Tiket dana (subota, 21.09.2024)

Danas je na programu veliki broj utakmica širom Evrope, a mi smo za vas izdvojili i analizirali po jedan meč iz Francuske, Engleske, Hrvatske i Srbije. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Lil – Strazbur – 3+ @ 1.82 u PrimoBet

Ne nalazi se Lil u dobroj formi, a poraz od Sportinga na početku novog izdanja Lige šampiona zaokružio je niz loših rezultata. Nanizali su čak 4 poraza, 2 u Evropi i 2 u Ligi 1. U poslednjem kolu nacionalnog šampionata su poraženi na gostovanju protiv slabašnog Sent Etjena. Trijumfe su ostvarili protiv Remsa i Anžea sa po 2:0 i sada će tražiti prekid crnog niza. Strazbur koji je jedna od najmlađih ekipa u ligama petice je na početku sezone ostvario sasvim solidne rezultate. Igraju veoma ofanzivan fudbal i na svakom meču do sada su i primali i postizali makar jedan gol. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali protiv Anžea (1:1), čime su osvojili svoj peti bod u novoj sezoni. Ove dvije ekipe su prethodne sezone po jednom trijumfovale u međusobnim duelima, a na današnjem meču očekujemo golove. Naš prijedlog je da pokušate sa igrom 3+ po kvoti 1.82 u PrimoBet kladionici.

Vest Hem – Čelsi – GG3+ @ 1.65 u PrimoBet

Ne snalaze se Čekićari na početku sezone onako kako su navijači očekivali nakon dolaska Đulijana Lopetegija. Na startu sezone su na domaćem terenu poraženi od Aston Vile sa 1:2, da bi potom prve bodove osvojili na gostovanju protiv Kristal Palasa – iako su bili podređeni u velikom dijelu meča. Poraz od Sitija (1:3) i remi na gostovanju protiv ekipe Fulama u poslednjem kolu donosi im 14. poziciju na tabeli. Na sva četiri dosadašnja meča postigli su makar po jedan gol. Čelsi sa druge strane izgleda sve bolje i iz utakmice u utakmicu pokazuju sav raskošan talenat koji posjeduju. U poslednjem kolu trijumfovali su na gostovanju protiv Bormuta sa 0:1, čime su osvojili svoj sedmi bod koji je dovoljan za poziciju broj 8. Na samo jednoj utakmici do sada nisu primili pogodak, a ovde predviđamo jedan efikasan meč sa golovima na obje strane. Naš prijedlog je kombinacija GG3+ po kvoti 1.65 u PrimoBet kladionici.

Slaven Belupo – Dinamo Zagreb – 2&0-3 @ 2.00 u PrimoBet

Katastrofalan poraz doživio je Dinamo odmah na otvaranju Lige šampiona primivši čak 9 golova, čime su postali ekipa koja je doživjela najubjedljiviji poraz ikada u ovom takmičenju. Na sve to su prethodne nedelje poraženi u velikom derbiju protiv Hajduka i to na svom Maksimiru, te je sada trener Sergej Jakirović pod ogromnim pritiskom navijača i javnosti u Hrvatskoj. Duel protiv Slavena biće sjajna prilika da se povrati izgublje samopouzdanje ekipe i da se osvoje novi bodovi. Ekipa iz Belupa je katastrofalno otvorila novu sezonu i nakon 6 odigranih mečeva su osvojili samo 1 bod, remiziravši protiv Lokomotive. U poslednjem kolu su poraženi na gostovanju protiv Osijeka rezultatom 1:0, a sa čak 10 primljenih golova imaju drugu najgoru odbranu u ligi. Dinamo je svakako dosta kvalitetnija ekipa i sve sem trijumfa u ovom meču bi bilo još jedno veliko posrnuće. Naš prijedlog je kombinacija 2&0-3 po kvoti 2.00 u PrimoBet kladionici.

TSC – Novi Pazar – 3+ @ 1.75 u PrimoBet

Ekipa iz Bačke Topole će i ove sezone igra u Evropi, međutim trenutna forma implicira da će biti ozbiljan autsajder u mečevima koji slijede na jesen. Nakon odlaska Žarka Lazetića sa trenerske pozicije ova ekipa izgleda neprepoznatljivo i ne može da se poveže. Trenutno su u nizu od čak 5 uzastopnih poraza, od kojih je poslednji bio protiv Tekstilca koji je oba svoja gola postigao sa igračem manje. TSC se trenutno vjerovali ili ne nalazi na pretposlednjem mjestu na tabeli sa svega 7 osvojenih bodova. Novi Pazar sa druge strane tek izlazi iz krize i poslednji rezultati ulivaju neku nadu navijačima. Za vikend su na renoviranom stadionu pred oko 5 hiljada navijača remizirali protiv Čukaričkog (2:2), dok su u pretposlednjem kolu savladali Jedinostvo sa Uba rezultatom 3:1. Obje ekipe igraju na gol više i ovde očekujemo jedan veoma efikasan meč, sa golovima na obje strane. Naš prijedlog je igra 3+ po kvoti 1.75 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u PrimoBet kladionici iznosi 10.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.