Tiket dana (petak, 04.10.2024)

Tiket dana

Ovo će biti vikend za kladioce sladokusce pošto narednog neće biti klupskog fudbala, barem ne onog elitnog, jer se nastavlja Liga nacija. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Napoli – Komo – 1,3+ @ 1.99 u King

Napolitanci su tim koji je u najboljoj formi u Seriji A i posle premijernog poraza u Veroni nanizali su pet pobeda i jedan remi. Jedan trijumf desio se u Kupu Italije a ovakva serija pobeda dovela ih je na prvo mesto na tabeli. Na prethodna četiri meča, računajući i kup, nisu primili gol a bili su baš efikasni. Tako su na Sardiniji pobedili Kaljari sa 4:0 a u kupu Palermo sa 5:0. Prošle sedmice na Maradoni je pala Monca a Napoli je meč rešio već posle tridesetek minuta igre. Debitant u eliti, ekipa Koma, može sasvim biti zadovoljna dosadašnjim učinkom. Tim iz grada čije ime nosi i čuveno jezero, sakupio je 8 bodova u šest kola a iza sebe imaju dve vezane pobede. Prvo su šokirali Atalantu u Bergamu i slavili sa 3:2, da bi u prošlom kolu identičnim rezultatom slavili pred svojim navijačima protiv Verone. Mogao bi Komo da zatrese i mrežu Napolija, na kraju krajeva dali su 8 golova u tri prethodna kola, ali bodovi ostaju pod Vezuvom. Za kombinaciju 1,3+ kvota je 1.99 u kladionici King.

Vesterlo – Beršot – 1,3+ @ 1.85 u King

Posle odličnog starta sezone i tri pobede u prva tri kola, Vesterlo je u narednih pet utakmica upislo tri poraza i dva remija. Taj crni niz prekinuli su u prošlom kolu kada su doneli sva tri boda iz Liježa. Pobedili su Standard sa 2:1 i vratili se u gornji deo tabele, trenutno su šesti. Drugu uzastopnu pobedu morali bi da upišu ovog vikenda. U goste im dolazi najslabiji tim lige, ekipa Beršota, koja ima čak osam vezanih poraza. Samo u prvom kolu Beršot je osvojio bod i čvrsto drže ”fenjer”. Čini se da Beršotu neće biti spasa i da će se ekspresno vratiti u drugu ligu iz koje su proletos uspeli da uđu u elitu. Odbrana Beršota je katastrofalna i samo u tri poslednje utakmice primili su ukupno 11 golova a nisu dali nijedan. Pobeda Vesterloa je izvesna a biće i golova. Za kombinaciju 1,3+ kvota je 1.85 u kladionici King.

Karlsrue – Darmštat – 4+ @ 2.10 u King

Domaćin je u odličnoj formi od početka prvenstva u nemačkoj Cvajti i jedan je od četiri tima koji su bez poraza nakon 7 odigranih kola. Karlsrue je na 3. mestu, imaju 15 bodova, kao i drugoplasirani Magdeburg a za vodećom Fortunom iz Dizeldorfa zaostaju samo dva poena. U dva prethodna kola su gostovali, a to su bila baš teška gostovanju. Kod Magdeburga su igrali 2:2 a u Kelnu su uspeli da stignu prednost Jarčeva od 3:0 posle samo 15 minuta i na kraju, u spektakularnom meču, odigraju 4:4. Po svemu su favoriti protiv Darmštata, ekipe koja je trenutno na 16. mestu, onom što donosi baraž za opstanak ali je ovaj tim pre dve godine igrao u Bundelsigi i verujemo da će se iskobeljati iz neugodne pozicije. Tim Darmšatat je napravio podvig u Gelzenkirhenu gde je minus od tri gola pretvorio u pobedu od 5:3 ali je prošle sedmice poražen na svom terenu od odličnog Magdeburga. Golova na utakmicama ova dva tima ima u izobilju i predlažemo 4+ sa koeficijentom 2.10 u kladionici King.

Galvej – Dandalk – 1 @ 1.53 u King

Mada su novajlije u Premijer ligi Republike Irske, u koju su se vratili posle punih 7 godona, fudbaleri Galveja lako bi mogli da izbore plasman u Evropu već u povratničkoj sezoni. U igri su čak i za titulu, vodeći Šelburn beći im samo 5 bodova a ako uzmemo u obzir u kakvoj su krizi lideri, ali i njihovi najveći konkurenti Deri i Šelburn, sve je moguće. Problem za Galvej je činjenica da se prvenstvo bliži kraju i da je ostalo da se odigraju samo još 4 kola, pa sebi ne bi smeli da dozvole više gubitak nijednog boda. Pobeda nad Dandalkom je obaveza i ako je pre samo par sezona ovaj tim dominirao u Premijer ligi a Galvej bio drugoligaš. Stvari su se promenile, Dandalk je u ogromnim problemima, preti mu i gašenje, a ispadanje iz elite ne mogu da izbegnu. Mogli bi ako uspeju da vežu bar tri pobede u preostale 4 utakmice, ali su oni u prvih 32 kola ostavrili svega pet trijumfa. Pored toga u seriji su od 8 mečeva bez trijumfa i imaju pet uzastopnih poraza. Za jedinicu se u kladionici King dobija koeficijent 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici King iznosi 11.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.