• Veb strana
  • Pokrivenost
  • Ponuda
  • Koeficijenti
  • Uplata sredstava
  • Isplata sredstava
  • Korisnička podrška
  • Bonus
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
4.9

Rezime

Odlična mobilna aplikacija Zanimljive bonus promocije Laka za korišćenje Velika ponuda za klađenje

Pros

  • Fanatastični bonusu i promocije
  • Veoma dobra ponuda i pokrivenost sportovima
  • Odlična aplikacija i sajt koji je lak za upotrebu
  • Širok izbor opcija za uplatu i isplatu

Cons

  • Često menjanje margina na košarkaškim mečevima (hendikep, poeni igrača)
Sending
User Review
2.89 (19 votes)

Opšte informacije

Meridianbet je osnovan 2001. godine od strane Meridian Tech d.o.o. sa sedištem u Beogradu. U Meridian online kladionici, korisnici mogu koristiti sportsko klađenje kao i kazino. Ova kladionica je već sada zauzela jedno od vodećih mesta među najpopularnijim i kladionicama sa najvećom ponudom u Srbiji. Može se slobodno reći da je mali broj kladioničara u Srbiji koji nisu čuli za ovu kladionicu što dovoljno govori o njenoj popularnosti, ali i dostupnosti. MeridianBet je uvlasništvu kompanije Meridian Gaming Ltd. čije sedište se nalazi na Malti i poseduje jednu od najvalidnijih licenci na svetu koju je izdala Malta Gaming Authority. Ispod, u nekoliko rečenica, predstavićemo vam kompletnu sliku ove kladionice.

Jedna od osnovnih karakteristika Meridianbet-a je što su na vreme prihvatili moderne trendove i prilagodili svoje poslovanje potrebama i željama današnjih igrača. Usluge koje pružaju su na nivou najboljih svetskih kladionica.

Osim sportskog klađenja, putem istog naloga na Meridianbet se može igrati i kazino, virtuelne igre kao i mnoge druge online igre na sreću.

MeridianBet kazino je ostvario saradnju sa poznatim svetskim provajedirma igara, tako da korisnici mogu uživati u odličnim igrama koje su napravili MicroGamingEvolution Gaming, Expanse Studios, Habanero i drugi.

Pored Srbije, kladionica Meridianbet posluje još i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, kao i širom Evrope. Poslovnice su otvorili u skoro svim gradovima u Srbiji. Postavili su visoki standard izgleda samih poslovnica, koje se bitno razlikuju od onoga što je uobičajeno mišljenje kako izgleda kladionica. Prostori su prijatni, i pored klađenja moguće je uz piće gledati veliki broj sportskih prenosa u prijatnoj atmosferi.

Ono što odvaja Meridianbet sportsku kladionicu od ostatka konkurencije u regionu je svakako mogućnost uplata na više načina, odlična korisnička podrška, mobilna aplikacija za sve operativne sisteme kao i redovni bonusi i promocije kojima ova kompanija pokušava da privoli nove igrače da se registruju kod njih, dok redovne igrače održavaju srećnim i zadovoljnim.

Veb stranica Meridianbet

Generalno, veb stranice svih kladionica su slične strukture pa tako, levo imate listu sportova, dok se na centralnom mestu nalaze utakmice uživo. Meridianbet u svom izgledu ima malu različitost, a to je originalan raspored koji zahvata celu stranicu. Klikom na meni Sportsko klađenje otvoriće vam se ponuda širokog spektra utakmica koje nudi ova kladionica. Deo za Uživo klađenje je rezervisan za sve sportske događaje koji se odigravaju uživo, dok će vam naslov u meniju nazvan Onlajn kazino doneti raznovrsne kazino igare koji vam nude puno zabave.

Sajt ima prijatnu kombinaciju tamno crvene i bele boje. Funkcionalnost sajta je odlična i pri izradi je korišćen layout koji koristi većina najpoznatijih svetskih kladionica i koji se pokazao kao najbolji. Jedna od prednosti korišćenja njihovog sajta je ta što imate mogućnost biranja tipa kvota na decimalne, frakcionalne i američke što je prava retkost kada je u pitanju ovaj deo sveta. U delu funkcionalnosti i dizajna MeridianBet je postavio visoke standarde.

