Tiket dana (subota, 19.10.2024)

Tiket dana

Gotovo da smo zaboravili na ovakve dane sa maksimalnom ponudom. Doduše dve sedmice su samo prošle, ali je današnja baš izazovna. Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Fulam – Aston Vila – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

U prošlom kolu su oba tima za rivale imali mančesterske klubove. Fulam je pokazao zube na Etihadu i slino namučion Siti koji je mogao da bude prezadovoljan sa 3:2. Aston Vila je dočekala Junajted i, mimo svih očekivanja, meč je završen bez golova, podelom plena. Fulam je sezonu započeo iznad očekivanja, ne toliko rezultatima koliko igrom. Sakupili su 11 bodova iz 7 utakmica, a jedino su gubili u mančesteru, u prvom kolu od Junajteda i prethodnom od Sitija. Aston Vila je očekivano bolje plasirana, tim iz Birmingema ima 14 bodova i samo jedan prvenstveni poraz do sada. Odlično igraju i u Ligi šampiona u kojoj su upislai dve pobede i mirno čekaju meč sa Bolonjom u utorak. Ovo im je važniji duel, Vila ne želi da izgubili priključak sa vodećim timova u Premijer ligi, a gostovanje na Krejven Kotidžu je jedno od zahtevnijih. Ipak, Vila blista u gostima, na pet utakmica, u svim takmičenjima, imaju četiri pobede i remi u Ipsviču. Golovi su zagarantovani, a naš predlog je igra GG3+ sa kvotom 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Hofenhajm – Bohum – 1,2+ @ 1.88 u Mozzartbet

Za Hofenhajm bi bila sreća da stalno igraju evropske mečeve. Ovaj klub je predstavnik Nemačke u Ligi Evrope i u prva dva kola ovog takmičenja upisao je 4 boda. Prvo su uzeli bod u Danskoj protiv Mitjilanda a onda i pobedili Dinamo iz Kijeva u svom Sinshajmu. U Bundelsigi je posve druga situacija. Slavili su u prvom kolu protiv debitanta Holštajna iz Kila, a onda naređali pet utakmica bez pobede. Niz od tri uzastopna poraza prekinuli su u prethodnom kolu kada su uzeli bod u Štutgartu, a da je meč trajao desetak sekundi kraće, osvojili bi ceo plen. Švabe su izjednačile sa bele tačke u bukvalno poslednjoj sekundi nadoknade. Bohum je, rekli bismo po očekivanju, počeo slabo. Imaju samo jedan bod iz 6 utakmica i, ako ovako nastave, na proleće neće stići ni do šanse u baražu, kao što se to dogodilo prethodnog. Neverovatan je način na koji je Bohum uopšte i ostao u ligi, ali izgleda da ništa nisu naučili iz sopstvenog primera i u novo prvenstvo ušli su sa još slabijim timom. Pobeda Hofenhajma bi morala da se desi a i dva gola bi trebalo da budu zagarantovana. Za 1,2+ kvota je 1.88 u kladionici Mozzartbet.

KuPS – Helsinki – 1 @ 1.55 u Mozzartbet

Stiglo se do poslednjeg kla u finskoj Veikkaus ligi i, po svemu sudeći, čeka nas primopredaja šampionskog pehara u Kuopiju. Slučaj je hteo da se u poslednjem kolu plej-ofa sastanu dve ekipe koje se već godinama ”biju” za naslov, ali je on uglavnom završavao kod Helsinkija. Nekad samo zbog gol razlike, a nekad i za jedan bod. Sada ekipa iz prestonice nema šanse da odbrani trofej, a jedino što mogu je da bez istog ostave i najvećeg rivala. Ukoliko bi HJK uzeo makar bod u Kupojiu, Ilves bi, pobedom nad SJK-om postao šampiona. Dakle računica je jasna, KuPS mora da pobedi i jedino tako sam odlučuje o svojoj sudbini. U plej-ofu su izgubili samo od Ilvesa, a u prošlom kolu su obezbedili važan trijumf u Seinajokiju minimalnim rezultatao. Kako god se završio ovaj meč Helsinki ostaje treći i igraće u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Oni su se ponovo plasirali u ligaški deo ovog takmičenja i do kraja godine biće posvećeni utakmicama u njemu pošto već u četvrtak dočekuju Dinamo iz Minska i imaju priliku za pobedu pobedu. Kvota za jedinicu je 1.55 u kladionici Mozzartbet.

Molde – Sanderfjord – 1,2+ @ 1.50 u Mozzartbet

Bliži se kraj i norveške elitne serije. Titulu će, najverovatnije, opet osvojiti Bode Glimt, ali od ove sezone u kvalifikacije za Ligu šampiona vodi i druga pozicija. Njoj je najbliži Bran, koji ima dva boda više od Moldea i tri od Vikinga. Biće uzbudljiv finiš i trka ova tri tima u preostalih 6 kola u prvenstvu, a Molde će pokušati da se domogne i pehara u kupu, koji je ionako u njihovom vlasništvu. Plasirali su se u polufinale pobedom nad Lilestremom u poslednjoj utakmici pred pauzu i s obzirom da u polufinalu igraju protiv drugoligaša Sadnesa, šanse za finale su im više nego dobre. Naravno da je Liga šampiona izazov i fudbaleri Moldea će se svim silama truditi da dođu do tog drugog mesta. Oni igraju i u ligaškom delu Lige konferencija, u prvom kolu su pobedili Larne, a u četvrtak ih čeka teško gostovanje u Gentu. Sanderfjord ima druge brige. Njih interesuje samo opstanak a i do njega će teško stići. Sada su 14. sa 22 boda, koliko ima i Odd ispod njih, dok poslednjeplasirani Lilestrem ima samo bod manje. Molde je veliki favorit i pored jedinice daće i barem dva gola. Za 1,2+ kvota je 1.50 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.