Tiket dana (petak, 25.10.2024)

Tiket dana

Posle uzbuđenja na evropskoj sceni očekuju nas ona ligaška. Pred nama je vikend bogat ponudom a petak je samo uvod. Kvote su važile u momentu sastavljanja predloga.

Torino – Komo – T12+ @ 2.50 u King

Ovako nešto se u Seriji A odavno nije desilo. Mislimo na rezultate ekipe Torina u poslednja četiri kola. Sve utakmice završene su rezultatom 3:2, s tim da su prv u dobili Bikovi a onda tri puta uzastopno izgubili. Ranije je Granata važila za tim na čijim se mečevima nećete nagledati pogodaka, ali očigledno je da se vremena menjaju. Posle odličnog početka i vezanih pet mečeva na startu bez poraza, što ih je, u jednom momentu, dovelo i na vrh tabele, usledila je kriza sa, već pominjana, tri poraza. Gubili su od Lacija na svom terenu, te od Intera na Meaci i Kaljarija na Sardiniji. Ponovo su u sredini tabele, gde su se nalazili i ranijih sezona. U goste im dolazi debitant Komo. Tim iz gradića na čuvenom jezeru sakupio je 9 bodova iz osam utakmica, ali je njima ionako samo opstanak u mislima. Komo je pobedio dva puta, prvo Atalantu u Bergamu, a onda Veronu na svom terenu. Obe pobede ostvarene su rezultatom, nećete verovati, 3:2. Sve ukazuje da bi i sad mogao da dođe ovaj rezultat ali Torino je u situaciji da mora da pobedi i verujemo da će, pre svega, postići dva gola. Za T12+ kvota je 2.50 u kladionici King.

Ren – Avr – 1,2+ @ 1.75 u King

Domaći tim je bez pobede već četiri kola ali je u poslednja tri igrao protiv francuskih predstavnika u Ligi šampiona, Monakom, Pari Sen Žermenom i Brestom. Težak raspored upotpunio je okršaj sa vicešampionom iz prethodne sezone, ekipom Lansa. Samo dva boda iz četiri utakmice dovela su do pada na tabeli i Ren će ekipu Avra dočekati kao trinaestoplasirani tim Lige 1. To nije mesto na kojem treba da bude jedna od najboljih francuskih ekipa prethodnih sezona. Očekujemo da uskoro započnu seriju dobrih rezultata i vrate se u, za početak, gornji deo tabele. Protiv Avra samo pobeda dolazi u obzir, rival je jedan od najslabijih timova u elitnom rangu, a pored svega je u seriji od pet uzastopnih poraza. U prošloj sezoni, povratničkoj za Avr u elitu posle decenije i po, u Renu je bilo 2:2, ali smo sada ubeđeni u jedinicu i bar dve lopte u mreži gostiju. Za 1,2+ koeficijent u kladionici King iznosi 1.75.

Silkeborg – Olborg – T12+ @ 1.60 u King

Osvajač danskog kupa, ekipa Silkeborga, ne zna za pobedu već šest uzastopnih prvenstvenih rundi. Jesu u tom periodu izgubili samo jednom, i to od šampiona Mitjilanda, ali su već pet mečeva zaredom igrali nerešeno. Ipak su ostali u vrhu tabele, nalaze se na 4. mestu sa 4 nboda manje od vodećeg FC Kopenhagena. prvi cilj ovog kluba je igranje u plej-ofu, kao i prošle sezone, a ako je moguće i novi izlazak u Evropu. Za razliku od njih njihov rival u ovom kolu ima za cilj samo opstanak u eliti. Mada se radi o Olborgu, bivšem šampionu Danske, ovaj tim je proletos uspeo da izbori povratak u Super ligu nakon šokantnog ispadanja godinu dana ranije, pa ne verujemo da se zanose nekim većim dostignućima u prvoj povratničkoj sezoni. Olborg igra dosta promenjivo, u poslednja dva kola uzeli su samo jedan bod, ali su zato stigli u osminu finala kupa. Na šest dosadašnjih gostovanja pobedili su samo jednom i teško je očekivati da to urade u Silkeborgu. Domaćin je izuzetno efikasan i očekujemo da mrežu Olborga zatrese barem dva puta. Za T12+ kvota je 1.60 u kladionici King.

Šelburn – Drogeda – 1 @ 1.55 u King

Samo dva kola ostala su do kraja Premijer lige Republike Irske a pitanje šampiona i plasmana u evropske kupove još uvek je otvoreno. U najboljoj poziciji je lider Šelburn, samim tim jer ima dva boda prednosti u odnosu na Deri Siti i Šamrok, ali i gostovanje u Deriju u poslednjem kolu. Ukoliko Deri pobedi na teškom gostovanju kod Sent Patriksa sve će biti rešeno u tom međusobnom duelu, mada iz prikrajka svoju šansu vreba i branilac titule Šamrok Roversi. Neverovatno je kako je Šelburn ispustio ogromnu prednost. Ovaj tim je u prošlom kolu pobedio Voterford a pre toga je imao samo jedan prvenstveni trijumf u deset vezanih kola. Na takav način se ne postaje šampion ni u jednoj ligi na svetu ali je njima na ruku išla i loša forma najvećih konkureneta. Na vrhu se napravila gužva i samo zbog činjenice da se igraju samo još dve runde, timovi kao Sent Patriks, Galvej ili Slajgo, nemaju šanse. Za Drogedu je jasno, oni su izbegli direktno ispadanje ali ne i baraž za opstanak. Već sada mogu da se spremaju za taj dvomeč jer šta god da urade u poslednja dva kola ostaće na pretposlednjem mestu na tabeli. Pobeda Šelburna mora da dođe, a da li će biti dovoljna za titulu, ostaje da vidimo. Za jedinicu se dobija kvota 1.55 u kladionici King.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici King iznosi 10.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.