Kladionica je kompanija koja je licencirana da prihvata opklade za određeni ishod nekog događaja sa unapred ponuđenim koeficijentima. Najčešće kladionice u svojoj ponudi imaju većinski sportska dešavanja, ali u poslednje vreme sve je više ponuda na dešavanja u politici, muzici, dodelu raznih nagrada.

Kladionice mogu da budu lokalne ili online. Igrači u kladionicama koje imaju svoja uplatna mesta mogu da se klade bez bilo kakve registracije, dok je kod online klađenja potrebno da se registrujete kako bi dobili svoj nalog za klađenje. Potrebno je da imate najmanje 18 godina kako biste se registrovali na nekoj online kladionici.

Pronađite najbolju kladionicu za vas.

Da biste se kladili online potrebno je da se registruje u nekoj od kladionica. Pre nego što otvorite nalog bilo bi dobro da proverite reputaciju kladionice u kojoj želite da se kladite. Kakva su pravila, kolika je ponuda sportova i liga i koji su uslovi korišćenja. Sve to u cilju da otkrijete da li kladionica nudi ono što vi tražite pre nego što počnete da se kladite.