Tiket dana (sreda, 16.10.2024)

Tiket dana

U naredna dva dana neće biti lako sklopiti tiket, ali smo uspeli u tome i ove srede. Kvote su važile u momentu njegovog pisanja.

Astana – Šahtjor Karagandi – 1/1,2+ @ 2.07 u SuperBet

Početak sezone nije bio idealan za Astanu i sumnjalo se da ovaj, sada već čuveni kazahstanski tim, može konkurisati za titulu. Bez pehara su ostali u prošloj sezoni i imali su dug put u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali se sve dobro završilo i uspeli su da se plasiraju u ligaški deo. Astana je dobro i započela to takmičenje i u prvom kolu savldala TSC iz Bačke Topole sa 1:0. Popravili su se i u domaćem prvenstvu. Trenutno su 4. sa 8bodova manje od vodećeg Ordabasija ali imaju dve utakmice manje odigrane od lidera. Ako bi osvojili maksimalan broj bodova u tim mečevima stigli bi na samo dva poena zaostatka i imali odličnu šansu da vrate šampionski trofej u svoje vitrine. U goste im dolazi poslednjeplasirani Šahtjor Karagandi. Ova ekipa ima samo 9 bodova i teško će uspeti da ostane u društvu najboljih, mada samo jedan tim ispada ove sezone. Zanimljivo je da je Šahtjor u prvom delu prvenstva pobedio Astanu na svom terenu i to mu je bila jedna od ukupno dve pobede koliko imaju u ovom momentu posle 20 odigranih mečeva. Trenutno su u seriji od sedam utakmica bez pobede sa samo jednim osvojenim bodom. Tako se ne ostaje u ligi. Kod Astane su im minimalne šanse a da bismo pojačali kvotu predlažemo kombinaciju prelaza i golova. Za 1/1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.07.

Danubio – Penjarol – 1x,0-2 @ 2.35 u SuperBet

Nastavlja se urugvajska Klausura a pobednik Aperture, tim Penjarola, ne stoji najbolje. Jedan od naslavnijih južnoameričkih klubova nalazi se na 4. mestu, već ima jedan poraz i dva remija, pa mu najveći rival Nacional beži tri boda. Da sve bude gore jedini poraz su i doživeli od Nacionala, pa je to navijačima teško palo. Sada im predstoji još jedan težak meč, gostuju ekipi Danubio, još jednom prestoničkom timu. Domaćin je odlično startovao u Klausuri, još uvek je bez poraza, ima 4 pobede i tri remija, a zanimljivo je da su te tri nerešene utakmice odigrali u tri poslednja kola. Danubio je Aperturu završio tek na 14. mestu i može se reći da su najprijatnije iznenađenje drugog dela sezone. Penjarol ne bi smeo da dozvoli Nacionalu da se odvoji na veću razliku, u Klausuri se igra samo 15 utakmica, a ovim mečom započinje druga polovina. Zanimljivo je da je Danubio na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu primio samo jedan gol i to pre deset dana u remiju sa Defensorom 1:1. Neće biti mnogo golova u okršaju ova dva rivala, a verujemo da Danubio neće izgubiti od Penjarola pošto je dva poslednja meča kao domaćin savladao istog protivnika. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 2.35 u kladionici SuperBet.

Huačipato – Puerto Mont – 1 @ 1.70 u SuperBet

U prvom meču osmine finala Kupa Čilea odigranom pre sedam dana tim Puerto Monta je neočekivano ubedljivo savladao Huačipato i jednom nogom je već u četvrtfinalu. Pobeda od 5:1 ne garantuje prolazak ali se mor priznati da su gosti jako blizu cilju. Huačipato je prvoligaš dok Puerto Mont igra u drugoj čileanskoj ligi, pa bi samim tim domaćin trebalo da bude favorit u ovom dvomeču, ali stvari izgleda nisu takve. U nedelju je Huačipato odigrao dobar meč protiv najbolje čileanske ekipe Kolo Kolo, ali su momci trenera Igora Oke poraženi sa 2:1. Nalaze se tik iznad zone ispadanja i možda im kup i nije u prvom planu u ovom momentu. I puerto Mont je bio neuspešan u prvenstvenom nastupu između dve utakmice sa Huačipatom, poraženi su na svom terenu od Trasandina i ostali su treći na tabeli, bez izgleda da ugroze vodeći dvojac, ali se to znalo i ranije jer je ostalo samo još jedno kolo. Huačipato mora da igra za obraz, verujemo da će pobediti ali ne i da će nadoknaditi četiri gola razlike. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 8.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.