• Veb stranica
  • Pokrivenost
  • Ponuda
  • Koeficijenti
  • Uplata
  • Isplata
  • Korisnički servis
  • Bonus
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
4
Sending
User Review
0 (0 votes)

Opšte informacije za Planetwin365 kladionica

Kladionica Planetwin365 osnovana je još 2009. godine. Nalazi se u vlasništvu austrijske kompanije SKS365 koja ima sedište na Malti.

Planetwin365 ima više od 1000 poslovnica širom Evrope što je čini jednom od vodećih sportskih kladionica na evropskom kontinentu.

Najviše svojih poslovnica imaju u Austriji i Italiji, a na Balkanu posluju u Crnoj Gori i Srbiji. U poslednjih par godina krenuli su sa jakom medijskom kampanjom u Srbiji kako bi utvrdili svoju poziciju lidera u poslu kojim se bave, a slobodno možemo reći da su u tome uspeli.

Veb stranica

Planetwin365 ima poseban domen za srpsko tržište, što znači da postoji veb stranica nemenjena samo igračima iz Srbije. Veb stranica je urađena odlično. Ima moderan i prijatan izgled, a igrači sami mogu modifikovati da li žele tamniju ili svetliju verziju stranice. Meni je skladno uređen i igrači se lako mogu orjentisati kada traže određenu igru. U gornjem meniju ima nekoliko opciju među kojima je klađenje uživo, virtuali, rezultati, liste i dopune i nagradno takmičenje.

Sa leve strane je meni sa ponudom sportova i mečeva. Pored toga tu je moguće naći i Top mečeve, top lige, ali i proveriti status tiketa.

Planetwin365 kladionica
            Planetwin365 kladionica

Pokrivenost

U skladu sa svojom reputacijom Planetwin365 ima i odličnu pokrivenost sportova  i događaja. Gotovo je nemoguće kod njih ne pronaći neki sport ili meč koji treba biti odigran bez obzira o kom sportu ili delu sveta se radi.

Najpopularniji sportova poput košarke, fudbala, rukomet, odbojke i tenisa imaju neverovatno veliku ponudu. Tu su i neki manje popularni sportovi kao što su ragbi, futsal i sl. koji se takođe redovno nalaze u njihovoj ponudi.

Planetwin365 ima i opciju za ANTEPOST klađenje gde se možete kladiti i na to koće osvojiti neki šampionat ili takmičenje, pre nego što ono počne, a neretko i u toku samog takmičenja možete igrati ovu igru.

Ponuda u Planetwin365

Planetwin365 ima i bogatu ponudu kako mečeva i događaja tako i opcija za klađenje na pojedinačnom paru. Tako ćete na njihovoj veb stranici biti u mogućnosti da na izabrani par koji želite odigrati nađete čak i više od 500 različitih kombinacija koje možete odigrati. Ova opcija varira od lige do lige, ali one najpopularnije lige i takmičenja uvek imaju ovu opciju od 500+ različitih opcija za klađenje. Tako nešto nećete naći svuda, pa je ova kladionica u ovom segmentu daleko ispred većinme svoje konkurencije.

Koeficijenti

Planetwin365 igračima nudi koeficijente koji su približno isti kao što ih su u najboljim evropskim kladionicama. Ne možemo reći da su drastično bolji i veći od konkurencije, ali njihovi koeficijenti su više nego dobri i realni što je u suštini najvažnije za savkog igrača. Ono što je podjednako važno nismo primetili često obaranje koeficijenata, a to je nešto o čemu igrači itekako vode računa prilikom izbora kladionice u kojoj će igrati.

Planetwin365 bonus

Kako na veb stranici ne postoji opcija za registraciju samim tim ne postoji ni bonus dobrodošlice. Ova kladionica nudi maksimalnih 365% bonusa na odigranih 35 parova na jednom tiketu. Bonus se računa za koeficijente veće od 1.25 počevši od petog para.

Uživo klađenje

Ponuda na klađenje uživo je više nego dobra. Gotovo sve mečeve koje nude najveće evropske kladionice uživo ćete naći i na Planetwin365 online kladionici. Na pojedine parove na klađenje uživo naći ćete i preko 200 opcija koje možete izabrati kao svoju opkladu. Ponuda mečeva i događaja je pregledna, a vi sami sebi možete da konfigurišete izgled ponude u zavisnosti šta vam se dopada i kako želite postaviti opcije za klađenje.

Planetwin365 - klađenje uživo
Planetwin365 – klađenje uživo

Mobilno klađenje

Kladionica Planetwin365 nema dostupnu aplikaciju za mobilne telefone. I pored toga igrači neće imati problema ako žele da se klade putem svog mobilnog telefona. Veb stranica ove online kladionice je u potpunosti kompatibilan sa svim najmodernijim uređajima. Sajt je pregledan, meni je lak za navigaciju i svaki igrač će se sa lakoćom snalaziti igrajući. Sve opcije koje su dostupne na desktop verziji dostupne su i kada sajtu pristupite sa mobilnog telefona tako da ne možete biti hendikepirani u odnosu na igrače koji uplaćuju tikete u poslovnicama.

Uplata sredstva

Uplata sredstava je moguća u svakoj od poslovnica.

Isplata na sredstva

Isplata sredstava se vrši u nekoj od poslovnica.

Korisnička podrška u Planetwin365

Veliki minus ove online kladionice je segment korisničke podrške. Ne postoji chat uživo, a email koji stoji u donjem levom uglu sajta je jedina opcija za pomoć. Mi smo poslali mail sa upitom na neke stvari koje su nas zanimale, ali ni nakon 24 sata odgovor nije stigao. To je neprihvatljivo za kladionicu ovakve reputacije i sigurni smo da će ljudi koji stoje iza ove kladionice poraditi na ovom segmentu svog poslovanja.

Zaključak za Planetwin365 kladionica

Planetwin365 je sigurno jedna od najboljih kladionica u Srbiji. Imaju veliku i raznovrsnu ponudu igara iz gotovo svih dostupnih sportova. Odlikuju ih jako dobri koeficijenti, lep i funkcionalan veb sajt i dobra ponuda za klađenje uživo. Ono što moraju popraviti je korisnička podrška i mogućnost registrovanja direktno na sajtu.