MEČ DANA: Viljareal – Las Palmas: Žuta podmornica igra atomski fudbal! Gosti bez trijumf još od februara!

Viljareal će u okviru 8. kola La Lige dočekati ekipu Las Palmasa, koja drži negativan rekord po broju uzastopnih utakmica bez ostvarenog trijumfa. Domaćin sa druge strane igra sjajno i sve sem tri osvojena boda će sigurno biti neprihvatljivo za njih. Utakmica je na programu od 21 čas.

Viljareal: Sa svima bi da se nadigravaju!

Barselona ga je na kratko prekinula u prošlom kolu, ali medeni mjesec Viljareala i dalje traje! Marselinov tim bi u slučaju trijumfa posle odigranog osmog kola LaLige u leđa gledao jedino Barseloni i Realu – a sve zahvaljući Ajoseu Peresu.
Iskusni španski napadač je i u prethodnom kolu bio je čovjek odluče, donijevši sa dva nova gola Žutoj podmornici pobjedu na gostovanju Espanjolu (1:2) čime je potvrdio da je u životnoj formi uprkos tome što je ušao u četvrtu deceniju života.
Malo je igrača koji prikazuju bolje partije pa još u kontinuitetu kao Peres. Sa dva precizna hita nekadašnji napadač Njukasla i Lestera postao je drugi najbolji strijelac španskog prvenstva sa šest pogodaka, jednim manje od Roberta Levandovskog, s tim da su Peresovi imali veći uticaj na timske rezultate budući da su Viljarealu donijeli osam od dosadašnjih 14 bodova!
Protiv Valensije pogodio je za remi, protiv Sevilje za pobjedu, presudio je i Maljorki. I sve te golove postigao je u nadoknadi prvog ili drugog poluvremena, a protiv Espanjola još jednom pokazao da je posebno koncentrisan onda kada su mislima svi u svlačionici.
Tako je u šestom minutu nadoknade prvog poluvremena, samo pet minuta pošto je Espanjol poveo preko Žofrea, Peres glavom izjednačio rezultat na centaršut Aleksa Baenje iz slobodnog udarca, najavivši preokret koji će uslijediti u nastavku.
I tada, u 63. minutu, Baenja je bio u ulozi asistenta. Proigrao je dodavanjem između linija Peresa, a ovaj sa ivice šesnaesterca lukavo gađao u bliži ugao i – pogodio.
Sada ih očekuje duel sa najgorom ekipom u ligi i sve sem tri boda bi svakako bilo zaročarenje za navijače ali i za sam tim, koji puca visoko ove sezone.

Las Palmas: Segunda ih čeka!

Davno biješe 10. februara. A, za navijače Las Palmasa čini se kao da je cijela večnost prošla od tada. Jer, te večeri je njihov fudbalski klub poslednji put dobio utakmicu u Primeri.
Las Palmas je u pretposlednjem kolu u Pamploni zaokružio crni niz, upisao je 20. utakmicu zaredom bez pobjede. Slabašne Kanarince pobjedila je Osasuna na svom terenu i učinila da gosti izjednače najgori start sezone u Primeri u istoriji kluba.
Mada, ima Las Palmas za čim da žali, jer nije bio ništa slabiji tim od Osasune. Naprotiv, gosti su bolje otvorili meč i imali dvije velike šanse da povedu, ali je golman Serhio Erera odbranio zicere Moleiru i Kirijanu.
Tek posle pola sata domaćin je počeo da prijeti, umalo mu je Hercog autogolom poklonio vođstvo, ali umjesto njega stigao je penal u 35. minutu, koji je Budimir pretvorio u gol.
Samo dva minuta kasnije Moleiro je donio izjednačenje Las Palmasu i vratio utakmicu na početak. Sa takvom ravnotežom na semaforu otišlo se na odmor.
I u drugi dio su gosti bolje ušli: najprije im je poništen gol zbog ofsajda u prvom minutu, potom je Fabijan Silva promašio veliku šansu, da bi u 52. minutu i Havi Munjoz iz izgledne prilike tukao pored stative.
Kako to obično u fudbalu biva – stigla je kazna. Aimar Oroz se ubacio između linija, niko ga nije ispratio, u pravom trenutku mu je stigla lopta i on je znalački poslao u mrežu.
Tužna pjesma Kanarinaca se nastavila i u poslednjem kolu, pošto su remirizrali na svom stadionu protiv Betisa – iako su već od 9. minute vodili. Izgleda da i to nije bilo dovoljno, šta tek da očekuju protiv Viljareala…

Naš prijedlog:

Viljareal kao veliki favorit ulazi u ovaj meč, a kvota na njihov trijumf u MaxBet kladionici iznosi 1.45. Trijumf gostiju plaća se kvotom 7.00, dok je za neriješen ishod ponuđena kvota 4.50.

Svakako da je Viljareal u boljoj formi i da su u ovom momentu daleko iznad gostiju. Iako je kvota na trijumf domaćina mala, ne treba je zanemariti. Naš prijedlog je jedinica po kvoti 1.45 u MaxBet kladionici. Golovi su sinonim za mečeve koje igra Viljareal, a mišljenja smo da će ih biti i na ovom meču. Predlažemo da pokušate sa igrom 4+ po kvoti 2.30. Na kraju za vas koji jurite nešto veće kvote predlažemo kombinaciju 1-1&4+ po kvoti 2.95 takođe u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.