• Veb strana
 • Pokrivenost
 • Ponuda
 • Koeficijenti
 • Uplata na sredstva
 • Isplata na sredstva
 • Korisnička podrška
 • Bonus
 • Uživo klađenje
 • Mobilno klađenje
3.5

Rezime

Iako se radi o veoma mladoj online kladionici već na prvi pogled možemo zaključiti da imaju šta ponuditi svojim igračima. Veoma dobra pokrivenost, solidna ponuda i odlične kvote su nešto što će privući sakog zaljubljenika u sportsko klađenje. Topbet svojim igračima nudi brojne bonuse i promocije uz koje možete dodadtno zaraditi i dobro se zabaviti igrajući kod njih.

Sending
User Review
3.3 (10 votes)

Opšte informacije

Kladionica Topbet je novi igrač na terenu sportskog klađenje u Srbiji. Radi se o ambicioznoj kladionici koja stremi širenju svog posla i obogaćivanju ponude sve sa ciljem pozicioniranje među najznačajnije subjekte kladioničarske industrije.

Kako sami kažu za sebe moderni su, igračima nude vrhunske uslove igranja radi njihovog maksimalnog zadovoljstva. Reč je o društveno odgovornoj kompaniji koja prevazilazi granice standardnog poslovanja i pomera trendove u istom.

Veb stranica Topbet

Već na prvi pogled veb stranica Topbet kladionice izgleda veoma moderno. Meni je izuzetno lepo sređen i što je za igrače najvažnije maksimalno je pojednostavljen. Sa leve strane u vertikalnom meniju prvo susrećete top ponudu najzanačajnijih fudbalskih takmičenja. Odmah nakon toga imate poređenja sportove, a klikom na određeni sport meni vam daje nove opcije takmičenja koja se nude u odabranom sportu.

U horizontalnom delu menija nalazite klađenje (sport) uživo, virtuelne igre, igre uživo i promocije.

Stranica se brzo učitava i nećete imati problema sa ovim segmentom. Sve je lepo posloženo tako da igraču omogućava brzu i efikasnu navigaciju. Ukoliko ne želite da krstarite po sportovima i ligama imate i polje za pretragu. U tom polju je dovoljno da ukucate ime tima ili igrača i odmah će vam biti ponuđen par na koji možete položiti opkladu. Ovo je funkcija koja je sve više tražena jer igrači ne žele gubiti nepotrebno vreme pregledajući čitavu ponudu koaj postoji kako bi došli do meča koji žele odigrati.

Navigacija i jezici

Na veb stranici kladionice Topbet je lako se snaći i brzo ćete naći ono što vam je potrebno. Čak i najneiskusniji igrači će se vrlo brzo snaći jer je sve organizovano veoma jednostavno i omogućava svakom igraču da bez većih problema pronađe ono što želi.

Imeđu ostalih opcija menija koje smo već naveli možete birati i događaje po danima što je dodatna olakšavajuća okolnost pri korišćenju njihove veb stranice.

Što se tiče jezika za sada je dostupna samo verzija koja pdržava srpski jezik.

Pokrivenost

S obzirom da se radi o jednoj od najmlađih sportskih kladionica kod nas pokrivenost sportovima je relativno dobra. Oni u svojoj ponudi imaju najpopularnije sportove poput fudbala, košarke i tenisa, ali i one koji se igraju manje poput MMA, snukera ili pikada. Na osnovu svega viđenog očekujemo da i u ovom segmentu napreduju iz dana u dan jer im je kao što sami kažu cilj da imaju TOP ponudu i TOP pokrivenost. Da bi to dostigli moraju još malo da se potrude.

