Tip dana: Atletik Bilbao – Atletiko Madrid: Mogu li “jorgandžije” da pronađu lek za rane u Bilbau?

Ovog vikenda je na programu 28. kolo španske La Lige a sigurno da se jedan od najzanimljivijih susreta ovog kola igra u Baskiji gde će Atletik Bilbao dočekati Atletiko Madrid. Duel ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Atletik Bilbao: Kako je bilo na početku sezone, sada je odlično!

Kako su stvari po domaću ekipu izgledale negde na sredini šampionata, sigurno je da je ovo sada zaista sjajna situacija. Naime, Bilbao je katastrofalno započeo ovu sezonu, ali kako vreme prolazi pružaju sve bolje partije i trenutno se nalaze na šest bodova od Lige Evrope što i nije toliko puno ako uzmemo u ozbir da je do kraja prvenstva ostalo još desetak kola. Ipak, ono što je najvažnije Atletik više nema problema kada je opstanak u pitanju, pošto su u jednom trenutku bili i više nego ugroženi.
Ekipa iz Baskije je dugo bila bez poraza, i upravo to im je donelo ogroman napredak na tabeli, ali su pre dva kola prekinuli tu seriju na gostovanju kod Valensije pošto je domaći tim bio bolji rezultatom 2:0, a treba dodati da je to bila sigurno jedna od najslabijih partija Atletika u ovoj sezoni, čime su za trenutak podsetili na start sezone kada prosto nisu imali rešenja. U prošlom kolu su na svom terenu dočekali Espanjol i zaista dugo se mučili na tom meču ali su do izjednačenja došli desetak minuta pred kraj meča kada je Raul Garsija iskoristio nepažnju odbrane ekipe iz Katalonije pa je taj meč završen bez pobednika.

Atletiko Madrid: Mogu li “jorgandžije” da se oporave od eliminacije iz Lige šampiona?

Možda zvuči pomalo neozbiljno, ali po svemu sudeći sezona je gotova za Atletiko Madrid. Naime, teško da izabranici Čola Simeonea mogu gore ali i dole, pa nema sumnje da ih očekuje izuzetno mirna sezona do kraja. Atletiko Madrid se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli španske La Lige ali bez sumnje ovaj meč dočekuju u izuzetno lošem raspoloženju pošto su u utorak doživeli eliminaciju iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja i to od Juventusa pošto je “stara dama” rešila taj meč u svoju korist 3:0.
Zanimljivo je da izabranicima Čola Simeonea nije bila dovoljna ni prednost iz prvog meča kada su na Vanda Metropolitano stadionu savladali ekipu iz Torina sa 2:0. Sve što je trebalo je da odbrane tu prednost u Italiji, i otuda ova eliminacija i čudi jer je poznato da Atletiko Madrid pod vođstvom Čola Simeonea ume da sačuva rezultat i sjajan je u defanzivi.
U prošlom kolu španskog prvenstva su na svom terenu dosta teže nego što se očekivalo ostvarili pobedu na svom terenu protiv Leganesa a jedini gol na tom meču je postigao Saul. Zanimljivo je da Simeone nije odmarao fudbalere za taj meč, i možda je baš i to jedan od razloga eliminacije od Juventusa koja je sasvim sigurno svima u klubu teško pala pošto su “jorgandžije” imale velike ambicije u Ligi šampiona ove sezone.

Naš predlog

Nema sumnje da su fudbaleri Atletiko Madrida doživeli veliko emotivno pražnjenje u meču sa Juventusom, pa zbog toga veliku prednost u ovom meču dajemo domaćoj ekipi i zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.65. Iako i jedna i druga ekipa igraju dosta tvrdo i uglavnom su to mečevi sa malim brojem golova, kada je međusobni susret ove dve ekipe stvari su nešto drugačije. Naime, na poslednjih pet susreta između ove dve ekipe je palo ukupno 18 golova što je prosek od skoro četiri po meču. Upravo zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa neverovatno dobrom kvotom 2.81. Pošto smo poprilično sigurni da domaća ekipa neće doživeti poraz, ali smo isto tako ubeđeni i da će biti dosta golova savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre pa vam predlažemo da odigrate igru 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 5.60.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.