Tiket za veče (utorak, 22.10.2024)

tiket dana

Ponovo nam se vraća Lige šampiona i sigurno je da nas očekuje vrlo uzbudljivo veče. Pored utakmica u elitnom takmičenju, očekuju nas i mečevi u Engleskoj, Francuskoj, Španiji, Holandiji… Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa i shodno tome su podložne promjenama.

Juventus – Štutgart – 1X&GG @ 2.15 u MozzartBet

Stigao je Tijago Mota u Juve i odmah počeo da sprovodi reforme koje već sada daju rezultate. Stara dama izgledao veoma dobro na startu sezone, kako u Seriji A tako i u Ligi šampiona. Nakon 2 odigrana kola u elitnom takmičenju ostvarili su trijumfe protiv PSV-a (3:1) i Lajpciga (2:3). U domaćem šampionatu igraju veoma tvrde mečeve, a u dosadašnjih 8 mečeva primili su samo 1 gol i jedina su neporažena ekipa u čitavoj ligi. Sa 16 osvojenih bodova Juventus je trenutno na 3. mjestu sa 3 boda manje od prvoplasiranog Napolija. Štutgart je prethodnu sezonu okončao na 3. mjestu u Bundesligi i ne nalaze se slučajnu među najboljim klubovima u Evropi. I ove sezone igraju sjajan napadački fudbal koji im donosi željene rezultate. U prva dva kola Lige šampiona ostavili su veoma dobar utisak, iako su osvojili samo 1 bod. U prvom kolu su posle dosta borbe poraženi od Real Madrida, dok su u drugom kolu remizirali protiv Sparte iz Praga. U poslednje vrijeme su upali u malu krizu, pa za trijumf ne znaju još od 22. septembra. Mišljenja smo da će ovo biti jedan zanimljiv duel dva kvalitetna tima, pa vam predlažemo kombinaciju 1X&GG po kvoti 2.15 u MozzartBet kladionici.

Šturm – Sporting – 2&3-6 @ 1.95 u MozzartBet

Nakon mnogo godina Šturm je uspio da okonča Salzburgovu vladavinu u Austriji i da osvoji šampionsku titulu. To im je donijelo direktan plasman u Ligu šampiona i omogućilo da se dodatno pojačaju. U prva dva kola Lige šampiona upisali su oba poraza, prvo od Bresta u Francuskoj (2:1), a potom i od Klub Briža na domaćem terenu (0:1). Sporting je prethodne sezone na veoma ubjedljiv način osvojio šampionsku titulu u Portugalu, a tamo gdje su stali prošle nastavili su ove sezone. Igraju veoma ofanzivan fudbal i svakom će ove sezone biti teško da igra protiv njih. U prvom kolu slavili su protiv Lila sa 2:0, da bi potom u drugom kolu remizirali protiv PSV-a u Ajndhovenu (1:1). U nacionalnom šampionatu Sporting je maksimalan sa 8 trijumfa u 8 odigranih kola, sa čak 27 postignutih i samo 2 primljena gola. Gosti su dosta kvalitetnija ekipa i shodno tome očekujemo trijumf uz minimum 3 postignuta gola. Naš prijedlog je kombinacija 2&3-6 po kvoti 1.95 u MozzartBet kladionici.

Kastelon – Granada – GG3+ @ 1.80 u MozzartBet

Ekipa Kastelona je na opšte iznenađenje mnogih veoma dobro kotirana na startu sezone, pošto su nakon 10 odigranih kola ostvarili čak 5 trijumfa, uz 1 remi i 4 poraza. Sa 16 osvojenih bodova nalaze se na visokom 5. mjestu i trenutno su u veoma dobroj formi. U poslednjem meču su na domaćem terenu savladali Levante sa 2:0, što im je bila druga uzastopna pobjeda na domaćem terenu ove sezone. Granada je doskorašnji učesnik Primere i svakako da su očekivanja za ovu sezonu velika, povratak u elitu je realan cilj. Oni su nakon 10 odigranih mečeva sotvarili po 4 trijumfa i remija, uz 2 poraza, te sa 16 osvojenih bodova zauzimaju 6. mjestu. Igraju u izuzetnoj formi u poslednje vrijeme, a u nizu su od 3 uzastopna trijumfa. U poslednjem kolu na domaćem terenu su savladali Tenerife sa ubjedljivih 4:0, dok su prethodno na domaćem terenu savladali Kordobu (1:0). Granada još uvijek nema poraz na gostujućem terenu ove sezone, a svaki put su do sada postizali makar po jedan gol. Ovde očekujemo jedan efikasan meč i golove na obje strane, pa vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Lids – Votford – GG @ 1.80 u MozzartBet

Nije Lids prethodne sezone uspio da osigura povratak u Premijer ligu, iako su bili veoma blizu. U plejofu su poraženi od Sautemptona pa ćemo ih i ove sezone gledati u Čempionšipu. U novoj sezoni su ponovo jedan od glavnih favorita za povratak u elitu, a nakon 10 odigranih kola nalaze se na 3. mjestu na tabeli sa 19 osvojenih bodova, 3 manje od lidera na tabeli. Votford je već par godina u Čempionšipu i nakon ispadnja iz Premijer lige nisu uspijeli da se konsoliduju i odlučno napadnu povratak među najbolje. Ove sezone su nakon 10 odigranih kola ostvarili 5 trijumfa, 1 remi i 4 poraza, te se trenutno nalaze na 8. mjestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova. Od starta sezona igraju veoma promjenljivo i veoma efikasno, pa na njihovim mečevima obično pada veliki broj golova. Na poslednjih 5 utakmica Votford je uvijek primao makar jedan gol, a u gostima su nanizali čak 4 uzastopna poraza. Iako je Lids apsolutni favorit vjerujemo da će gosti uspijeti postići makar jedan gol, te vam predlažemo igru GG po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MozzartBet kladionici iznosi 13.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.