TIKET ZA VEČE (nedelja, 22.09.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma dobrih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan susret iz španskog, argentinskog i brazilskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama
.

Rajo Valjekano – Atletiko Madrid – 1X @ 2.08 u Mozzartbet

Ovo bi vrlo lako mogla da bude jedna veoma lepa sezona za sve navijače Rajo Valjekana. Naime, ova ekipa igra veoma dobro na startu sezone, a na sve to je uprava ovog kluba nedavno angažovala i Hamesa Rodrigeza, koji sam po sebi garantuje dobre rezultate i borbu za Evropu. U prošlom kolu u jednom sjajnom ambijentu, Valjekano je posle preokreta savladao Osasunu, a taj duel je završen rezultatom 3:1, nakon čega se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji.
U goste im ovog puta stiže Atletiko Madrid, koji je trenutno stacioniran na trećem mestu na tabeli, a primarni cilj će biti naslov prvaka Španije, što neće biti nimalo lak zadatak. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala sjajan meč na svom stadionu protiv Valensije, koja je savladana sa 3:0, dok je sredinom ove nedelje španski predstavnik u Ligi šampiona nakon preokreta bio bolji od Lajpciga na svom stadionu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Naš utisak je da će se malo ko naigrati fudbala na stadionu Rajo Valjekana ove sezone, a kako se ovaj tim nakon dolaska Rodrigeza nalazi u veoma dobrom momentumu, smatramo da Atletiko neće uspeti da dođe do trijumfa na ovom gostovanju, zbog čega savetujemo duplu šansu 1X koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 2.08.

Atletiko Mineiro – Bragantino – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Atletiko Mineiro je u ovom delu sezone sasvim sigurno više posvećen završnici Kopa Libertadores, nego brazilskom šampionatu, međutim, u ovom kolu ovu ekipu očekuje veoma važan meč na domaćem terenu protiv Bragantina. Trenutno se nekadašnji šampion Brazila nalazi na desetom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje jako je neizvesno da li ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u najkvalietnijem klupskom takmičenju u Južnoj Americi. Tamo se između ostalog ova ekipa sredinom nedelje u okviru četvrtfinala sastala sa Fluminenseom, koji je golom u finišu susreta slavio sa 1:0, ali nas očekuje i revanš, u kom će sigurno Mineiro biti favorit.
Što se tiče Bragantina, ovaj tim igra po sistemu toplo-hladno, a trenutno se klub čiji je generalni sponzor Red Bul nalazi na dvanaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju sezone donosi plasman u Kopa Sudamerikanu. Na poslednjih pet mečeva u Seriji A ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i tri poraza, a u prošlom kolu je Bragantino remizirao na svom stadionu protiv Gremija, kada je bilo 2:2.
Ipak, ova ekipa igra veoma loše na gostovanjima, što je jedan od glavnih razloga zašto vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu, a sve to uz sjajnu kvotu 2.15 u Mozzartu.

Taljeres – Rasing – G2+ @ 3.70 u Mozzartbet

Poslednji meč iz večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz Argentine, gde će Taljeres ugostiti Rasing. Naravno, ovo kolo je u znaku Superklasika, u kom je River Plejt slavio na gostovanju kod Boke Juniors sa 0:1, i tako je praktično eliminisao iz borbe za naslov prvaka Argentine.
Taljeres je trenutno stacioniran na osmom mestu na tabeli uz samo šest bodova manjka u odnosu na Velez, koji se mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli. Na poslednjih pet mečeva u šampionatu ova simpatična ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko remija, ali i jedan poraz. Inače, u prošlom kolu je Taljeres u jednom sjajnom susretu remizirao u gostima kod Rosarija, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Rasing iz Aveljanede je u prošlom kolu ostvario veoma važan trijumf u velikom derbiju protiv Boke Juniors, kada je bilo 1:2, pa se trenutno argentinski velikan nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Velez. Na poslednjih pet mečeva tim iz Aveljanede je ostvario dva trijumfa, jedan remi, ali i doživeo dva poraza. Ipak, za očekivati je da gosti od prvog minuta ovde krenu ofanzivno, uz napomenu da je Rasing na tri poslednja gostovanja kod Taljeresa postigao ukupno sedam golova.
To je glavni razlog zašto vam ovde savetujemo da odigrate igru G2+, a sve to uz fenomenalnu kvotu 3.70 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 16.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.