Liga šampionskog cashback-a u Meridianu – Kladi se na Ligu šampiona i budi uvek na dobitku!

Utorak, sreda i četvrtak rezervisani su za Ligu šampiona, što znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl!

Već ove večeri čeka nas nekoliko interesantnih utakmica, a da sve bude još zanimljivije – pobrinula se sportska kladionica Meridian.

Osim što donosi spektakularne bonuse dobrodošlice, kao i najveće kvote, aktuelna je promocija za Ligu šampiona, koja podrazumeva spektakularan cashback!

O čemu se radi?

Prati Ligu šampiona 17. i 18. septembra, jer te tada, u periodu od 18h do 23h čeka Happy hour i 100% cashback! Ukoliko uplatiš depozit u minimalnom iznosu od 500 RSD putem kartice, Meridian ti poklanja cashback na prvi promašeni tiket koji je sadržao utakmicu Lige šampiona.

Evo i nekoh predloga za klađenje:

Juventus – PSV 1.85 4.50,
Real Madrid – Štutgart 1.30 8,
Milan – Liverpul 3.65 2,
Mančester siti – Inter 1.55 6,  
PSŽ – Đirona 1.40 7.20,

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE, a ako se pitate šta ako nemate nalog na meridianbet.rs – ne brinite, imamo rešenje i za to!

U samo par klikova registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i odmah dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET-A, Tu su 3.000 besplatnih spinova, kao i 3.000 dinara za sportsko klađenje, dakle – pune ruke bonusa!

Iskoristite ovaj fantastičan utorak u Meridianu i uživajte u svim pogodnostima koje vam donosi najbolja kladionica u regionu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.