Postavka je osnovna: u gornjem levom uglu imate opciju da birate hoćete li sportsko klađenje, kazino, brojeve ili virtuelne igre. Sa druge strane u istoj ravni se nalaze linkovi ka mobilnoj aplikaciji, kao I uživo rezultati, top dobitni tiketi, liste i dopune.

Malo ispod, sa leve strane, se nalazi izbor sportova na koje možete da se kladite ( osnovni fudbal, košarka, odbojka, hokej na ledu, tenis… kao i sve popularniji E-sportovi), dok se na centralnoj poziciji nalaze mečevi na koje možete da se kladite uživo.

Sajt je pregledan i ono što sve igrače zanima – reakcija na klik je brza. Detalj koji je posebno bitan igračima koji igraju utakmice uživo. Funkcionalnost sajta je na najvišem nivou. Za layout je korišćen model koji koristi većina kladionica u svetu i koji se pokazao kao najbolji u oblasti sportskog klađenja.

meridianbet website screenshot

SIGURNO MESTO ZA KLAĐENJE

Kao što smo napomenuli, Meridianbet poseduje MGA (Malta Gaming Authority) licencu, najprestižniju licencu u oblasti online klađenja. Pored toga poseduje i licencu koje izdaje Ministarstvo Republike Srbije, a u posedu su i licenci koje izdaju ministarstva Velike Britanije i Gibraltara. To je dokaz da je Meridianbet sigurno mesto za vaše online transakcije.

Takođe, sarađuju i sa RGA (Remote Gambling Association), jednim od najvećih internet privređivača igara na sreću, koji ima za cilj brigu prema igračima i da se prema njima postupa u skladu sa njihovim mogućnostima. fer način i da im se omogućava odgovorno klađenje u okviru njihovih mogućnosti. Osim RGA, Meridianbet je član Udruženja privređivača igara na sreću Srbija, kao i Evropskog udruženja za regulaciju igara na sreću iz Brisela.

Navigacija i jezici

Činjenica je da se veb strana razlikuje od drugih i da daje korisnicima osećaj zadovoljstva dok traže mečeve na koje da se klade. Lako je snaći se i brzo je potražiti ono što vam je potrebno. Čak i najneiskusniji igrači će se vrlo brzo snaći jer je sve organizovano veoma jednostavno i omogućava svakom igraču da bez većih problema pronađe ono što želi. Sa leve strane u vertikalnom meniju ćete naći sve sportove i lige koje su trenutno u ponudi, a na suprotnoj desnoj strani se nalazi vaš tiket.

Takođe sa desne strane odmah ispod mesta na kom se nalaze tiketi koje ste odigrali možete videti i ponudu dostupnih džekpotova za neke od Meridianovih igara. U gornjem meniju možete odabrati sportove, ali i mečeve koji se mogu igrati uživo. Tu je pored opcija za sportsko klađenje moguće selektovati i ući u neku od virtuelnih igara poput brojevi i Lucky's 6, a tu su i bonus kvote kao i neki od virtuelnih sportova. Upravo ove karakteristike ovu kladionicu čine lako dostupnom za sve igrače od onih koji tek ulaze u svet klađenja do onih koji su već stekli zavidno iskustvo igrajući sportsko klađenje. Što se tiče izbora jezika, možete birati engleski i srpski jezik.

Pokrivenost

Pokrivenost kladionice Meridianbet je ista kao i kod najvećih i najpoznatijih svetskih onlajn kladionica. Da budemo realni, ovde se možete kladiti na svaki sport koji vam padne na pamet. U ovoj kladionici pored najpopularnijih sportova poput fudbala, košarke, tenisa, rukometa, odbojke imate i neke manje popularne i poznate. Tako se na njihovom sajtu možete kladiti na hokej na ledu, stoni tenis, trke konja, trke pasa, kao i eSport (Dota, Counter Strike, League of Legends, Overwatch, Starcraft). Osim ovih sportova oni često imaju u ponudi i neke društvene događaje na koje možete položiti opkladu kao što je npr. pobednik na izborima u SAD, pobednik Evrovizije, pobednici na dodeli filmskih nagrada Oskar.

