TIKET DANA (utorak, 24.09.2024)

Tiket dana

Utorak nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz švajcarskog i španskog šampionata, ali i jedan susret iz italijanskog Kupa.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Sevilja – Valjadolid – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam stiže iz španske La Lige, gde su od utorka na programu mečevi vanrednog kola.
Fudbaleri Sevije imaju ogromnih problema i na startu ovog šampionata, a poražavajuće zvuči podatak da su Andalužani do sada ostvarili samo jedan trijumf, i to na svom stadionu protiv Hetafea. Trenutno se Sevilja nalazi na petnaestom mestu na tabeli, i ukoliko ovako nastavi, nekadašnji osvajač Liga Evrope će se boriti za opstanak, što bi svi u klubu želeli da izbegnu. Inače, u prošlom kolu je tim iz Andaluzije doživeo novi neuspeh, ovog puta na gostovanju kod Alavesa, a taj susret je završen rezultatom 2:1.
Primarni cilj Valjadolida će i ovog puta naravno biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz primera radi isti broj bodova kao i Sevilja, kod koje ovaj tim i gostuje u ovom kolu. Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je tri puta remizirala uz dva poraza, a u prošlom kolu je Valjadolid na svom stadionu odigrali duel bez pobednika protiv Sosijedada, a na tom meču nije bilo ni pogodaka.
Utisak je da bi možda bilo i previše kada Andalužani ne bi slavili ni na ovom duelu, pa vam predlažemo da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.75.

Torino – Empoli – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Malo ko je mogao da pretpostavi da će fudbaleri Torina igrati ovako dobro na startu sezone, a trenutno se popularni Bikovi nalaze na prvom mestu na tabeli Serije A, uz bod viška u odnosu na Napoli i Udineze.
Na pet odigranih mečeva ova ekipa je bez poraza, a u tom periodu je Torino ostvario tri trijumfa, uz dva remija. U prošlom kolu je Torino slavio na veoma teškom gostovanju kod Verone, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
U goste im stiže Empoli, koji po svemu sudeći neće previše mariti za učešće u Kup takmičenju, pošto će se tim iz Toskane u potpunosti fokusirati na prvenstvo, a sve kako bi ova ekipa opstala u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala. U ovom trenutku se Empoli nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli i poput Torina ova ekipa za sada ne zna za poraz. Na pet odigranih mečeva u Seriji A, Empoli je ostvario dva trijumfa uz tri remija. U prošlom kolu su Plavci odigrali još jedan sjajan meč i slavili na gostovanju kod Kaljarija, a taj susret je završen rezultatom 0:2.
Prednost na ovom duelu dajemo najprijatnijem iznenađenju dosadašnjeg toka Serije A i toplo vam preporučujemo da se oprobate sa jedinicom koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.80.

Sent Galen – Cirih – 2 @ 3.15 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji meč iz dnevnog tiketa nam stiže iz švajcarskog šampionata, u okviru kog će fudbaleri Sent Galena na svom stadionu ugostiti Cirih.
Sent Galen je trenutno stacioniran na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Bazel, a treba pomenuti da je šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u plej-of. Do sada je Sent Galen odigrao šest mečeva i ostvario tri trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza, a u prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na svom stadionu protiv Lucerna (2:3).
Cirih je tim koji je do sada najmanje pokazao u elitnom rangu švajcarskog fudbala, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Lucern i Lugano.
Do sada je lider na tabeli odigrao šest mečeva u šampionatu i ostvario četiri trijumfa uz dva remija, a u prošlom kolu je Cirih odigrao sjajan meč na gostovanju kod Bazela, kada je bilo 0:2.
Nije baš da se Sent Galen do sada proslavio na domaćem terenu, a na sve to Cirih ume da odigra i te kako dobro na strani, pa vam hrabro preporučujemo da ovde odigrate dvojku, za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 3.15.

Ukupna kvota u tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.