Ponuda

Što se tiče ponude u ovoj kladionici možemo reći da je više nego dobra za jednu tako mladu kladionicu. Potrudili su se da igračima ponude različite opcije na pojedinačne parove. Tako npr. za određene fudbalske mečeve možete naći i više od 50 dostupnih opcija za opkladu. To je zaista za svaku pohvalu za kladionicu koja je u fazi razvoja i opipavanja tržišta. Ponuda koju daju će svakako zadovoljiti sve igrače bez obzira da li se radi o iskusnim kladioničarima ili o početnicima. Nešto manje opcija u ponudi imaju za ostale sportove, ali takvu praksu imaju i neke od velikih kladionica tako da je i ovo sasvim očekivano.

Kod fudbala će vam prvo ponuditi one najigranije opcije poput konačnog ishoda, ali i ukupno golova i oba tima daju gol. Za sve dodatne opcije kao što i znate morate selektovati određeni par koji želite igrati nakon čega ćete dobiti i kompletnu ponudu.

Kvote

Ovo je jedan od najvažnijih segmenata svake kladionice. Često upravo kvote odlučuju o tome gde će igrač igrati ili za koju će se kladionicu odlučiti. Kada govorimo o Topbet kladionici možemo sa sigurnošću reći da imaju zaista odlične kvote. Naravno, ne očekujte da ćete ovde naći najbolje kvote na svetu, ali sasvim sigurno ne zaostaju za konkurencijom u Srbiji. Nude konkurentne kvote i ako se odlučite za igranje kod njih što se kvota tiče nećete se pokajati. Posebno “dobre” kvote imaju na fudbalske mečeve, dok su recimo na stoni tenis i snuker u momentu pisanja ove recenzije nešto niže u odnosu na konkurente. Ono što je takođe važno istaći je da ćete retko naići na neko drastično obaranje kvota što je slučaj sa nekim mnogo većim kladioničarskim imenima. Ovo je nešto što će zasigurno privući igrače kod njih jer niko ne voli da vidi “oborene” kvote na parove koje odigra.

Uplata i isplata

Ako se odlučite na registraciju kod ove kladionice možete biti sigurni da su vaši podaci, ali i sve transakcije zaštićeni. S tim u vezi možete biti pouzdani da prilikom uplate ili isplate novca neće biti zloupotrebljeni vaši lični ili bankovni podaci. Uplate u ovoj kladionici se mogu vršiti preko kreditnih i debitnih kartica. Igrač vrši uplatu na korisnički račun putem platnih kartica. Plaćanje je omogućeno karticama VISA, MasterCard i Maestro.

Uplatu depozita na svoj korisnički nalog je moguće izvršiti putem E-banking i M-banking elektronskog bankarstva.
Sve što je potrebno da uradite je da se ulogujete na portal svoje banke za elektronska plaćanja ili ukoliko koristite aplikaciju na mobilnom telefonu, isto to možete učiniti. Nakon što odaberete opciju za plaćanje novog naloga, potrebno je da popunite sva odgovarajuća polja kako bi uspešno izvršili plaćanje na svoj korisnički nalog za klađenje na sajtu Top Bet. 

Uplatu depozita na svoj korisnički nalog je moguće izvršiti u bilo kojoj Banci, ekspozituri Pošte Srbije ili na nekom drugom uplatnom mestu (menjačnice koje nude ovu vrstu usluge).
Sve što je potrebno da uradite je da popunite Nalog za uplatu.

Odnedavno u svojoj ponudi imaju i opciju uplate putem objekata Moj kiosk širom Srbije.

Isplatu dobitaka igrača moguće je izvršiti na dva načina:

1.Isplatom na tekući račun igrača koji se vodi u nekoj od banaka na području Republike Srbije;2.

2. Isplatom na šalteru JP “Pošta Srbije”.

Da biste ispunili uslov za isplatu sredstava sa Korisničkog naloga, neophodno je da ste prethodno potvrdili svoj identitet (slika lične karte ili pasoša). Ukoliko niste, dobićete obaveštenje da je neophodno da to učinite.

