• Veb stranica
 • Pokrivenost
 • Ponuda
 • Koeficijenti
 • Uplata i isplata
 • Bonus
 • Klađenje uživo
 • Mobilno klađenje
 • Korisnička podrška
4.4

Rezime

Efbet je za veoma kratko vreme postao jedan od najozbiljnijih igrača na evropskom tržištu online kladionica. Imaju odličnu ponudu sportova na koje se možete kladiti. Ukoliko tome dodate dobru pokrivenost, izvanredno klađenje uživo i sjajnu korisničku podršku dobijate odličnu online kladionicu.

Pros

 • Lep dizajn sajta i dobra aplikacija za mobilno klađenje
 • Odlični koeficijenti 
 • Dobra ponuda
 • Striming uživo

Cons

 • Ograničenje za neke zemlje
Sending
User Review
1.8 (5 votes)

Efbet kladionica je osnovana 2006.godine pod okriljem kompanije BroBet Limited i prva je licencirana kladionica u Bugarskoj. Kompanija je licencu dobila 2016.godine, a 2019.godine pod imenom Eurofootball Limited licenca je obnovljenja. Ima dozvolu za organizovanje online klađenja na rezultate sportskih događaja i trke konja i pasa. Sve ovo znači da kod njih možete igrati bez ikakvih bojazni što se sigurnosti tiče. Efbet ima reputaciju kompanije koja stalno poboljšava svoje usluge i nastoji da zadovolji svoje korisnike na bilo koji mogući način. Dizajn efbeta sajta omogućava jednostavan pristup sajtu . Efbet se ponosi time što ima kompanijsku politiku koja neće ograničiti dobitke igraču. Odnedavno su prisutni i na tržištu Republike Srbije i možete ih naći na sajtu efbet.rs.

Opšte informacije

Efbet kladionica ima veliko iskustvo od gotovo 25 godina rada kada govorimo o sveukupnom učinku ne računajući samo online kladionicu. Kompanija je ujedno i najveći tzv. kopneni operater u zemljama Evropske unije. Efbet posjeduje stotine poslovnica i kockarnica u Bugarskoj. Ova kladionica je jedan od najvećih oglašivača u Bugarskoj, sponzoriše gotovo sve timove iz prve lige, odbojkašku reprezentaciju i mnoge druge sportiste u toj zemlji. Kompanija ima tendenciju širenja, a s obzirom na ambicioznost ne bi bilo čudno da uskoro svoje poslovanje prošire po celom Balkanu.

Veb stranica

Veb stranica Efbet online kladionice ima moderan dizajn i meni koji je lak za navigaciuju. Veb stranica je dostupna na bugarskom, engleskom, grčkom, albanskom, rumunskom i turskom jeziku. Efbet.rs sajt je dostupan an srpskom i negleskom jeziku.

Meni za izbor sportova se nalazi sa leve strane i klik na sport vam otvara nove opcije za lige koje želite igrati. Sve je prilično dobro uređeno pa nećete imati problema da lako i jednostavno nađete par i igru koju želite izabrati.

Efbet online kladionica

Pokrivenost u Efbet kladionica

Efbet online kladionica ima zaista impozantnu ponudu sportova na koje se možete kladiti. Od najpopularnijih fudbala, košarke, rukometa i odbojke, do snukera, stonog tenisa i futsala gotovo da nema sporta kojeg nemaju u ponudi.

Kod njih je moguće se kladiti i na pikado, boks, mma, hokej na ledu i sve popularniji e sports.

Takođe, u ponudu imaju i opciju za klađenje unapred na pobednika najvećih liga i najznačajnijih takmičenja na svetu.

Efbet ponuda

Efbet svojim igračima nudi veliki broj različitih opcija za klađenje. Tako na jedan fudbalski meč možete naći i preko 150 mogućnosti za odabir opklade.

Efbet gotovo svakodnevno povećava svoju ponudu kako po broju takmičenja, mečeva, ali i opcija na pojedinačnom događaju. Samim tim žele se približiti najvećim svetskim kladionicama tako pto će igračima ponuditi gotovo sve što požele. Jednostavno kada hoćete da odigrate neki par ili tiket, a dođete u ovu kladionicu naći ćete sve što vam je potrebno da bi odigrali “tiket” koji ste zamislili.

Kada govorimo o drugim sportovima ta ponuda je nešto manja, ali sasvim dovoljna da zadovolji potrebve svakog igrača. Ono što ćete naći kod Efbet online kladionice gotovo se može porediti sa najvećim svetskim online bookmakerima.

Koeficijenti

Ova online kladionica igračima nudi više nego dobre koeficijente. I u ovom segmentu kao i u mnogim drugim se mogu svrstati u sam evropski vrh.

