Tiket dana (petak, 18.10.2024)

Tiket dana

Vraćaju nam se lige i to je ono što nas raduje. Do kraja godine biće još jedna reprezentativna pauza, u novembru, i to je sve. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Beršot – Anderleht – 2,2+ @ 1.73 u SuperBet

U prošlom kolu je Beršot prekinuo neverovatan niz od osam uzastonih poraza i doneo bod sa gostovanja Vesterlou. Morali da daju dva gola rivalu da bi osvojili taj jedan bod, inače tek drugi u ovoj sezoni pošto su na premijeri igrali bez golova sa Levenom. Sve ostale utakmice, osim te dve, su izgubili, nije ni čudo što su ubedljivo poslednji i trebaće im dosta bodova da bi umakli iz zone ispadanja. Meč Beršota sa slavnim Anderlehtom otvara novo kolo u Župiler ligi a gosti su u onoj sedmici pred pauzu imali dva sjajna rezultata. U Ligi Evrope pobedili su real Sosijedad u gostima, a u prvenstvu Standard iz Liježa u Briselu, i to sa 3:0. Trenutno su na deobi trećeg mesta sa Gentom, a za vodećim Genkom zaostaju pet bodova. Liga je dosta izjednačena, svi će tek gubiti bodove i ima vremena da se Andreleht primakne vrhu. Pre svega moraju da pobede Beršot, verujemo da hoće, a uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.73.

Herta – Braunšvajg – 1,2+ @ 1.97 u SuperBet

Herta je i ovu sezonu počela dosta loše ali im na ruku ide to što se niko nije odvojio na vrhu i Berlinci u ovom momentu imaju samo 6 bodova zaostatka za liderom Fortunom iz Dizeldorfa. Nije to nenadoknadiva razlika ali je preduslov da Herta počne da osvaja bodove u seriji. Do sada im to nije polazilo za rukom, a samo u prethodna četiri kola imaju samo jednu pobedu i jedan remi. Učinak na Olimpijskom stadionu u Berlinu je katastrofalan, na četiri meča samo su jednom pobedili i tri puta izgubili. Bodove iz prestonice nosili su Paderborn, Fortuna i Elverzberg. Sada u Berlin dolazi Antraht iz Braunšvajga, ekipa iz donjeg dela tabele koja je prošle sezone na neverovatan način, samo zahvaljujući odličnim igrama na proleće, izbegla najgore i selidbu u treću ligu. ni ove sezone Braunšvajg nije najbolje krenuo ali je to ipak za nijansu bolje nego prošle godine. Imaju 7 bodova iz osam utakmica i, ako ništa drugo, nisu u zoni ispadanja. Verovatno će pasti u nju u slučaju poraza u Berlinu, za koji smatramo da će se dogoditi, a očekujemo i bar dve lopte u mreži Ajntrahta. Za 1,2+ kvota je 1.97 u kladionici SuperBet.

Sent Patriks – Galvej – 1 @ 2.22 u SuperBet

Tri kola pre kraja Premijer lige Republike Irske jedva se nešto malo više zna bego na početku, pre puna 33 kola. Gledajući tabelu, tituli je najbliži Šelburn, onda Deri Siti i Šamrok, pa tek Sent Patriks i Galvej. Ali, ako gledamo formu, i to ne trenutnu već u dužem periodu, situacija se menja. Sent Patriks je u seriji od šest uzastopnih pobeda i osam kola bez poraza i, čini nam se, da im samo fali da prvenstvo traje bar još par kola duđe i da prestignu sve ispred sebe. Naime, Šelburn, Deri i Šamrok stalno gube bodove i kao da ne žele da osvoje naslov. Ako ništa drugo, posle meča Sent Patriksa i Galveja jedna od ove dve ekipe ostaće bez šansi za titulu. Remi bi, verovatno, iz trke izbacio i jedne i druge. I Galvej igra dobro, s obzirom da se radi o povratniku u elitu, ali ne tako ubedljivo kao Sent Patriks. S druge strane njihove ambicije i nisu tako velike i ispunjene su onog trenutka kada nisu strahovali za opastanak. Bodovi bi trebalo da ostanu u Dablinu, a za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.22.

Panevežis – Džiugas – 1 @ 1.63 u SuperBet

Retko u tiketu imamo utakmice litvanske lige ali nam se čini da je ovo meču kome mora doći jedinica. Domaćin je aktuelni šampion ove baltičke zemlje, ali se o titule oprostio odavno, mnogo pre finiša sezone. Ostalo je još 5 kola a Žalgiris je jako blizu povratka trofeja u svoje vitrine. Imaju 10 bodova više od drugoplasiranog tima i trebalo bi da se desi čudo da pehar ne ode u Kaunas. Panevežis je dobar deo sezone proveo na samom dnu, letos su igrali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa za Ligu Evrope i na kraju Ligu konferencija. U sva tri takmičenja su ispali i mogu da se posvete u potpunosti operaciji opstanak. Trenutno imaju 33 boda, koliko Transinvest i Suduva, a samo bod više od poslednjeplasiranog Džiugasa. Upravo ovaj tim im dolazi u goste i pobeda se nameće kao imperativ za Panevežis. Gosti su u seriji poraza, izgubili su 6 poseldnjih utakmica u prvenstvu i verovatno je to bio ključni deo sezone kada je njihov opstanak u pitanju. Panevežis ne sme da se kocka na ovom meču i očekujemo njegovu sigurnu pobedu. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.63.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici SuperBet iznosi 12.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.