Igrači čak i sami mogu sebi kreirati događaj i nakon toga kladionica će im dati kvote na koje oni mogu postaviti opkladu. Sve ovo govori u prilog tome da se kod njih možete kladiti gotovo na sve što vam padne na pamet. Ponuda im je odlična i zaista bogata. Sve i da tražite po drugim kladionicama gotovo izvesno nećete naći bolju pokrivenost sportovima i igrama koju nudi ova kladionica. Jednostavno – potrudili su se da naprave takvu pokrivenost da igrač nema potrebu da neki sport ili meč traži bilo gde drugo.

Ponuda u Meridianbet-u

Kao što smo gore napisali traka za meni sadrži sve sportove za klađenje. Pored glavnih, fudbala, tenisa, košarke i hokeja, možete da nađete i boks, pikado, australijski fudbal, biatlon i mnoge druge sportove. Kao što možete da zaključite iz našeg iskustva, nema mnogo mogućnosti za klađenje na sportove na Bliskom istoku i Aziji, fokus im je Evropa. Međutim, to nije limitirajući faktor jer ponuda koju oni nude je zaista obimna i opširna. Sve što vam je potrebno da biste sastavili jedan dobar tiket svakodnevno ćete imati u njihovoj ponudi. I ne samo to – Meridiam se iz dana u dan trudi da svoju ponudu uveća, kako na broj mogućih mečeva tako i na broj opcija koje možete birati na nekom od tih mečeva.

Pri izboru utakmica, naći će vam se prvo najpoznatiji znaci 1 x 2, više/manje, poluvreme/kraj i mnoge druge poznate igre. Posmatrajući druge onlajn kladionice, Meridianbet ima za nijansu slabiju ponudu, ali ipak verujemo da vam to ne znači puno.

Kvote Meridianbet

Kvote mogu da budu presudan deo pri izboru kladionica. Meridian kladionica ima dobre kvote i možemo da kažemo da se dobro nosi sa ostalim svetskim onlajn kladionicama. Zaključili smo da su im kvote malo niže za manje popularne sportove kao što su golf, bilijar i skijanje.

Ono što im jedan deo kladioničara zamera je često pomeranje margina na košarkaške mečeve i to kako na hendikep, tako i na broj poena kada su u ponudi igrači. U suštini pomeranje margina ne bi bilo tako velik problem da se to pomeranje ne dešava ponekad iz minuta u minut i često je nemoguće odigrati željeno na određenog košarkaša.

Meridian ne nudi veće kvote od recimo nekih poznatih svetskih kladionica, ali ne nudi ni značajno manje, što znači da se u ovom segmentu nalazi u nekoj “zlatnoj sredini”. Ukoliko uradite kalkulaciju margina ove kladionice naići ćete na podatak da su one u visini od 5% što je izuzeno dobro. Takav procenat se smatra standardom u svetskoj industriji sportskog klađenja. Mali je broj kladionica u svetu koje imaju nižu marginu. Ako od kladionice tražite dobre kvote i niže margine onda je Meridian svakako dobar izbor za svakog igrača.

Uplata

Ukoliko odlučite da se registrujete na Meridianbet sajt biće vam vrlo jednostavno i bezbedno da izvršite uplatu. Uplate se mogu vršiti putem kreditnih i debitnih kartica, ali i jednog od najpoznatijih e-novčanika Skrill. Ako, pak, preferirate staromodan način uplate isto uvek možete izvršiti i u nekoj od poslovnica koja vam je najbliža. Zaista su se maksimalno potrudili da igračima ponude najrazličitije opcije za uplatu kako bi svako mogao odabrati ono što je najbolje, ali i najlagodnije za njega. Ranije su kladioničari dosta kuburili sa ovim segmentom, ali je Meridian to rešio na najbolji mogući način. Postoji nekoliko metoda za uplatu na sredstva, a to su:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Diners Club
  • Visa
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Neteller
  • Clickandbuy
  • Ukash
  • Bank transfer
  • Meridian mreža partnera: Impel, Paralela, Moj kiosk, Eki transfers, Payspot…
  • mCash

Isplata

Što se tiče najvažnijeg dela, odnosno isplate sredstava, sa sigurnošću tvrdimo da na siguran, brz i bezbedan način novac stiže do vas. Isto kao i za uplatu, za isplatu možete da koristite vaše kreditne kartice ili debitne kartice. Skrill, Neteller i bankarski transfer. Provizije najčešće nema ili ukoliko je ima, ona je minimalna. Kao i za uplatu i ovaj segment je maksimalno pojednostavljen i igrači sami mogu izabrati ono što ima najviše odgovara, a izbor je zaista više nego dobar.