Efbet bez sumnje ima koeficijente koji su “rame uz rame” sa konkutrencijom. Tako da ukoliko tražite kladionicu sa dobrim koeficijentima ova će zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih igrača.

“Obaranje” koeficijenata nije toliko često kao kod konkurenata, a to je nešto što će svaki igrač veoma brzo primetiti.

Efbet bonus

U Efbet kladionici dobićete 25% bonus na uplate do 25.000 dinara.

Ova ponuda važi samo za nove klijente koji se registruju posle 15.04.2020 Ova ponuda može biti iskorišćena samo jednom. Od klijenta se zahteva da uplati na svoj račun najmanje 500 RSD. Iznos bonusa je 25% od iznosa prvog depozita, s obzirom na to da je maksimalni bonus ograničen na 20.000 RSD. Ovaj bonus se dodeljuje kao Besplatni ulog i može se dobiti samo za iznos klijentovog prvog depozita posle 15.04.2020

Ono što je važno za svakog igrača je do pročita pravila korišćenja bonusa i kasnije zahteve koji se motraju ispuniti pre eventualnog povlačenja novca.

Bonus plus + – do 100% prvog depozita, efbet bonus nakon obaveštenja o bonus ponudi!
efbet.rs svojim klijentima pruža najatraktivnije Bonus plus +e za unapređenje igre i neograničenu zabavu. Da biste učestvovali u ovoj promociji, morate dobiti poseban poziv od njihovog tima. Vaša pozivnica pokazuje maksimalni iznos bonusa koji možete dobiti, kada uplatite depozit.

Kako da dobijete bonus poziv?
Svaki lojalni klijent dobija bonus ponudu na nedeljnoj, mesečnoj – čak i na dnevnoj bazi. Pozivnice se primaju putem e-maila, SMS-a i/ili poruke na nalogu, zbog čega podstičeu njihove igrače da daju validne kontakt informacije. Na taj način ćete uvek dobiti ažurirane informacije o bonusima i promocijama.

Reload bonus je još jedno od iznenađenja Efbet kladionice. Ovaj bonus ćete dobiti od same kladionice kada ispunite određene uslove koji su propisani pravilima za bonus promocije.

Cashback bonus možete ostvariti ukoliko ste odigrali “prvi gol na utakmici”, “gol u svakom trenutku” i “posljednji gol na utakmici”, a meč se završi bez golova. U tom slučaju svoj ulog ćete dobiti nazad.

Uživo klađenje

Da bi bili aktivni u svojim ponudama, konkurentni na tržištu online klađenja i zadovoljili želje čak i najzahtevnijih korisnika pružajući im uzbudljivo iskustvo tokom igre, Efbet je u svoju ponudu uvrstio i klađenje uživo.

To znači da imate priliku da se kladite tokom sportskih događaja. Naravno, Efbet, kao jedan od najvećih kladionica na tržištu, nudi relativno visoke koeficijente za većinu sportskih događaja, posebno najpopularniju sekciju – „Fudbal“. Postupak klađenja je vrlo pojednostavljen i vrši se samo u nekoliko klikova. U delu „In-play“, pored mogućnosti za klađenje na krajnji rezultat određenog susreta, imate priliku da se kladite na golove, kornere, poluvremena, kartone, duplu šansu, azijski hendikep i mnoge druge. Svakog meseca Efbet nudi preko 20 000 događaja uživo, a broj šampionata i mečeva neprestano raste. Ovde treba pomenuti da 1/4 njih već ima live stream. Ovaj servis je posebno koristan jer zahvaljujući njemu veće su vam šanse da postavite dobitnu opkladu. Kladionica vam nudi uživo posmatranje mečeva ne koje se kladite tako da se uživo možete upoznati sa dinamikom igre i na taj način možete steći pravu sliku o tome u kom pravcu ide meč.

Efbet - klađenje uživo

Mobilno klađenje

Početkom avgusta 2015. godine Efbet je ažurirao svoju veb stranicu. Promene nisu samo bile u funkcionalnosti i dizajnu veb stranice, već i u smislu pokretanja mobilne verzije. To znači da će sistem Efbet automatski otkriti tip uređaja sa kojim pokušavate da učitate veb stranicu, a on će se “prilagoditi” njegovoj veličini ekrana tako da ćete moći potpuno lagodno da “surfujete” po sajtu bez problema. To znači da navigacija po sajtu sa bilo kog mobilnog uređaja poput tableta i pametnog telefona više nije problem, bez obzira na veličinu ekrana.

