• Veb stranica
 • Pokrivenost
 • Ponuda
 • Koeficijenti
 • Uplata
 • Isplata
 • Bonus
 • Korisnički servis
 • Uživo klađenje
 • Mobilno klađenje
4.4

Rezime

Paddy Power je jedno od najpoznatijih svetskih imena kada su u pitanju online kladionice. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu ih čini najboljim u poslu koji rade. Ipak, prostora za napredak imaju, a on se pre svega odnosi na širenje baze kao “istoku”.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Opšte informacije

Paddy Power je najpoznatija irska kladionica koja je osnovana 1988. godine. Trenutno ima preko 16000 zaposlenih i ima preko 3.000.000 registrovanih korisnika. Osim online uslouga imaju i gotovo 3000 poslovnica u Irskoj i Velikoj Britaniji. Koliko je dobra ova kladionica dovoljno je reći da su od strane nezavisnih časopisa eGaming Review i Gambling Online dobili brojne nagrade među kojima je i ona za najbolju kladionicu u Velikoj Britaniji. Paddy Power je izuzetno prepoznatljivi u svetu online klađenja. To je zato što su uvek imali snažnu marketinšku kampanju, koja se katkad graničila sa kontroverzama. Oni stvarno ne smetaju pomeranje granica u pokušaju da privuku nove kupce. Od samog početka su krenuli ka nekonvencionalnom pristupu u ovoj industriji koja je uglavnom konvencionalna.

Veb stranica

Paddy Power online kladionica ima veb stranicu koja je vrlo jednostavnog dizajna, tako da ćete se snaći bez problema već pri registraciji i uplati svoje prve opklade. Glavni meni se nalazi vertikalno sa leve strane i tu ćete naći sve dostupne opcije za igranje. Od klađenja uživo, do izbora sportova koji vas zanimaju. Kada izaberete neki od sportova dalji izbor igara vam se otvara u gornjem (horizontalnom meniju). Tu određujete sami šta želite da vam se prikaže, odnosno šta u suštini tražite. Kao što smo rekli dizajn stranice je veoma jednostavan, nije natrpana i laka je za navigaciju pa će s ei početnici vrlo brzo navići na nju i neće imati problema prilikom korišćenja iste. Veb stranica se brzo učitava i nećete nailaziti na probleme u smislu “kočenja” itd.

Paddy Power kladionica
Paddy Power kladionica

Pokrivenost

Padyy Power kladionica nudi mnoštvo sportova. Od onih najpopularnijih do manje popularnih i poznatih – pokrivaju gotovo sve što postoji. Kod njih možete naći sledeće sportove: fudbal, košarku, tenis, atletika, badminton, boks, kriket, biciklizam, pikado, americki fudbal, golf, rukomet, jedrenje, snooker, vaterpolo, zimski sportovi, hokej na ledu, ragbi.

Paddy Power ponuda

Osim glavnih opklada koje ćete maći u svim kladionicama Paddy Power nudi i obilje drugih specifičnih opklada koje se tiču broja postignutih golova, dodeljenih kartona na fudbalskim utakmicama, kornerima itd… U ponudi imaju i azijski hendikep. U ponudi imaju i sve najvažnije lige američkih sportova. Kada su u pitanju veliki i važni sportski događaji i utakmice kao što su Svetska prvenstva ili Liga šampiona u fudbalu, Paddy Power nudi i veliki broj “specijalnih” opklada koje će vam omogućiti da imate “širinu” u odabitu onog što je najbolje za vas.

Koeficijenti

Kao jedna od najboljih svetskih online kladionica ne čudi što Paddy Power ima i veoma dobre koeficijente u svojoj ponudi. Ono što je važno je da veoma retko obaraju koeficijente što ih čini izuzetno primamljivim za izbor za svakog novog potencijalnog klijenta. Kladioničari jednostavno “mrze” kada vide oborene koeficijente, a tako nešto ćete teško naći u ovoj kladionici.

Paddy Power bonus

Paddy Power kladionica nudi zanimljiv izbor i kada su bonusi i promocije u pitanju. Oni znaju da često menjaju bonuse i promocije pa je potrebno redovno ih pratiti kako bi stalno bili upoznati sa ovom vrstom ponuda.

Trenutno u ponudi imaju:

 • 10 evra risk free opklada – Ukoliko izgubite na vašem prvom tiketu koji ste odigrali u ovoj kladionici vratiće vam uloženo. Maksimalno vraćanje uloga je 10 evra;
 • Takmičenje u kom možete osvojiti put u Abu Dabi na trku F1;
 • Isplata tiketa kao dobitnog ako vaš tim ima dva gola prednosti, a meč nije završen;

Uživo klađenje

Paddy Power kladionica u ponudi ima i više ne go dobru opciju za klađenje uživo. Glavni fokus je očekivano nа fudbаlu i konjske trke. Pored togа u njihovoj ponudi klаđenje uživo su košаrkа, rukomet, bilijаr, kriket, hokej i odbojkа. Ponudа opklаdа nа koje se možete klаditi uživo je vrlo dobra, pokrivаju sve vrste opklаdа koje možete nаći i pre nego utаkmice počnu а koeficijenti su im mnogo bolji u odnosu na konkurente.

Paddy Power - klađenje uživo
Paddy Power – klađenje uživo

Mobilno klađenje

Paddy Power kladionica je veoma jednostavna za upotrebu i preko mobilnih uređaja. Odlično urađen dizajn koji ne opterećuje vaš mobilni uređaj omogući će vam da bez problema igrate sve igre. Veb stranici je lako pristupiti preko bilo kog pretraživača jer je visoko responsivna. Pored toga imaju i aplikaciju za mobilne uređaje preko koje se možete kladiti, uplaćivati i isplaćivati novac baš kao i na desktop verziji njihove veb stranice.

Uplata sredstava

Paddy Power nudi veliki broj mogućnosti za uplatu sredstava, a to možete uraditi putem kreditnih kartica (VISA, Mastercard) i debitnih kartica (VISA Electron). Takođe novac možete uplatitit koristeći Skrill (Moneybookers), Neteller, kao i direktnim bankarskim transferom. Minimalni iznos uplate na vaš nalog ove kladionice je 5 evra.

Isplata sredstava

Isplatu možete izvršiti u bilo kom trenutku povlačenjem novca na bankovni račun, Skrill (Moneybookers), Neteller ili Visa karticu. Minimalni iznos za povlačenje novca je 5 evra.

Korisnička podrška u Paddy Power

Paddy Power manje ili više nudi sličnu korisničku podrškao kao njena konkurencija. U ponudi imate live chat, e-mail ili kontakt telefon. Najbolji način za kontakt je svakako chat uživo gde odgovor dobijate nakon nekoliko minuta. Ono što kod njih ne možete, a kod ostalih možete je korišćenje chata ako niste registrovani. Dakle chat uživo je dostupan samo registrovanim korisnicima. Imaju i sekciju”help” gde ćete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja. Veb stranica je dostupna samo na engleskom jeziku, pa vam je za nesmetano korišćenje ove onlin ekladionice potrebno makar osnovno znanje engleskog jezika. Isto vazi i za operatere na chatu uživo koji sam vama mogu komunicirati samo na engleskom.

Zaključak za Paddy Power kladionica

Paddy Power je bez sumnje jedna od najčuvenijih svetskih kladionica, a kao takva nudi mnoštvo prednosti igračima koji odluče da postanu njeni korisnici. Ovde će svaki igrač naći nešto za sebe što će ga zadržati bez potrebe da ode negde drugo u potrazi za boljim uslovima igranja.