Tiket dana (subota, 05.10.2024)

Tiket dana

Pred nama je prebogat vikend, barem što se fudbala tiče, ali ćemo posle njega morati da se petanestak dana strpimo do nastavka prvenstvene sezone. Kvote iz tiketa važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Vest Hem – Ipsvič – 1 @ 1.82 u Mozzartbet

Čekićari su bez pobede u poslednje četiri utakmice u prvenstvu a tom nizu doadli su i ubedljiv poraz od Liverpula u EFL kupu. Ništa ne funkcioniše u timu Vest Hema i pored velikih ulaganja ovog leta i dovođenja bivšeg španskog selektora Đulena Lopetegija na klupu. Trenutnim 14. mestom nikako ne mogu da budu zadovoljni, pogotovo jer su jedini trijumf ostavrili na strani. Da sve bude neverovatnije Čekićari su do sada izgubili sva tri prvenstvena meča pred svojim navijačima a malo opravdanje leži u činjenici da su igrali protiv Sitija, Aston Vile i Čelsija. Protiv novajlije Ipsviča nemaju izbora, moraju da pobede kako znaju i umeju, mada su Traktor Bojsi pokazali da nisu zalutali u društvo najboljih i u prethodna četiri kola nemaju poraz. Doduše Ipsvič još nema pobedu, startovali su porazima od Liverpula i Sitija, ali su protiv svih ostalih rivala pokazali da mogu ravnopravno da se nose. Neće biti lako ni Vest Hemu ali ne možemo zamisliti situaciju da na novu pauzu odu sa pet vezanih utakmica bez pobede. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.82.

Lil – Tuluz – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Pobeda nad šampionom Evrope Real Madridom sigurno će pozitivno uticati na samopouzdanje fudbalera Lila. Doge su imale jedan loš period sa četiri vezana poraza, po dva u Ligi šampiona i Ligi 1, ali su se povratili ubedljivom pobedom u Avru u prošlom kolu. Trijumf protiv Reala mnogo će značiti na psihološlom planu u pokušaju da uhvate priključak sa dvojcem na vrhu, koji čine Pari Sen Žermen i Monako, takođe francuski predstavnici u elitnom evropskom rangu. Na sever Francuske dolazi ekipa Tuluza koja nije dobro započela sezonu i nalazi se tek na 15. mestu sa pet bodova, tik iznad zone ispadanja. Od početka prvenstva slavili su samo jednom i to protivslabog Avra na svom terenu, dok su na strani, na dva dosadašnja gostovanja remizirali u Nici i izgubili u Brestu. Lil je kvalitetniji tim ali je Tuluz ovde osvojio bod prošle sezone. Međutim, verujemo da će domaćin upisati pobedu pred pauzu u prvenstvu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.75.

Sion – Iverdon – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

U Super ligi Švajcarske biće vrlo interesantno ove sezone. Niko više nije dominantan i aktuelni šampion Jang Bojs je tek na pretposlednjem 11. mestu, sa samo jednom pobedom do sada. Na vrhu su tri ekipe sa identičnim skorom, po 17 bodova osvojili su Ciih, Lucern i Lugano, te nam predstoji i velika itka za plasman u plej-of. Povratnik u elitu, tim Siona, za sada je u gornjoj polovini, nalazi se na 6. mestu i niko ne bi imao ništa protiv da se tu nađu i pred početak doigravanja. Igraju vrlo sigurno na svom terenu, na četiri meča su još bez poraza uz dve pobede i dva remija. U goste im dolazi tim Iverdona, još jedna ekipa koja će se zadovoljiti punik preživaljavanjem u eliti a posle 8. kola, sa isto toliko bodova, nalaze se na 9. poziciji na tabeli. Iverdon je slab na strani, na četiri odigrana meča samo su u Vinterturu osvojili boda, dok su na gostovanjima kod Serveta, Bazela i Lozane ostajali kratkih rukava. Tako bi trebalo da bude i u Sionu a za jedinicu se dobija koeficijent 1.60 u kladionici Mozzartbet.

SJK – KuPS – 2 @ 2.20 u Mozzartbet

Samo dva kola ostala su do kraja finske Veikakus lige a ni u naznakama se ne može pretpostaviti ko će biti šampiona. Šansu imaju tri ekiše, vodeći KuPS najveće, pošto imaju dva boda više od Ilvesa i čak 5 od aktuelnog šampiona Helsinkija. Ipak, tim iz Kuopija ima i teške rivale do kraja, prvo gostuju u Seinajokiju a onda na svom terenu igraju sa Helsinkijem. Samo jedan remi u ta dva meča mogao bi KuPS da košta šampionakog pehara. Njihov kiks strpljivo čeka Ilves a tim iz Tamperea je pritom u najboljoj formi i ima bolju gol razliku, pa bi u slučaju istog broja bodova bio ispred KuPS-a. Zato ekipa iz Kuopija mora da pobedi SJK. Domaćin je četvrti i ima male šanse da se domogne treće pozicije i plasmana u evropske kvalifikacije, te će, najverovatnije, morati da igra plej-of po završetku sezone za to još jedno upraženjeno mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija. Zato verujemo u dvojku u ovom meču jer je ulog za goste ogroman. Za pobedu KuPS-a kvota je 2.20 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na taketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.