Tip dana: Bohum – Bilefeld: Ko će do prve pobede u novoj sezoni?

Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola nemačke Cvajte, a ovoga puta smo za vas izdvojili duel između Bohuma i Belefelda.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Bohum: Razočarenje na startu šampionata!

Još uvek nije poznato kakve su ambicije Bohuma kada je nova sezona u pitanju, ali je sigurno da ova ekipa potajno želi da dođe u situaciju da se bori za ulazak u Bundesligu, što bi bila zaista fantastična stvar.
Promenljive rezultate je Bohum imao u pripremnom periodu i sigurno da zbog toga i ne čudi poraz u prvom kolu novog prvenstva. Gostovala je ova ekipa kod Regensburga, i mora se priznati da se nimalo nisu proslavili u tom susretu. Naime, domaćin je došao do vođstva u finišu prvog poluvremena, što je sigurno i jedan od najnezgodnijih trenutaka za primanje gola. Ipak, da stvari budu još gore po Bohum, Regensburg je drugi gol postigao na početku drugog poluvremena i tako psihološki “ubio” goste. Ipak, Bohum je nekako uspeo da smanji rezultat na tom meču i to posle penala koji je iskoristio Blum, ali je ipak Regensburg u sudijskoj nadoknadi došao i do trećeg gola, i na taj način su potrvrdili prvu pobedu u novoj sezoni.
Ono što svakako treba napomenuti je podatak da je Bohum nastupio u najjačem sastavu, uz podatak da su u međuvremenu povredio štoper Leiš.

Bilefeld: Sjajan prelazni rok!

Sigurno je da poput Bohuma i Bilefeld želi da se ove godine ozbiljnije umeša u borbu za plasman u Bundesligu, ali ruku na srce, veliko je pitanje koliko je to realno u ovom trenutku. Naime, Arminija je u letnjem prelaznom roku dovela nekoliko kvalitetnih fudbalera, ali ono što je posebno zanimljivo je podatak da nijedan od njih nije bio u protokolu za prvi ovosezonski meč.
A kada smo već kod tog prvog meča u sezoni, mora se priznati da je Bilefeld pomalo razočarao, pošto su na svom terenu samo remizirali sa Sent Paulijem. Ipak, sigurno je da navijači Bilefelda mogu u potpunosti da budu zadovoljni sa tim rezultatom, pošto su gol za izjednačenje postigli u sudijskoj nadoknadi.
Međutim, kada se sve sabere i oduzme, treba biti realan pa priznati da su fudbaleri Arminije iz Bilefelda dosta bolje izgledali u tom meču, i pravo je čudo kako nisu uspeli da zabeleže pobedu pošto su promašili nekoliko neverovatnih šansi. Na kraju je ipak pravda zadovoljena pa su preko Pretla došli do zlata vrednih bodova na otvaranju šampionata u Cvajti.

Naš predlog

Deluje da ove dve ekipe imaju iste ambicije, a to je ulazak u Bundesligu, ali je veliko pitanje koliko je to u ovom trenutku realno. Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da se gost dosta više pojačao, pa im zbog toga i dajemo blagu prednost u ovom meču i predlažemo vam da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53. U prošlosti su mečevi ove dve ekipe bili izuzetno efikasni, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Iz istog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.