TIP DANA: Marsej – Anže: Tim sa Velodroma bez prava na kiks!

U petak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni meč sedmog kola francuske Lige 1, u okviru kog će Marsej na svom Velodromu ugostiti ekipu Anžea.
Početak ovog susreta je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Marsej: Prvi poraz u prošlom kolu!

Nakon katastrofalne prošle sezone na Velodromu su se dogodile velike promene u klubu, a ona glavna se desila u klubu, pošto je novi trener ovog tima postao Roberto De Zerbi, koji je u prethodnom periodu sa dosta uspeha vodio Brajton.
Bilo je i nekoliko zvučnih pojačanja, a tu pre svih izdvajamo Rabioa, koji je u smiraj prelaznog roka stigao u Marsej, i sigurno je da će njegovo iskustvo na sredini terena biti od ogromne važnosti u borbi za naslov prvaka Francuske, a upravo to i jeste primarni cilj ovog kluba.
Sve do prošlog kola tim sa Velodroma je igrao fenomenalno, a onda se desio neočekivani poraz na gostovanju kod Strazbura, kada je bilo 1:0.
Pre toga je ova ekipa vezala čak tri trijumfa u prvenstvu, a posebno treba izdvojiti pobedu na gostovanju kod ljutog rivala Liona, kada je bilo 2:3, i to pošto je gostujuća ekipa praktično čitav meč igrala sa igračem manje nakon preranog isključenja Balerdija.
U ovom trenutku se puleni Roberta De Zerbija nalaze na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na PSŽ i Monako koji trenutno dele prvo mesto na tabeli, ali i pored tog poraza u prošlom kolu od neugodnog Strazbura, utisak je da će se ova ekipa boriti za šampionsku titulu, što se odavno nije desilo i sigurno je da je najzaslužniji čovek za to upravo De Zerbi.
Kada se radi o partijama na domaćem terenu do sada je Marsej odigrao samo dva susreta na svom stadionu i remizirao protiv Remsa kada je bilo 2:2, ali i savladao nimalo naivnu ekipu Nice sa 2:0.
Ako se osvrnemo na poslednji međusobni susret između Marseja i Anžea, on je odigran sredinom maja prošle godine na Velodromu, a taj susret je završen pobedom domaće ekipe od 3:1.
Inače, ono što bi mogla da bude olakšavajuća okolnost za Marsej u borbi za naslov prvaka Francuske, je to što ova ekipa za razliku od PSŽ-a i Monaka, ove sezone neće učestvovati u evropskim takmičenjima, pa će čitav fokus biti usmeren na elitni rang francuskog fudbala.
Za kraj, Roberto De Zerbi za ovaj duel neće moći da računa na Mombanju i Nadira, dok su Blanko, Merlin i Ronžije pod znakom pitanja,

Anže: Glavni kandidat za selidbu u niži rang!

Anže je prošle godine igrao na veoma visokom nivou, i na kraju je ova ekipa stigla do druge pozicije u Ligi 2, koja automatski donosi i direktan plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, što je naravno i bio primarni cilj za ovu ekipu.
Na 38 odigranih mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila 20 trijumfa, osam remija i 10 poraza, a sve to je bilo dovoljno za drugo mesto na tabeli uz tri boda viška u odnosu na trećeplasirani Sent Etjen, koji je takođe izborio plasman u elitu, ruku na srce preko baraža.
Naravno, i više nego jasno je da je primarni cilj u povratničkoj sezoni u Ligi 1 opstanak u društvu najboljih, međutim, već posle prvih par kola se vidi da će to biti pakleno težak zadatak, i nažalost, kako sada stvari stoje, Anže je glavni kandidat za ekspresni povratak u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji finalista francuskog Kupa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo dva osvojena boda, što je zaista premalo za ekipu koja ima ambiciju da opstane u društvu najboljih.
Do sada je Anže odigrao šest mečeva u elitnom rangu francuskog fudbala i doživeo čak četiri poraza uz samo dva remija, a poslednji se desio na domaćem terenu protiv Nanta, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je “fenjeraš” na svom stadionu doživeo poraz od neugodnog Remsa, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Kada se radi o partijama na gostujućem terenu, do sada je prošlosezonski član Lige 2 odigrao dva susreta van svog terena i doživeo jedan poraz, i to kod Lila, ali i jedan remi, na veoma teškom gostovanju kod Strazbura, kada je bilo 1:1.
Inače, poslednji trijumf u međusobnim mečevima protiv Marseja, ekipa Anžea je ostvarila krajem decembra 2020. godine, na svom stadionu, kada je bilo 2:1, a poslednju trijumf nad Marsejom na Velodromu je ostvaren davne 2015. godine, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Sve osim pobede Marseja koji igra na veoma visokom nivou na startu ove sezone bi bilo zaista veliko iznenađenje, pa vam zato savetujemo da se opredelite za prelaz 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.58.

Za očekivati je i da nam ovaj duel donese dosta pogodaka, pošto gosti nemaju šta da izgube na ovom susretu, pa vam preporučujemo da vaš fokus usmerite ka igri 4+ za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.20.

Kao što smo već pominjali, tim sa Velodroma će od prvog minuta susreta krenuti ofanzivno ka golu Anžea, sve u nastojanju da što pre dođe do prednosti, pa treba očekivati i dva ili više gola u prvom delu igre, zbog čega vam preporučujemo da okušate sreću sa igrom I2+, a sve to uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.