Prethodna verzija veb stranice nije podržavala optimizovani interfejs za ekrane mobilnih uređaja. Dostupna je bila samo desktop verzija, koja nije bila tako zgodna za mobilne uređaje sa malim ekranima. U septembru 2018. kompanija je napravila još jedno ažuriranje na svojim mobilnim uslugama. Efbet sada nudi novu mobilnu aplikaciju za iOS i Android pametne telefone. Ažurirana je i mobilna verzija veb stranice. Efbet je preduzeo akcije koje su u skladu sa rastućom upotrebom mobilnih uređaja, što implicira da Efbet ceni svoje kupce i ima ambiciju da im pruži maksimalan komfor prilikom klađenja. Ukoliko se odlučite da uzmete i skinete aplikaciju nećete se pokajati. Na njoj ćete imati svu ponudu i opcije koje su dostupne i na desktop verziji. Na taj način nijedan korisnik ove kladionice ni na koji način neće biti hendikepiran u bilo kom aspektu klađenje.

Uplata i isplata u Efbet

Da bi obezbedili maksimalan komfor svojim korisnicima u Efbet online kladionici su odlučili da omoguće razne načina za uplatu i isplatu novca. Efbet nudi nekoliko načina plaćanja pomoću kojih možete uložiti i povući novac sa svog računa. Ovde možete pronaći popularne evropske metode kao što su EasyPay i ePay, a dostupni su i širom sveta poznati Skrill i Neteller za one koji imaju i koriste takozvani elektronski novčanik. Najčešće korišćenja metoda je uplata novca putem Visa ili Mastercarda, a ovom metodom (kao i ostalim) transakcija je brza i novac imate na računu gotovo istog momenta.

Minimum za uplatu je 5 evra (osim za bankovni transfer 10 evra).

Efbet - opcije za uplatu
Uplata
Efbet - opcije za isplatu
Isplata

Korisnička podrška

Svakog dana veliki broj igrača mora kontaktirati tim za podršku u vezi sa različitih problema i poteškoća. Većina upita odnosi se na opcije za depozit i podizanje novca kao i promene kvota.

Efbet možete kontaktirati chatom uživo, preko Skypea, e-maila i telefonom.

Najbolji i najefikasniji način je upotreba chata uživo. Vreme čekanja na odgovor je veoma kratko, a operateri su ljubazni i uvek spremni da pomognu. Dobra online kladionica se danas ne može zamislite bez dobrog korisničkog servisa, a čat uživo je neophodan za tako nešto. S obzirom da ova kladionica poseduje taj servis igračima je znatno olakšan posao jer u svakom momentu mogu postaviti pitanje vezano za bilo koji segment igranja ili korišćenja sajta ili aplikacije. Na ovaj način će biti rešene sve nedoumice, a igrači će biti sigurniji u svoj odabir.

Postoji i opcija “Pomoć” gde ćete naći odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja.

Naš utisak kada je korisnička podrška u pitanju je odličan. Kompanija favorizuje svoje kupce i brza komunikacija sa operaterima postala je prioritet kompanije tako da žele pružiti maksimalan komfor svojim klijentima i pružiti im potrebne informacije tačno kad im trebaju. To je, naravno, bio jedan od razloga zašto se Efbet izgradio kao snažan brend i postao jedan od vodećih ookmakera u Evropi.

Zaključak za Efbet kladionica

Efbet je brzo rastuća online kladionica koja ima validnu licencu i hiljade igrača širom Evrope. Bonusi su više nego impresivni – do 100 € za nove korisnike (za prvi depozit) – 25% do 20 000 rsd za korisnike iz Srbije. Pored opcija za klasično klađenje, imaju odlične opcije za klađenje uživo uz live stream velikog broja sportskih događaja. Nije iznenađujuće što je Efbet jedna od vodećih online kladionica u Evropi, a nudi najveće kvote za najpopularnije turnire, razne mogućnosti za klađenje, profesionalnu podršku i najbolju brigu o kupcima. Takođe, na sajtu Efbet postoji zgodna navigacija sa simpatičnim interfejsom koji omogućava svakom igraču da se brzo kreće kroz različite delove sajta. Koriste se najmodernije opcije za uplatu i isplatu novca pa igrači mogu biti sigurni da je njihov novac zaštićen i da neće biti problema oko uplate, ali i isplate sredstava.

Ponuda i pokrivenost je zaista impresivna, a koeficijenti više nego dobri. Ako tome dodamo klađenje uživo koje prati striming uživo dobijamo kompletan proizvod. Igranjem u ovoj kladionici igrači će naći sve na jednom mestu – i kvalitet i uslugu. Oni mogu biti sigurni da su njihovi podaci zaštićeni i da treća strana nikada neće doći do bilo kakvih ličnih podataka o igraču. Biranjem ove kladionice igrači čine siguran izbor, a Efbet se iz dana u dan trudi da dodatno nagradi svoje članove kako bi se uverili da brinu kako o novoregistrovanim tako i o starim članovima.

Ukoliko želite, pročitajte recenziju Efbet kazino na Casinobonus.rs