp listi. Nakašima je favorit a uz jedinicu predlažemo i manji broj gemova od granice koja je u kladionici Primobet na 38,5 gemova. Za kombinaciju 1,UG – kvota je 2.12.

Aleksandre Miler – Aleksander Zverev – 2,UG+ (granica 30,5) @ 2.03 u Primobet

Zverev vidi svoju šansu na ovogdišnjem US openu pre svega jer je Siner dosta pogođen aferom sa dopingom, Alkazar nije u najboljoj formi a Đoković je umoran i ispražnjen posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama. Tu je i Medvedev koji nije u top formi i nemački teniser u ovoj izjednačenosti traži put do svog prvog pehara na grend slemovima. Najveću šansu do sada imao je baš na US openu, on je 2020. godine vodio sa 2:0 protiv Dominika Tima u finalu ali je na kraju poražen. Ove godine je igrao finale Roland Garosa ali je i tu ostao praznih šaka. U prvom kolu savladao je zemljaka Marterera u četiri seta a rival u drugom kolu je francuski igrač Aleksandre Miler. Ovaj teniser je u Njujork stigao kao 77. na Atp listi a ove sezone osvojio je jedan čelendžer, početkom ovog meseca u San Marinu. U prvom kolu Miler je pobedio Adama Voltona iz Australije u četiri sea u meču koji je trajao više od 3 sata. Nikad se nije sastajao sa Zverevom a verujemo da se neće lako predati. Predlog je pobeda Zvereva uz više gemova od ponuđene granice. Ona je na 30,5 ukupno a kvota za kombinaciju 2,UG+ u kladionici Primobet iznosi 2.03.

Sebastijan Baez – Talon Grikspor – 1 @ 2.69 u Primobet

Obojici tenisera beton nije najomiljenija podloga ali umeju da naprave dobar rezultat na njemu. Baez, kao i gotovo svi Gaučosi, preferira šljau i ove sezone je osvojio već dva pehara na najsporijoj podlozi. Slavio je na turnirima u Južnoj Americi, prvo u Riju iz Serije 500 a onda i u Santijagu u Čileu. U prvom kolu Sebastijan Baez je savladao novu italijansku zvezdu u nastajanju, Lusijana Darderija, momka koji se već popeo na 37. mesto iako je sezonu započeo na 128. poziciji. Njegov rival u drugom kolu je holandski teniser Talon Grikspor. Holanđanin jeste nešto iskusniji ali je trenutno slabije plasiran a njemu su omiljenije podloge još brže nego što je ova u Velikoj jabuci. Grikspor nije imao mnogo problema na startu protiv Indijca Nagala koga je pobedio u tri seta i samo je u trećem bilo neizvesnosti. Ovo je treći međusobni duel ove dvojice, do sad je rezultat 1:1 a kladionice kažu da je Holanđanin favorit. Možda to jeste tako ali je kvota na Argentinca toliko dobra, a razlika u kvalitetu nije takva, pa se odlučujemo za jedinicu sa koeficijentom 2.69 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Primobet iznosi 12.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.