Tiket dana (sreda, 09.10.2024)

Tiket dana

Pred nama je jedan od dana sa najlošijom ponudom od početka godine. Ipak, uspeli smo da satavimo tiket i ovog puta, pa šta bude. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Orlean – Valensijan – P/K x @ 1.63 u SuperBet

I jedna i druga ekipa bi mogle, u slučaju pobede, na vrh tabele. Lakše bi se to desilo u slučaju gostiju koji bi onda bili usamljeni na vrhu Nacionalne lige Francuske, dok bi Orelanu trebala pobeda od bar dva gola razlike da bi se našli iznad trenutno vodećih Nansija i Konkernua. Valensijan je jedini tim koji je još uvek bez praza u trećoj ligi Francuske. Imaju tri pobede i četiri remija, a trenutno su u seriji od četiri uzastopna nerešena rezultata. Mogli bi na to gledati kao na pad forme pošto su startovali sa tri vezane pobede, ali je ovo toliko izjednačena liga da je lako moguće da iz serije pobede pređete odmah u seriju poraza. Orelan je bez poraza već četiri kola a i oni su vezali tri uzasttopna remija. Zanimljivo je da Orelan još nema pobedu pred svojim navijačima jer su u tri odigrana meča jednom izgubili i dva puta remizirali. Možda je remi najrealniji, ali je još sigurnija igra x bilo kad. Dakle naš predlog je x ili na poluvremenu ili na kraju. Za P/K x kvota je 1.63 u kladionici SuperBet.

Puerto Mont – Huačipato – GG @ 1.83 u SuperBet

U osmini finala nacionalnog kupa Čilea sastaju se drugoligaš Puerto Mont i član elitnog ranga Huačipato. Domaćin je u Segundi na visokom trećem mestu posle 24 kola ali neće uspeti da stignu do prve pozicije jer je vodeći dvojac udaljen 9 bodova a do kraja ima samo još dva kola. Zato će pokušati da odu što dalje u kupu, stigli su među 16 najboljih i sigurno je da ne nameravaju tu da se zaustave. Njihov rival je tim Huačipata koji dolazi iz poznate luke Talkahuano. Ova ekipa se grčevito bori za opstanak, u ovom momentu imaju samo jedan bod više od prvog tima ispod crte a do kraja sezone u Primeri ostala su samo tri kola, doduše Huačipato ima jedan zaostali meč, što može biti njihov ”Kvisko” na kraju. U prethodna četiri kola imaju tri poraza i jedan trijumf, a primili su čak 10 golova u te četiri utakmice. S obzirom da se igraju dva meča u osmini finala, verujemo da će se pobednik saznati tek nakon revanša. Za prvi meč naš predlog je igra gol-gol sa kvotom 1.83 u kladionici SuperBet.

TNS – Cernarfon – 1,GG @ 2.25 u SuperBet

Dugogodišnji uzastopni šampion Velsta, ekipa TNS, napravio je veliki uspeh plasmanom u ligapški deo Lige konferencija. Krenuli su iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ispali od Ferencvaroša, onda ih je iz kvalifikacija za Ligu Evrope izbacio Petrokub, ali su iskoristili poslednju šansu i preko litvanskog prvaka Paneveđisa došli do Lige konferencija. Startovali su porazom od Fiorentine u gostima, ali se svakako nisu obrukali posle 2:0 za Violu. Priliku za prve bodove imaće u drugom kolu kada im u goste dolazi Astana iz Kazahstana. U domaćoj ligi su pred ovaj zaostali meč tek na 6. mestu sa 11 bodova manje od vodećeg Penibonta. Međutim, imaju 4 zaostala meča i u slučaju da ih dobiju, eto ih na vrhu. Cernarfon je dobro startovao, nalazi se na 4. mestu sa 17 bodova iz 10 utakmica. U prethodnih pet kola imaju 4 pobede i jedan remi i neće biti lako TNS-u iako su protiv Cernarfona dobili prethodnih 11 utakmica. Poslednje dve su rešili u svoju korist sa 7:1 i 8:1. I sada će pobediti a verujemo da gostim mogu bar do gola. Naš predlog je 1,GG sa kvotom 2.25 za ovu kombinaciju u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 6.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.