Korisnička podrška u Meridianbet

Ukoliko vam zatreba bilo kakva pomoć, na raspolaganju vam stoji korisnička podrška Meridianbet. Sa njima možete da ostvarite kontakt preko najpoznatijih aplikacije za komunikacije. Korisnicima je dostupan chat uživo i ova metoda komunikacije je najzgodnija jer će vam operater veoma brzo i efikasno odgovoriti na sva pitanja koja vas zanimaju. Ono što ponekad može biti problem je da ćete morati sačekati parv minuta u zavisnosti od opterećenja, ali to nikada nije previše i sve se manje – više brzo rešava na zadovoljstvo igrača pre svih.

Kao sredstvo komunikacije sa ovom kladionicom možete koristiti i e-mail, call centar, Viber Chat, WhatsApp chat. Odgovore na pitanja dobijate u veoma kratkom roku što je veoam važno za svakog igrača. Takođe, možete koristiti i društvene mreže. Na stranici Meridian kladionice ćete uvek doći do informacija koje će vas interesovati ili vam biti zanimljive.

  • Email: [email protected]
  • Live Chat (svakog dana od 09h do 23h)
  • Call Centar: 0800/333-440 (Besplatna linija)
  • Viber: +38164/902-90-00
  • WhatsApp: +38164/902-90-00
  • Telegram: +38164/902-90-00
  • LINE: +38164/902-90-00
  • Signal: +38164/902-90-00
    Možete ih naći i na društvenim mrežama:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin
E-Mail[email protected]
Viber+38164/902-90-00
WhatsApp Chat+38164/902-90-00
Telegram+38164/902-90-00
Line+38164/902-90-00
Signal+38164/902-90-00
InstagramMeridianbet kladionica Instagram
YoutubeMeridianbet kladionica Youtube
TwitterMeridianbet kladionica Twitter
FacebookMeridianbet kladionica Facebook

Meridianbet bonusi i promocije

Kladionica Meridianbet vam za početku nudi bonus dobrodošlice u iznosu od 1.000 RSD za sport klađenje i 1.000 RSD za slot igre. To znači da će svaki novi registrovani igrač od njih dobiti bonus nakon registracije na sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Pored ovoga Meridian često ima razne bonuse i promocije koje se ponekad menjaju iz nedelje u nedelju. Bonusi i promocije se odnose kako na nove tako i na one koji su već članovi njihove kladionice. Ovo je samo deo Meridianbet bonus promocije. Njihov tim naporno radi sa ciljem da stvori što više promocija i zadovolji svoje korisnike.

Ono što je bitno je da često posećujete njihoviu stranicu sa promocijama kako ne biste propustili priliku da iskoristite neku od povoljnosti koju nude.

Oni gotovo svakodnevno imaju bonus ponude na mečeve koji se igraju tog dana. Zato je veoma važno da redovno pratite njihove objave kako bi mogli iskoristiti svaku ponudu koju daju.

Meridianbet bonus dobrodošlice

Kao i svaka ozbiljna online kladionica tako i Meridianbet ima bonus dobrodošlice. On varira, u zavisnosti od akcije do akcije. Trenutan bonus brodošlice i za online klađenje iznosi 1000 RSD + 3000 RSD, a nakon toga nudi bonus na prvi depozit od 120000 RSD.

