Tiket za veče (subota, 26.10.2024)

tiket dana

I ne baš tako zanimljiva sportska subota se polako bliži kraju, a u večernjem terminu igraju se neki veoma zanimljivi mečevi. Izdvojili smo tri meča i sastavili tradicionalni tiket za veče, a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Famalikao – Sporting – 2&3-6 @ 2.15 u SuperBet

Nevjerovatno igra Sporting na startu nove sezone, čini se da su samo nastavili tamo gdje su se zaustavili prethodne sezone kada su na veoma ubjedljiv način osvojili titulu. Trenutno su na maksimalnom učinku nakon 8 odigranih kola, te se sa 24 osvojena boda nalaze na 1. poziciji na tabeli. Postigli su čak 27 golova i primili samo 2, što je zaista fascinantna statistika. U poslednjem kolu su na domaćem terenu savladali Santa Klaru sa 2:0, a ove sedmice su u okviru Lige šampiona trijumfovali protiv prvaka Austrije – Šturma – sa 0:2. Famalikao je nakon 8 odigranih kola ostvario 3 trijumfa, 4 remija i svega 1 poraz, međutim u poslednje vrijeme igraju u veoma slaboj formi. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf, a trenutno su nanizali čak 4 uzastopna remija. U poslednjem kolu remizirali su u gostima protiv Rio Avea (1:1), a terba napomenuti da su do sada primili samo 4 gola. Ipak mišljenja smo da će ofanzivan stil igre Sportinga donijeti dosta golova i uz trijumf predlažemo kombinaciju 2&3-6 po kvoti 2.15 u SuperBet kladionici.

Fortunda Dizeldorf – Kajzerslautern – 1&2-5 @ 2.45 u SuperBet

Već par godina Fortuna iz Dizeldorfa igra u 2. Bundesligi i čini se da su ove sezone napravili respektabilan tim koji je spreman da napadne plasman u Bundesligu. Nakon 9 odigranih kola ostvarili su 6 trijumfa i uz to upisali 2 remija i 1 poraz. Sa 20 osvojenih bodova Fortuna se trenutno nalaze na 1. poziciji i večeras će braniti domaći teren protiv solidnog Kajzerslauterna. Gosti su trenutno na 12. mjestu na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova, pošto su do sada ostvarili po 3 trijumfa, remija i poraza. Obje ekipe su u poslednjem kolu trijumfovale, domaćin protiv Regenzburga u gostima sa 0:3, dok su gosti na domaćem terenu sa identičnim rezultatom savladali Paderborn. Tim iz Dizeldorfa je ove sezone samo jednom slavio na domaćem terenu i shodno tome razumljivo da je kvota na pobjedu domaćina večeras nešto veća. Gosti van svog stadiona nisu slavili na poslednja 3 meča, a večeras vjerujemo da će Fortuna slaviti i sačuvati prvu poziciju na tabeli. Naš prijedlog je kombinacija 1&2-5 po veoma primamljivoj kvoti 2.45 u SuperBet kladionici.

Atalanta – Verona – 1-1&2+ @ 2.05 u SuperBet

Nisu baš idealno otvorili sezonu Gasperinijevi izabranici ali se čini da polako hvataju željeni ritam. U Seriji A su za sada osvojili 13 bodova, što je dovoljno za poziciju broj 8 na tabeli. U poslednja 3 kola ostvarili su remi protiv Bolonje (1:1), da bi potom ostvarili 2 uzastopna trijumfa. Prvo su bili bolji od Đenove sa 5:1, da bi potom u poslednjem kolu slavili na gostovanju protiv Venecije sa 0:2. U Ligi šampiona su takođe ostvarili veoma dobre rezultata, pa tako nakon 3 odigrana kola još uvijek ne znaju za poraz. U prvom kolu su remizirali protiv Arsenala u Londonu, da bi potom slavili protiv Šahtjora sa 0:3, a malo razočarenje je remi protiv Seltika od prije nekoliko dana (0:0). Verona ne briljira u poslednje vrijeme ali ih bodovi osvojeni u prvi nekoliko kola drže van opasne zone. Gosti su na poslednjih 5 mečeva čak 4 puta poraženi, a poslednji u nizu poraza bio je protiv Monce u prethodnom kolu sa ubjedljivih 0:3. Na poslednjih 5 mečeva na mečevima Verone je uvijek padalo minimum 3 gola. Mišljenja smo da će Atalanta večeras ubjedljivo trijumfovati, te da će već na poluvremenu ostvariti prednost. Naš prijedlog je kombinacija 1-1&2+ po kvoti 2.05 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u SuperBet kladionici iznosi 10.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.