Korisnička podrška u Topbet

Iako ne poseduju čat uživo možemo reći da imaju veoma dobru korisničku podršku. A kako to znamo? Testirali smo ih. Trebalo im je svega tri minuta da odgovore na e mail koji smo im poslali sa upitom o načinu registracije, uplati i isplati sredstava. Top Bet Korisnički servis možete kontaktirati na neki od sledećih načina:
– E-mail-om na [email protected]
– Putem aplikacija Viber i WhatsApp.
Takođe, možete da ih zapratite na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube), a njihovi moderatori će odgovoriti u najkraćem mogućem roku na svako Vaše pitanje.

Topbet kladionica bonusi i promocije

Sasvim očekivano za novu kladionicu imaju veoma dobru ponudu bonusa i promocija. Ovaj segment je jako važan za maldu kladionicu poput ove jer zahvaljujući bonusima i promocijama privlače nove igrače što je izuzetno važno.

Samom registracijom dobijaš 500 rsd bonusa bez uslova.

Za samo igranje nude čak 600% bonusa, a na tako nešto neće naići ćesto. Dakle, ako odigrate 50 parova sa kvotom 1.25 i većom Topbet kladionica će vam na vaš dobitak dodadti i neverovatnih 600% bonusa.

Dalje nude i 15% Cashback za gubitne tikete. Koji sve tiketi potpadaju pod ovu kategoriju morate obavezno proveriti u uslovima i odredbama ove promocije.

BONUS NA PRVI DEPOZIT

Uplatom prvog depozita na svom korisničkom nalogu, dobijate Bonus od 10% do 250% koji možete iskoristiti na njihovom sajtu na ponudu Sporta, Virtuelnih igara, Slot igara, Igara uživo.

Da bi korisnik ostvario Bonus, potrebno je da ispuni sledeće uslove:

 • Da je registrovan korisnik na sajtu Top Bet.
 • Da prvi put uplaćuje depozit
 • Jedan korisnik može imati samo jedan korisnički nalog i samim tim može samo jednom iskoristiti promociju Bonus na prvi depozit.
 • Maksimalni iznos Bonusa koji korisnik može da ostvari iznosi 10.000 dinara.

Klađenje uživo

Ova sekcija kladionice Topbet je vrlo lepo uređena. Igrači će imati priliku da se oprobaju u igranju omiljenih sportova dok je akcija u toku.

Deo za klađenje uživo je jako lepo uređen i igrač će brzo i lako naći ono što želi odigrati. Upravo ovo “brzo i lako” je ključ za igranje uživo jer se kvote menjaju iz sekunde u sekundu i potrebno vam je da imate responsivan sajt koji neće da “koči” vaše parove.

Ponuda na klađenje uživo je vrlo dobra i kod njih ćete naći opcije za klađenje uživo koje nude mnoge online kladionice širom sveta.

Ono što im nedostaje je streaming mečeva uživo što bi dodadtno pojačalo doživljaj klađenja uživo i igračima dalo bolji uvid u najbolje opcije za klađenje.

Mobilna aplikacija

Kladionica Topbet nema aplikaciju za mobilne uređaje, ali to igračima neće predstavljati nikakav problem prilikom igranja jer je sama veb stranica u potpunosti kompatibilna sa svim uređajima. Igrači neće osetiti nikakvu razliku pri korišćenju veb stranice na svojim pametnim telefonima ili tabletima i imaće dostupno za igranje sve ono što nudi i desktop verzija sajta.

Zaključak za Topbet kladionicu

Iako se radi o veoma mladoj online kladionici već na prvi pogled možemo zaključiti da imaju šta ponuditi svojim igračima. Veoma dobra pokrivenost, solidna ponuda i odlične kvote su nešto što će privući sakog zaljubljenika u sportsko klađenje. Topbet svojim igračima nudi brojne bonuse i promocije uz koje možete dodadtno zaraditi i dobro se zabaviti igrajući kod njih.