Pravila za dobijanje bonusa dobrodošlice za klađenje:

Koji su uslovi za upotrebu bonusa?
  • Dobijeni bonus za sportsko klađenje mora se iskoristiti za tikete sa minimalno 4 meča i minimalnom kvotom po selekciji 1.35. Svi tiketi koji nisu iskorišćeni u skladu sa gore navedenim uslovima, biće odbijeni.
  • Dodeljeni bonus se mora iskoristiti u roku od 72h od trenutka registracije. Nakon toga, bonus ističe.
  • Maksimalna uplata po tiketu sa bonus novcem iznosi 200RSD.
  • Maksimalni dobitak po tiketu iznosi 1000RSD.
  • Da bi igrač stekao pravo na korišćenje 1.000 RSD sport bonusa neophodno je da njegov nalog bude verifikovan.
Koji su uslovi za korišćenje slot bonusa?
  • Svi igrači koji registruju svoj nalog na sajtu ili aplikaciji meridianbet.rs od 18.05.2023. dobijaju slot bonus dobrodošlice u vrednosti od 3000 RSD.
  • Nakon registracije igrači automatski dobijaju slot bonus u vrednosti od 3000 RSD, o čemu su obavešteni putem notifikacije.
  • Bonus se može iskoristi samo ukoliko je nalog verifikovan.
  • Dobijeni bonus novac je potrebno izvrteti x100 puta kako bi novac prešao na vaš keš račun. Maksimalni iznos koji je moguće osloboditi od dobijenog slot bonusa je 1000 RSD.
  • Bonus je validan 72h od momenta registracije.
  • Slot bonus promocije ne važe kod igrica koje imaju ”bonus buy” i ”gamble” opciju.
  • Igrač je obavezan da dodeljeni bonus i sve dobitke koji proisteknu u toku bonusa obrne/okrene i iskoristi za vreme korišćenja slot bonusa. U suprotnom u slučaju bilo kakvog pokušaja manipulacije bonusom – zadržavanje i naknadno preuzimanja, Meridian zadržava pravo da mu promociju prekine, sve dobitke proistekle iz bonusa skine sa računa, a igrača blokira.
  • Meridian zadržava pravo da prekine promociju kao i da izmeni pravila promocije u bilo kojem trenutku.
Koji su uslovi za isplatu dobitka ostvarenog kroz bonus dobrodošlice?
  • ​Nakon prve uplate depozita elektronskim putem u minimalnom iznosu 1000RSD. Pod pojmom elektronski depozit se podrazumevaju svi načini uplate, osim kladionice i uplate na sst terminalima.
  • Ukoliko je dobitak ostvaren od bonusa igrač mora prvi depozit da obrne 10x
  • Ukoliko se depozit koristi na tiketima, pojedinačna kvota po paru mora biti minimum 1.35
  • Za ispunjavanje obrtnog uslova se neće računati igre koje isključuju jedna drugu: over/under, par/nepar 
Koji su uslovi za isplatu dobitka ostvarenog kroz druge bonus promocije?
  • Ukoliko je dobitak ostvaren sa bonusom dobijenim na osnovu neke druge bonus promocije (sport ili kazino) isplata će biti moguća nakon prve uplate depozita elektronskim putem u minimalnom iznosu od 1000RSD
  • Ukoliko se depozit koristi na tiketima, pojedinačna kvota po paru mora biti minimum 1.35

Bonus na prvi depozit

Koji uslovi za dobijanje slot bonusa:

  • U promociji mogu učestvovati svi registrovani igrači na sajtu meridianbet.rs, koji prvi put deponuju sredstva na svoj Meridianbet nalog.
  • Svi učesnici u promociji ostvaruju bonus u iznosu 100% od iznosa sa kojim učestvuju u promociji.
  • Da bi aktivirali promociju i dobili bonus, igrači treba da učine sledeće:
  1. Registrujte se na sajtu meridianbet.rs
  2. 2.Deponujte minimum 500 dinara kao svoj prvi depozit.
  3. 3.Klikom na sekciju ”SLOT BONUS” koja se nalazi na slot strani sajta meridianbet.rs, prikazaće se dostupna promocija i uslovi iste.
  4. Otvara se prozor u kojem igrač određuje sa kojim iznosom deponovanog novca želi da učestvuje u promociji, kao i iznos bonusa koji učešćem ostvaruje. Igrač ne mora da iskoristi kompletan prvi depozit za učešće u ovoj promociji. Minimum za učešće je 500 dinara.
  5. 5.Poslednji korak je potvrđivanje iznosa odnosno aktivacija promocije, čime i bonus postaje aktivan.

