Derbi dana: Portugal – Švajcarska: Ko će u veliko finale?

Posle duže vremena na red su konačno došle i reprezentacije. Ovoga puta za vas smo izdvojili polufinale Lige nacija u kom će snage odmeriti Portugal i Švajcarska.
Meč između ove dve reprezentacije je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Portugal: Povratak Kristijana Ronalda!

Portugalci su dobili veliku priliku da postanu prvi osvajači Lige nacija, obzirom da se završnica ovog takmičenja igra u njihovoj  domovini. Naravno, ne mora to da bude i presudna prednost, ali su svakako favoriti i to posebno u ovom okršaju sa Švicarskom.
U grupnoj fazi je Portugal je u prva dva kola ostvario pobede nad Italijom pred svojim navijačima i Poljskom u gostima. U naredna dva meča sa istim protivnicima su remizirali i to je bilo sasvim dovoljno za pro mesto u grupi što je i bio glavni cilj pre početka takmičenja. Ipak, ono što je problem za ovu reprezentaciju su kvalifikacije za Evropsko prvestvo gde su do sada nisu proslavili. Naime, izabranici selektora Santoša su odigrali dva meča na domaćem terenu i oba puta su remizirali, prvo protiv Ukrajine, a onda i protiv Srbije.
Takođe, treba istaći da su poslednji poraz doživeli u osmini finala Mundijala u Rusiji kada je bolja bila selekcija Urugvaja. Ono što je dobra stvar za ovu reprezentaciju je povratak Kristijana Ronalda u nacionalni tim koji je propustio grupnu fazu Lige nacija.

Švajcarska: Plasman u zaršnu fazu je veliki uspeh!

Mora se priznati da je reprezentacija Švajcarske u grupnoj fazi Lige nacija napravila najveće iznenađenje zbog činjenice da su se plasirali u samu završnicu tamičenja. Tako će ova selekcija imati priliku da osvoji premijerno izdanje Lige nacija, ali svakako treba istaći da je Švajcarska autsajder u strašnoj konkurenciji.
Ono što nije dobra stvar je da će imati velikih problema u polufinalu pošto gostuju kod jedne od najkvalitetnijih reprezentacija na svetu, ali će im možda još veći problem biti što se završnica ovog takmičenja upravo igra u Portugalu koji im je i domaćin u polufinalu.
Sigurno se svi sećate poslednjeg meča u grupnoj fazi kada je Švajcarska posle samo nekoliko minuta gubili od Belgije sa 2:0. Ipak, u nastavku su izabranici Vladimira Petkovića zaigrali fantastično i taj meč rešili u svoju korist sa više nego ubedljivih 5:2, što je sasvim sigurno jedan od najubedljivijih poraza Belgijanaca u novijoj istoriji.
Poput Portugala ni Švajcarska ne blista na otvaranju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto su u prvom meču u gostima savladali Gruziju, da bi u drugom prokockali prednost od 3:0 i samo remizirali sa Danskom.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mora se ipak priznati da je kvalitet na strani portugalske reprezentacije pa im upravo zbog toga i dajemo prednost u ovom susretu. Treba naravno napomenuti i to da se u tim vraća Kristijano Ronaldo, a sigurno je da sa njim selekcija Portugala ima potpuno drugu dimenziju. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Treba očekivati jedan otvoren i efikasan meč, i zato vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Švajcarska je na poslednja tri meča postigla čak deset golova, što nam daje prosek na više od tri gola po meču. Upravo zbog toga treba očekivati da gosti postignu makar jedan gol na ovom susretu, pa vam za kraj predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.99.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.