• Veb stranica
  • Pokrivenost
  • Ponuda
  • Koeficijenti
  • Uplata
  • Isplata
  • Korisnički servis
  • Bonus
  • Mobilno klađenje
  • Klađenje uživo
4.4

Rezime

Bet-at-home je sverski lider u oblasti online klađenja na sportske događaje. Svojim igračima nude veliki izbor igara i opklada uz dobre koeficijente i česte bonuse i promocije. Klađenje uživo je takođe veoma dobro što njihovu ponudu čini potpunom i primamljivom svakom igraču.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Opšte informacije

Bet-at-home kladionica je osnovana 1999. godine i spada u jednu od vodećih kladionica na svetu. Samo tri meseca nakon otvaranja počela je raditi i kao online kladionica što je čini takođe jednom od prvih na svetu te vrste. Danas ova kompanija ima više od pet miliona registrovanih korisnika, a orentišu se primarno na centralnu Evropu. Sjedište kompanije je na Malti, a poseduju MGA licencu za klađenje nadležnih vlasti s Malte. Od 2014. imaju i licenca Odbora za klađenje Velike Britanije dok od 2015. godine bet-at-home ima dozvolu za sportsko klađenje od strane irske Vlade.  Moto ove kladionice je: „Život je igra“.

Veb stranica

Bet-at-home kladionica korisnicima iz Srbije nudi veb stranicu na srpskom jeziku. Glavna stranica se odmah otvara na srpskom jeziku što ceo proces od registracije do igranja korisnicima značajno olakšava. Njihova veb stranica je osim na srpskom dostupna na još 10 jezika. Sam pogked na opcije u izboru jezika vam jasno pokazuju na koje tržište se fokusira ova kladionica, a samim tim je i veb stranica prilagođena potrebama igrača iz tih zemalja. Kako se radi o jednoj od prvih kladionica koja se pojavila na internetu potpuno je jasno da je ona ta koja je diktirala standarde kada je izgled i funkcionalnost veb stranice u pitanju. Njena responsivnost je izvanredna jer prilikom testiranja nismo naišli na bilo kakva kašnjenja ili ‘kočenja’. Meni je jasno postavljen i struktuirano tako da će se ovde lako snaći i početnici. Navigacija kroz veb stranicu je jednostavna.

Bet-at-home kladionica
Bet-at-home kladionica

Pokrivenost

Bet-At-Home kladionica ima odličnu ponudu za klađenje koja uključuje 39 kategorija sportova. Kod njih možete pronaći i neke sportove za koje verojatno niste nikad čuli. Najveća ponuda je na najpopularniji sport na svetu – fudbal, a sledi je odlična ponuda na košarku i tenis. U ponudi je i klađenje na e-sports i virtuelna takmičenja. Takođe imaju ponude i na političke događaje, izbore i slično. Fudbalska ponuda je odlična, uključuje i one slabo popularne lige i niže rangirane lige.

Bet-At-Home ponuda

Bet-At-Home kladionica ima odličnu ponudu za klađenje na sportove i događaje koje nude. Tko na pojedine fudbalske mečeve igračima nude i preko 100 različitih opcija za igranje na jedan par. Nakon fudbala najviše opcija za klađenje nude na američki fudbal i uglavnom ih ima 40 i više. Što se tiče ostalih sportova tu su ponude niže i ovo je deo na kom ova kompanija mora poraditi kako bi ostala konkurentna u ovom segmentu delatnosti kojom se bavi.

Koeficijenti

Koeficijenti kod Bet-at-home kladionice u poređenju sa konkurentnim kladionicama na tržištu bi mogli biti boji. Ono što je dobro da je margina kladionice uglavnom konstantna bez velikih oscilacija kao kod većine kladionica između najpopularnijih i manje popularnih sportove i takmičenja. Najbolje koeficijente nude na fudbal, američki fudbal, košarku i tenis.

Bet-At-Home bonus

Bet-at-home kladionica igračima nudi veliki broj različitih bonusa i promocija. Za nove igrače dostupan je bonus dobrodošlice od 50% na uplate do 100 evra. 0-0 keš bek bonus kada vam vraćaju noac ako se meč koji ste promašili završi bez golova. Pobednik dana – 250 evra. Pošalji mi šezdeset – svakog dana nasumično biraju jednog igrača kojem na telefon stiže poruka da je izabran kao dobitnik nagrade od 60 evra.

Uživo klađenje

Klađenje uživo predstavlja najuzbudljiviji dio današnjeg sveta sportskih opklada, a ova opcija je u kladionici Bet-at-home odlična. Najviše prostora očekivano daju fudbalu, ali podjednako je dobra ponudua za klađenje uživo te opsežnu ponudu nude i na hokej, tenis, rukomet, košarku i odbojku. U ponudi za klađenje uživo naići ćete i na sportove poput bejzbola i nekih manje popularnih sportova. Klađenje uživo izgleda dobro jer je prilagođeno početnicima u internet klađenju i vrlo je jednostavna za korištenje.

Bet-at-home klađenje uživo
Bet-at-home klađenje uživo

Mobilno klađenje

Bet-at-home kladionica vam je dostupna za igranja gde god da se nalazite jer se kod njih možete kladiti sa svih dostupnih najmodernijih uređaja. Mobilno klađenje vam je dostupno i osigurano i bez skidanja aplikacije.Mobilna verzija stranice radi bez greške i responsivna je pa odgovara svim  veličinama ekrana i svim pretraživačima. Sve ono što radite putem desktop računara možete radiiti i na mobilnoj verziji njihove veb stranice. Ukoliko, pak, volite mobilne aplikacije, nju možete preuzeti direktno na veb stranici. Aplikacija je podržana za sve Android i IOS uređaje.

Uplata sredstava

Bet-at-home nudi široku mogućnost uplate i isplate novca, a nabrojat ćemo samo neke koji su najrelevantniji za srpsko tržište: kreditne kartice (Visa, MasterCard), bankovne transakcije, Skril, Neteller, PayPal, Trustly i Paysafecard. Ono što je prilično dobro je da nema provizija bez obzira koju metodu koristite.

Isplata sredstava

Isplata sredstava se vrši kao i uplata, ali je situacija nešto drugačiji kada govorimo o naknadama za te transkacije. Ukoliko koristite kreditne kartice, minimalna isplata koju možete poslati na račun je 100 evra, a maksimalna 5.000 evra – nema nikakve naknade za obradu transakcije. Ukoliko koristite bankovne transakcije nema minimalne i maksimalne cifre, ali imate pravo na tri besplatne isplate te će vam se svaka naredna naplaćivati po pet evra. Ako želite koristiti Paypal, minimalna isplata iznosi 50 evra, a maksimalna 5.000 i ne plaćate nikakvu naknadu za transakcije.

Korisnička podrška u Bet-At-Home

Bet-at-home ima odličnu korisničku podrška što je i očekivano za kladionicu njihovog renomea. Postoje tri opcije komunikaciju sa kladionicom. Tu je -mail konakt, chat uživo i telefonski kontakt broj. Odgovor na zahtjev putem emaila dobit ćete u roku od nekoliko sati. Ako koristite live chat odgovor ćete čekati svega nekoliko minuta.

Zaključak za Bet-At-Home kladionica

Bet-at-home kladionica je svetski lider u oblasti online klađenje. Svojim načinom rada postavili su visoke standarde koje neki konkurenti verovatni nikada neće dostići. Iz godine u godinu se trude da unapred svoj rad i omoguće igračima optimalne uslove za igranje i ostvarivanje zarade.