Koji uslovi za korišćenje slot bonusa?

  • Minimalni depozit za učešće u promociji je 500 din, a maksimalni 120,000 din.
  • Bonus iznos se nakon aktiviranja spaja sa uplaćenim iznosom i zajedno se ta sredstva nazivanju ‘’Zaključana sredstva’’
  • Zaključana sredstva se moraju uložiti/obrnuti/okrenuti 100 puta na igrama iz kategorije slotovi, kako bi se ‘’oslobodila’’ tj prešla na keš račun igrača.
  • Nakon što se zaključana sredstva obrnu 100 puta – iznos koji je u tom trenutku vidljiv na bonus računu igrača prelazi na keš račun i postaje raspoloživ za odigravanje kompletne ponude sajta ili za podizanje.
  • Maksimalan dobitak iz bonusa je 240 000 din
  • Igrači mogu da prate procentualni napredak u ostvarivanju ”obrtnog uslova” tako što će u okviru opcije ”MOJ NALOG” odabrati ”SLOT PROMOCIJE” gde su izloženi svi detalji trenutno aktivne promocije. Takođe, na vrhu same slot strane se nalazi ”Linija napretka” koja se popunjava prema napretku igrača u ostvarivanju ”obrtnog uslova”
  • Ukoliko igrač sam prekine promociju, gubi ceo iznos bonusa, kompletnu evetualnu zaradu, kao i onaj deo sopstvenih sredstava koja je eventualno potrošio do momenta prekida. Uvek se prvo troše ‘’sopstvena sredstva’’ tj novac igrača sa kojim igrač učestvuje u promociji, zatim bonus sredstva.

VRTOGLAVI BONUS DO 2000% – BONUS NA BROJ PAROVA

Bonus koji imaju sve kladionice i svima je manje više isti, razlika je u samo u odigranom poslednjem paru koji se vrednuje (zavisi da li je 35 parova ili 40) i kod Meridianbet je to neverovatnih 2000 posto.

Broj odigranih parova određuje visinu bonusa. Što više parova, bonus je veći. Minimalan koeficijent događaja je 1.35. Sistemski tiketi ne ulaze u promociju.

  • Odigranih događaja 5 – bonus 3%
  • 6 događaja – bonus 5%
  • 7 događaja – bonus 7%
  • 8 događaja – bonus 10%
  • 9 događaja – bonus 15%
  • 10 događaja – bonus 18%
  • 11 događaja – bonus 20%
  • 12 događaja – bonus 25%
  • 13 događaja – bonus 30%
  • 14 događaja – bonus 35%
  • 15 – bonus 40%
  • 16, 17, 18, 19 i 20 događaja – bonus 45%
  • 21, 22, 23, 24, 25 događaja – bonus 80%
  • 26, 27, 28, 29, 30 događaja – bonus 100%
  • 31, 32, 33, 34, 35 događaja – bonus 150%
  • 36 -50, događaja – bonus 25%
  • I na odigranih 50 događaja – bonus 2000%

Kada se uporede slični bonusi u drugim kladionicama ( na primer Pinn BetSoccer bet ili Max bet) ovaj vid ponude zaostaje za konkurencijom. Minimalna kvota koja se stavlja na tiket je daleko veća ( 1.35 naspram 1.25 kod konkurencije) i bonus na 35 odigranih parova je daleko manji nego npr u Pinn Bet-u koji je sledeći na listi.

SUPER UTORAK BONUS

Svakog utorka Meridianbet daruje bonuse za sve korisnike. Ono što treba da uradite je da se oko 13 časova svakog utorka ulogujete i da vidite da niste baš vi srećni dobitnik.

Pravila:

* Bonus se mora iskoristiti na tikete sa minimum 1 parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru.

* Maksimalna isplata po tiketu je 30.000 RSD

* Trajanje bonusa je 2 dana

BONUS 5% ZA GUBITNE TIKETE PREKO APLIKACIJE

Meridinabet daje šansu i onima koji gube.

