Tiket dana (subota, 26.10.2024)

Tiket dana

Nekoliko velikih derbija igra se danas, ali će oni biti predstavljeni kao posebne celine. Ovo su naši predlozi za tiket. Kvote su važile u vreme sastavljanja predloga.

Brentford – Ipsvič – 1,2+ @ 2.05 u Mozzartbet

Zakasnio je Brentford sa golom protiv Vulverhemptona, na poslednjem meču na svom Komjunitiju. Dali su ga u 2. minutu, a prethodna tri meča su pogotke postizali u prvom. Poveli su i na Old Trafordu prošlog vikenda, ali u poslednjim trenucima prvog dela. I u Mančesteru su izgubili posle vođstva, pa taj trijumf protiv Vukova ostaje jedini u poslednjih pet kola. Pčelice su osvojile 10 bodova do sada, a to je dovoljno za 13. mesto. Očekivanja su svakako veća, a Brentford kvalitetom i zaslužuje gornji dom. Povratnik u elitu, ekipa Ipsviča, za sada još uvek nema pobedu, a utehu mogu da potraže u činjenici da nisu u zoni ispadanja. Po četiri remija i poraza učinak je Traktor Bojsa u prvih osam kola. Da bi se ostalo u ligi mora da počne da se pobeđuje, i to što pre, samo sumnjamo da će se to dogoditi ovog vikenda u Londonu. Očekujemo pobedu Brentforda i bar dve lopti u mreži Ipsviča. Za 1,2+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Lajpcig – Frajburg – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Bikovima ne ide u Ligi šampiona ali zato to kompenzuju odličnim igrama u Bundesligi. Trenutno drže vrh tabele zajedno sa Bajernom, a oba tima imaju učinak od pet pobeda i dva remija. Za razliku od prethodnih sezona kada im je glavni adut bio napad, sada se Lajpcig najviše oslanja na čvrstu odbranu. Samo su dva gola primili u prvih sedam kola, što je ubeldjivo najmanje od svih ekipa iz Bundeslige. Reč, dve o Ligi šampiona. Pakleni raspored u prva tri kola koštao ih je boljeg učinka. Poraženi su u Madridu od Atletika, a od Juventusa i Liverpula na svojoj Red Bul areni. Frajburg ove sezone ne igra Evropu i ne iznenađuje dobar start u Bundesligi. trenutno je tim sa Evropa parka na odličnom trećem mestu i imaju samo dva boda manje od vodećeg tandema. Takav skor čini ovaj duel derbijem kola, ali Frajburg nije pobedio Lajpcig nijednom u poslednjih pet godina pa ne bi trebalo ni sad. Lajpcig mora da pobedi ako želi da ostane u trci sa Bajernom. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.80.

Aberdin – Dandi Junajted – T12+ @ 1.70 u Mozzartbet

Aberdin je u sjajnoj formi i čini se da jedino oni konkurisati Seltiku ove sezone u škotskom Premijeršipu. Da je to gotovo izvesno videlo se u međusobnom duelu ova dva tima prošle sedmice kada je Aberdin stigao prednost Kelta od 2:0, pa čak postigao i gol za vođstvo, koji je poništen u 70. minutu. Pre međusobnog okršaja oba tima su imala maksimalan učinak od sedam uzastopnih pobeda. Imao je Aberdin svojih nekoliko odličnih sezona tokom prve polovine osamdesetih godina prošlog veka kada su u pet godina bili tri puta prvaci Škotske. Ukupno su četiri puta bili šampioni, ali to u narednih 40 godina nisu uspeli da ponove. U ovom kolu dočekuju Dandi Junajted, tim koji je takođe u dobroj formi u ovoj sezoni i nalazi se na visokom 4. mestu posle osam odigranih kola. U tri prethodna kola osvojili su 7 bodova ali su imali i nešto lakši raspored. U Aberdinu će biti mnogo teže, pogotovo jer domaćin daje dosta golova i ima prosek veći od dva po meču. Naš predlog je domaćin daje dva gola a ua T12+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.70.

Sasuolo – Modena – T12+ @ 2.00 u Mozzartbet

Tim iz Ređo Emilije se izgleda uozbiljio i započeo proces povratka u Seriju A. I ispadanje Sasuola bilo je veliko iznenađenje pošto su zeleno-crni bili jedan od stabilnijih timova u italijanskoj eliti. U dva prethodna kola Sasuolo je pobedio, prvo Ćitadelu a onda Brešu u gostima, a na ta dva meča dali su ukupno 11 golova! Trenutno su treći na tabeli Serije B, imaju 18 bodova, četiri manje od vodeće Pize i samo jedan od drugoplasirane Specije. U goste im dolazi Modena, ekipa koja nije pobedila u tri prethodna kola iako su postigli pet golova. Posle poraza od Sampdorije u Modeni, igrali su dva puta 2:2, prvo sa Katancarom a onda i Palermom. Sasuolo igra izuzetno efikasno i sa vodećom Pizom su tim sa najviše postignutih golova. Čak imaju i identičnu gol razliku sa liderom od 19:10, samo što su osvojili 4 boda manje. Gotovo izvesno je i da će se mreža Modene zatresti barem dva puta u Ređo Emiliji a za T12+ kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 12.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.