TIKET ZA VEČE (četvrtak, 24.10.2024)

tiket dana

Četvrtak veče nam donosi pregršt veoma zanimljivih mečeva, pošto su na programu dueli trećeg kola Liga Evrope, ali i drugog kola Lige konferencija.
Za vas smo ovog puta analizirali dva duela iz drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja i jedan meč iz Lige konferencija.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Atletik Bilbao – Slavija Prag – 1&2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Atletik Bilbao kao i uvek ima velike ambicije u Ligi Evrope, gde smo ovaj tim u poslednjih desetak godina veoma često gledali. Do sada je španski predstavnik odigrao dva meča i za sada je tim iz Baskije ostavio veoma dobar utisak.
U prvom kolu je Bilbao remizirao na veoma teškom gostovanju kod Rome, kada je bilo 1:1, da bi u drugom kolu Bilbao pred svojim navijačima savladao nimalo naivnu ekipu AZ Alkmara, a taj duel je završen rezultatom 2:0. Što se tiče španskog šampionata, u prošlom kolu je Bilbao odigrao jedan fantastičan meč i slavio na svom stadionu protiv Espanjola, kada je bilo 4:1.
Slavija iz Praga je poput njenog protivnika na večerašnjem susretu takođe za sada ostavila veoma dobar utisak u ovogodišnjem izdanju drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja. U prvom kolu je češki predstavnik slavio na gostovanju kod Ludogoreca kada je bilo 0:2, da bi u drugom kolu ovaj tim remizirao na svom stadionu protiv Ajaksa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada se radi o češkom šampionatu, trenutno je ovaj tim stacioniran na prvom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Spartu, koja poslednje dve godine dominira češkim fudbalom.
Atletik Bilbao u evropskim takmičenjima igra veoma dobro na svom terenu i to je i glavni razlog zašto vam ovde savetujemo da se oprobate sa igrom 1&2+, za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.15.

Tvente – Lacio – G2+ @ 2.40 u Mozzartbet

Tvente je imao dosta težak posao u prva dva kola, a opšti utisak je da je holandski predstavnik oba puta ostavio dosta dobar utisak.
U prvom kolu je Tvente gostovao kod favorizovanog Mančester Junajteda, a taj duel na Old Trafordu je završen rezultatom 1:1. Usledio je još jedan veoma težak meč, ovog puta na domaćem terenu protiv Fenerbahčea, a rezultat je bio isti, uz konstataciju da je holandska ekipa bila daleko bolji rival na tom duelu i bliža osvajanju sva tri boda.
Što se tiče Lacija, Rimljani blistaju u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, a to nam najbolje potvrđuju i dva ubedljiva trijumfa. U prvom kolu je italijanski predstavnik demolirao Dinamo Kijev na gostovanju, a taj duel je završen rezultatom 0:3. I u drugom kolu su Lacijali odigrali jedan fantastičan meč, ovog puta pred svojim navijačima protiv Nice, a taj duel na Olimpijskom stadionu u Rimu je završen pobedom domaće ekipe od 4:1, nakon čega se puleni trenera Baronija nalaze na deobi prvog mesta na tabeli, uz još četiri tima koja imaju maksimalan učinak.
Kako sada stvari stoje, sva je prilika da nas očekuje jedan veoma otvoren meč i neće biti iznenađenje ukoliko prisustvujemo velikom broju pogodaka, a mišljenja smo da će Lacio, koji je na dva odigrana susreta u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope postigao čak sedam pogodaka, ovog puta postići makar dva, pa vam hrabro preporučujemo da vaš fokus usmerite ka igri G2+ za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.40.

Betis – Kopenhagen – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali u večernjem tiketu nam stiže iz Lige konferencija, gde će fudbaleri Betisa ugostiti Kopenhagen.
Španski predstavnik je u novo izdanje Lige konferencija ušao sa velikim ambicijama, a ako pogledamo imena timova koji učestvuju u ovom takmičenju, utisak je da su Zeleni jedni od glavnih favorita za osvajanje. U prvom kolu su Andalužani mimo svih očekivanja poraženi na gostovanju kod Legije, a taj susret u Varšavi je završen minimalnom pobedom domaćina. Što se tiče trenutnog stanja u elitnom rangu španskog fudbala, Betis se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su Lo Selso i drugari ostvarili trijumf na veoma teškom gostovanju kod Osasune, kada je bilo 1:2.
Kopenhagen je nažalost u prvom kolu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja poražen na svom stadionu od Jagjelonije, i to nakon gola koji je ova ekipa primila u poslednjim sekundama susreta.
Ako se osvrnemo na dansko prvenstvo, trenutno je Kopenhagen stacioniran na prvom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i Mitjiland, a nije tajna da je osvajanje danskog prvenstva ipak primarni cilj za ovu ekipu.
Sve to bi po našem mišljenju mogao i morao da iskoristi Betis, koji će sigurno dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima za onaj poraz u prvom kolu od Legije, pa vam bez mnogo razmišljanja i analize savetujemo da ovde odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.