Naime, ukoliko odigrate tikete preko Android ili IOs aplikacije, dobićete 5% bonusa na gubitne tikete.

  • U promociji učestvuju isključivo tiketi odigrani putem Meridianbet android, ios ili huawei aplikacije.
  • Za svaki gubitan tiket, odigran prema uslovima navedenim u pravilima, igrač stiče pravo na 5% bonusa u odnosu na ulog na tiketima.
  • Tiketi koji stiču pravo na 5% bonusa na ulog:
    • Minimalna uplata po tiketu – 100 RSD
    • Minimalna kvota po paru – 1.5
    • Minimalan broj parova po tiketu – 4

Klađenje uživo na Meridianbet

Klađenje uživo im je na nivou ostalih svetskih onlajn kladionica. Tamo možete da nađete utakmice iz mnogih sportova i liga, a isto tako imate i široku ponudu znakova za igranje. Osim toga, utakmice i statistiku možete da pratite preko savremene grafičke animacije koju nudi sajt i na taj način ćete biti u toku sa utakmicom i biće vam lakše da ostvarite dobitak.

Platforma za klađenje uživo je veoma lepo sređena i omogućava igraču da brzo pronađe meč i tip koji traži i da se brzo kladi jer kod klađenja uživo upravo to je nešto što je i presudno za svakog igrača. Ovakav tip klađenja je izuzetno pogodan i mnogi ga smatraju najboljokm mogućom opcijom kada je sportsko klađenje u pitanju.

Mnoge studije i istraživanja su pokazala da upravo igrajući klađenje uživo imate najveću šansu da osvojite dobitak. Ukoliko uz to imate sve pogodnosti koje nudi sajt Meridian kladionice za klađenje uživo vaše šanse za postavljanje dobitnog diketa se povećavaju.

Kvote se menjaju u realnom vremmenu i ponuda je veoma dobra. Ono što može biti problem igraču je taj što platforma nekada sporije reaguje na komandu i dok igrač bude u mogućnosti da položi opkladu kvota se promeni i nemoguće je odigrati. Zbog ovoga je veoma bitno da igrač bude veoma pažljiv i prati sv epromene pre postavljanja opklade jer upravo to može biti presudno da li će tiket biti dobitan ili ne.

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija kladionice Meridianbet je na veoma visokom nivou. Ono što se najviše dopada korisnicima je to da aplikacija može biti podešena po njihovom ukusu. Na taj način. kladionica vam je dostupna gde god da ste. Aplikacija radi na najpoznatijim platformama, odnosno Android i iOS.

Skidanje aplikacije i njena instalacija na mobilni uređaj su jako jednostavni. Ukoliko imate bilo kakav problem obratite se korisničkoj podršci.

Ono što je važno je da korisnicima aplikacije nije uskraćen nijedan segment ponude koja postoji na desktop verziji kladionice. Moguće je vršiti uplate i isplate preko aplikacije, ali igrati mečeve uživo. Meridian ima jako dobru i korisnu aplikaciju. Nju će mnogi igrači korisititi s obzirom da je sve veći broj kladioničara koji za koriste pametne telefone ili tablete.

Veoma jednostavno je preuzeti android aplikaciju sa sajta Meridianbet-a:

  • Otvorite Vaš pretraživač i ukucajte meridianbet.rs;
  • Kada otvorite sajt pojaviće se tekst koji kaže “Preuzmite našu novu Android Aplikaciju“, a ispod nje “PREUZMI ODMAH“, kliknite na to;
  • Nakon što ste preuzeli aplikaciju, otvorite je;
  • I konačan korak je samo kliknite na “Instaliraj“;
  • Uživajte u aplikaciji.

U slučaju preuzimanja aplikacije za IOs, metodologija je nešto drugačija i malo komplikovanija.

  • Prvo idite u Podešavanja;
  • Onda iTunes & App store;
  • Kliknite na Vaš Apple ID;
  • I zatim na View Apple ID;
  • Kliknite onda na Promeni Državu ili Regiju;
  • Odaberite Državu/Regiju;
  • Pročitajte uslove korišćenja i pravila privatnosti, ukoliko ste saglasni pritisnite Agree;
  • Izaberite metod plaćanja i unesite podatke plaćanja;
  • Nakon što ste završili sa odabirom Države, kliknite na iTunes ili App Store;
  • Potražite meridianbet i skinite aplikaciju.
    Na taj način ste promenili Apple ID Državu/Region na svim Vašim Apple uredjajima i uspešno skinuli aplikaciju.

