Tiket dana: Poeni igrača

Večerašnjim utakmicama završava se već 4. runda u Evroligi. Ove sedmice prvi put je igrano duplo kolo. Evo predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja predloga.

Vensan Poarje (Efes) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Bivši centar Reala nije se još uvek u potpunosti adaptirao na igru u istanbulskom Efesu. Međutim, kako vreme odmiče i on je sve bolji, a ubedljivo najbolju partiju u dresu Pivara pružio je pre tri dana u porazu svog tima od Makabija u beogradu. Francuz je postigao čak 22 poena, što se njemu ne dešava tako često, dok je malo podbacio u skoku i uhvatio samo tri lopte. Nije ni mogao više s obzirom da su obe ekipe sjajno šutirale i malo promašovale. Protiv Olimpijakosa neće biti lako, povređeni su Larkin, Holac i Oturu, pa ako ovaj poslednji ne istrči na parket eto prilike da Poarje igra i više nego protiv Izraelaca kada je na terenu proveo 30 minuta. Zato nam se čini da je ova granica od 10,5 koševa itekako dostižna a pogotovo jer i Pirejci imaju problema pod košem zbog povreda Milutinova i Fala. Za (+) poene na Vensana Poarjea kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Evan Furnije (Olimpijakos) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.80 u Mozzartbet

Jedan drugi francuski reprezentativac biće na drugoj strani terena u odnosu na Poarjea. Evan Furnije se letos vratio u Evroligu i zadužio dres Olimpijakosa. Verujemo da su navijači Pirejaca očekivali mnogo više na početku od fantastičnog šutera brojnih NBA timova, ali je on u prva tri kola na proseku od nešto malo više od 8 koševa po meču. Sećamo se da je u jednoj sezoni, kada je igrao za Orlando, ubacivao prosečno skoro 20 poena po utakmici. Možda kod Barcokasa i nema toliko slobode, vratio se Saša Vezenok i zna se ko je gazda u Pireju, ali vreme je da i Furnije, jedan od najskupljih igrača ove sezone u Evroligi, pokaže zašto je proveo 10 godina u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Protiv Fenera i Milana ubacio je samo po pet poena, a najbolji učinak mu je u meču sa Žalgirisom u kome se zaustavio na 15 koševa. Sada je granica na 8,5 koševa, to su tri trojke koje Furnije može ubaciti u samo tri napada. Za (+) koševe kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Džoel Bolomboj (C. Zvezda) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Zvezda je hit na početku Evrolige i jedini je tim sa maksimalnim učinkom posle tri kola. Posebno je važno što su dva pšuta pobedili kao gosti, prvo novajliju iz Pariza a onda i slavni Fenerbahče. Taj meč u Istanbulu bio je prosto savršen za ekipu Janisa Sferopulosa. Svaki košarkaš odigrao je odlično i jednostavno nije bilo slabe tačke u crveno-belom timu. Ipak, jedan košarkaš je posebno bio inspirisan. Radi se o centru Džoelu Bolomboju koji je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 18 poena i 11 skokova. Odlično je centar sa ruskim pasošem igrao i prototiv Pariza, a posebno protiv Baskonije, ali se to ne može uporediti sa izdanje u Istanbulu kada je čak za tri poena šutirao dva od dva. Prošla sezona u Zvezdi bila mu je najbolja evroligaška u karijeri, okončao ju je sa preko 10 koševa u proseku, a ove najavljuje još bolje partije. Sa učinkom od 13 poena i 10 skokova na prva tri meča verujemo da će i protvi Barselone preći granicu od 10,5 koševa, posebno je se etablirao kao startna ”petica”. Kvota za (+) koševe na Bolomboja je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Kevin Panter (Barselona) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.80 u Mozzartbet

Panter je najbolji košarkaš Barselone na startu sezone. Izgleda da Penjaroja ima poverenje u odličnog šutera barem koliko i Željko Obradović, pa je on već sada na proseku od 15 poena po meču u Evroligi. Ubedljivo najbolju partiju pružio je protiv monaka pre dva dana kada koš Kneževa zatrpao sa 21 poenom za nešto više od 20 minuta na parketu. Verujemo da će protiv Zvezde, čiji je dres takođe nosio, biti posebno motivisan, pre svega zbog katastrofalnog skora protiv crveno-belih u prošloj sezoni sa Partizanom. Katalonci imaju skor od dve pobede i jednog poraza, a ovo im je drugo gostovanje. Na prvom su podbacili i izgubili u Kaunasu i ne bi bilo dobro za njihov ugleda da izgube još jednom na strani. Dosta toga zavisiće od Pantera, ali i Laprovitole, Parkera, Veselog i ostalih. Granica za poene na Kevina Pantera je 13,5 poena, a kvota za (+) je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.