• Veb stranica
  • Ponuda
  • Pokrivenost
  • Koeficijenti
  • Uplata
  • Isplata
  • Korisnički servis
  • Bonus
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
4.1

Rezime

Pinnbet kladionica je jedno od najbojih mesta za klađenje u Srbiji. Međutim, malo im nedostaje da taj epitet zavredi i njihova veb stranica. Imaju sjajnu ponudu, pokrivenost i koeficijente. Ono na što treba da se fokusiraju u budućnosti  je bolja online interakcija sa igračima i veća mogućnost opcija za uplatu i isplatu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Opšte informacije za Pinn bet kladionica

Pinn bet kladionica je relativno mlada na tržištu Srbije. Osnovana je 2014. godine, a već sada ima preko 150 poslovnica širom Srbije. Karakteristično za ovu kladionicu je da je poslednjih par godina imala veoma opširnu marketing kampanju kojom je pokušala da se probije na tržište sportskih kladionica u Srbiji – i u tome je uspela. Reč j o kladionici koja iz dana u dan sve više raste, napreduje i svojim igračima nudi nove i inovativne opcije za sportsko klađenje.

Veb stranica

Pinnbet kladionica ima pomalo neobičan izgled veb stranice koji se poprilično razlikuje od konkurencije. Koncept menija koji je sa leve strane je zadržan, ali na početnoj stranici prvo što vidite je nekoliko parova za klađenje uživo. Odmah ispod se nalazi nekoliko parova mečeva koji počinju uskoro i na kraju naigraniji parovi.

U meniju sa leve strane se sve ove opcije ponavljaju istim redom, a nakon njih tu je i kompletna dnevna ponuda. Izgled stranice je neobičan i trebaće vam malo vremena da se prilagodite, ali to nije prepreka za snalaženja na samom sajtu i igranje.

Pinnbet kladionica
                                                                                                                                    Pinnbet kladionica

Pokrivenost

Pinnbet kladionica ima veoma dobru pokrivenost kada je ponuda sportskih događaja u pitanju. Svi najpopularniji sportovi su zastupljeni kao i takmičenja koja se podrazumevaju u tim sportovima poput fudbala, košarke, rukometa, odbojke i tenisa. Ako recimo želite igrati fudbal oni u svojoj ponudi imaju gotovo sve svetske lige – od najatraktivnijih do nekih egzotičnih. Osim tih sportova u ponudi imaju i neke manje popularne sportove američki fudbal, hokej, bejzbol i slično.

Ponuda u Pinnbet

Ono što je zaista jako dobro kod njih je ponuda sportskih događaja i opcija za klađenje na njih. Pinnbet kladionica svakog dana u dnevnoj ponudi ima veliki broj sportkih događaja, a na pojedinačnom događaju imaju i preko 300 različitih opcija za klađenje an jedan par. To se najpre odnosi na fudbal koji ima najširu ponudu raznoraznih mogućnosti za postavljanje opklade. Takođe i košarka ima izuzetno dobru ponudu koja ne zaostaje previše za fudbalom. Ostali sportovi imaju manje ponuda, ali u odnosu na konkurenciju su uglavnom iznad proseka.

Koeficijenti

Pinn bet kladionica od svog nastanka do danas važi za jednu od najboljih u Srbiji kada je u pitanju ponuda koeficijenata. U većini slučajeva, sportskih događaja i igara Pinnbet ima najbolje koeficijente. Kod njih se retko dešava obaranje koeficijenata osim ukoliko se radi o nekim ekstremnim slučajevima kada to rade sve kladionice. Dobra ponuda bez dobrih koeficijenata za igrača ne znači ništa, a u Pinnbet kladionici imate i jedno i drugo.

Pinnbet bonus

Pinnbet kladionica u svojoj ponudi ima bonus za kladionica do 230 % na parove odigrane na tiketu. To znači da ako odigrate 34 para na jednom tiketu Pinnbet vas nagrađuje sa 230 % bonusa. Ono što je osnovna karakteristika ove ponude je to što Pinnbet jedini u Srbiji ovaj bonus daje bez uslovljavanja igrača da moraju imati minimum određene kvote na meč (npr. min. 1.25 ili 1.35 koeficijent). Imaju i tzv. “Happy hour” bonus do 300% na minimum 4 para na tiketu koji važi svakog dana od 9-11 i od 21 do 23 sata.

Uživo klađenje

Pinnbet kladionica ima i dobru ponudu mečeva za klađenje uživo. Ikonica za ovaj tip igre se nalazi u gornjem meniju i kada je kliknete otvara vam se čitav niz ponuda mečeva koji se igraju uživo. Kao i ostale igre koje nude i ovde imate jako dobre koeficijente što je od velike važnosti svakom igraču.

Pinn bet - klađenje uživo
Pinnbet – klađenje uživo

Mobilno klađenje

Pinnbet kladionica ima i razvijenu aplikaciju koju možete instalirati an svom mobilnom telefonu. Sve što treba da radite je da skinete APK instalacioni fajl sa veb stranice. Zatim je dovoljno da sledite uputstva koja se nalaze na veb stranici Pinnbet i nećete imati nikakvih problema sa instalacijom. Kada sve to odradite moći ćete da se ulogujete na svoj nalog i užđivate u igrama. Sve igre koje su dostupne na desktop verziji dostupne su i na aplikaciji. Osim toga, ako n želite da imate aplikaciju na svom telefonu – ne brinite. Pinnbet veb stranica je optimizovana za sve uređaje pa je bez problema možete koristiti jednostavnim otvaranjem preko bilo kog pretraživača.

Uplata na sredstva

Minimalna uplata po tiketu je 20 rsd i uplata se može izvršiti na bilo kom uplatnom mestu. Dovoljno je operateru reći username i iznos koji žeite dodati na račun. Nedugo nakon toga novca koji ste uplatili biće dodat na vaš nalog i odmah ga možete koristiti.

Isplata na sredstva

Maksimalna isplata po tiketu je 2 000 000 rsd. Igrač klikne na opciju ISPLATA .U polje IZNOS igrač unosi iznos novca koji želi da podigne, zatim klikne na opciju KREIRAJ. Na ekranu će se pojaviti ŠIFRA ISPLATE, niz cifara koji predstavlja pin kod tiketa, koji će igrač zapisati i sa kojim će podići dobitak na svom uplatnom mestu.

Korisnička podrška u Pinnbet

Pinnbet kladionica nema opciju za chat uživo. Moguće ih je kontaktirati samo putem emaila [email protected]. Osim toga informacije koje su potrebne igračima mogu se naći na njihovom teletekstu i magazinu koji izlazi svakog utorka i petka uz liste (što je nevažno za online igranje jer se tom magaznu ne može pristupiti preko interneta). Tu je i broj telefona +381 69 804 64 63 pa ih možete i tako pozvati.

Zaključak za Pinnbet kladionica

Pinn bet kladionica je online kladionica koja, možda, ima najbolje koeficijente u Srbiji. Uz to pokrivenost sportova i ponuda kvota je zaista na veoma visokom nivou štoi je za svaku pohvalu. Ono što im nedostaje je više mogućnosti za uplatu i isplatu novca jer je to između ostalog i poenta klađenja na internetu. Takođe, više nego poželjno bi bilo da korisnička podrška uvede opciju za chat uživo.