Takođe, po prvi put u Srbiji, Meridianbet nudi i Apple watch aplikaciju.

PUSH NOTIFIKACIJE

Putem aplikacije možete da radite sve što radite i preko veb pretraživača na vašem PC računaru. Od uplata depozita do isplata dobitaka sa vešeg računa (o čemu će detaljno biti pisano kasnije u tekstu) do igranja na mečeve uživo.

Jedna od sjajnih stvari kod mobilne aplikacija Meridianbet-a jesu push notifikacije, koje vas obaveštavaju o rezultatima mečeva koje ste igrali, kao i o statusu vaših tiketa.

Vrste push notifikacija:

Tiket status notifikacije:

  • Dobitni Tiket
  • Gubitni Tiket
  • Jackpot Tiket

Meč Notifikacije:

  • Kraj perioda
  • Kraj meča
  • Gol (Promena rezultata)
  • Crveni/Žuti Karton

Keš Notifikacije:

  • Minimalna vrednost
  • Maksimalni iznos

Uplata/Isplata:

  • Uplata na račun
  • Isplata sa računa

Ostalo:

  • Bonus Notifikacije
  • Info Notifikacije

Da bis te aktivirali push notifikacije treba da uradite sledeće:

Na androidu, čim pokrenete aplikaciju, pojaviće Vam se poruka da odmah aktivirate Notifikacije, samo je potrebno da kliknete Dozvoli Notifikacije. Ako kojim slučajem niste dobili poruku ili niste hteli da ih odmah aktivirate, onda ih manualno aktivirate.

  • Kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu;
  • Izaberite Moj Nalog;
  • Kliknite na Push Notifikacije;
  • Nakon što otvorite Notifikacije, imate listu opcija iz koje odabere za koje želite da dobijate obaveštenja. Kad završite sa prilagodjavanjem opcija, kliknite na Sačuvaj. Uvek se možete vratiti da promenite podešavanja za notifikacije. O promenama na dogadjajima bićete odmah obaveštavani čim se dese, iako je aplikacija zatvorena.

Na iOS uredjajima je sasvim isti način aktiviranja PUSH notifikacija, kao i na androidu.

  • Kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu;
  • Izaberite Moj Nalog;
  • Kliknite na Push Notifikacije;
  • Nakon što podesite opcije koje Vam najviše odgovaraju, kliknite na Snimi podešavanja.

Zaključak za Meridianbet kladionica

Ukoliko birate sigurno i jednostavno klađenje, sa izborom solidnih kvota onda je Meridianbet pravo mesto za vas.

Ova kladionica se pozicionirala među liderima u oblasti sportskog klađenja u regionu sa tendencijom da tu i ostane. Kako bi to ostvarili izuzetno vode računa o potrebama igrača i orjentisani su ka igračima.

Ukoliko želite kladionicu koja ima dobre kvote, odličnu pokrivenost igrama ovo je pravo mesto za vas. Ljubitelji klađenja uživo takođe će bez problema naći sve što ih zanima i odigrati ono što žele.

Ako imate problema sa uplatom, isplatom , postavljanjem opklade ili bilo kakvu nejasnoću korisnička podrška vam je na usluzi i vrlo brzo i ljubazno će vam izaći u susret.

Meridan je svakako kladionica koju svaki igrač treba probati. Da li će se kod nje i zadržati zavisiće isključivo od njegovih preferenci. Ova kladionica iz dana u dan se trudi da poveća svoju ponudu i da igračima pruži maksimalan ugođaj. To čine sve sa ciljem da se što više zabave i zadrže kod njih. Uz to ako i zarade neće biti razloga da traže neku drugu kladionicu za sebe. Ukoliko izaberet ovu kladionicu sigurno se nećete pokajati.

Ukoliko želite, pročitajte recenziju Meridianbet kazino na Casinobonus.rs