Petak, 06/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
06/08Bornmut vs Vest Bromvič AlbionUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
04/08/2021 18:56
Novo prvenstvo u engleskom Čempionšoipu startuje sjajnom utakmicom u Bornmutu. Meč na \'\'Vitaliti stadionu\'\' igra se u petak u 20.45.
Bornmut

Nije uspelo \'\'Trešnjicama\'\' da se ekspresno vrate u elitu. Ispali su potpuno nenadano u pre dve sezone, odigrali solidno u Čempionšipu, ali su zaustavljeni u polufinalu baraža od novog premijerligaša Brentforda. Iali su veliku šansu da se domognu finala doigravanja, dobili su prvi meč 1:0, imali vođstvo i u drugom, ali su ostali sa igračem manje i izgubili 3:1. Nisu bili aktivni u prelaznom roku, doveli su Markondesa iz Brentforda i pozajmili Dejvisa Leifa iz Lidsa. Španac Dijego Riko vratio se na Iberijsko poluostrvo, prešao je u Real Sosijedad, dok je golamn Asmir Begović postao zvanično član Evertona. Bornmut je već odigrao jedan zvanični meč u novoj sezoni, u prvom kolu EFL kupa ubedljivo su pobedili MK Donse sa 5:0.

Vest Bromvič Albion

Dok Bornmutu nije uspelo da se ekspresno vrati u Premijer ligu, Vest Bromu je uspelo da se ekspresno vrati u Čempionšip, posle samo jedne sezone u eliti. Sada je ovo najteža godina za svaku ekipu koja se posle avanture u elitnom rangu vrati među drugoligaše. Videćemo koliko ekipa iz Birmingema ima snage da se održi na površini i da opet napadne plasman u Premijer ligu. Prošlu sezonu su započeli katastrofalno i u najvećoj meri je loš start bio razlog ispadanja. Smenili su Slavena Bilića i kormilo poverili iskusnom Semu Alerdajsu, ali se mnogo toga nije pomerilo s mesta. Doveli su dva, tri pojačanja, ništa spektakularno, a otišli su fudbaleri koji su prethodnu sezonu proveli na pozajmici u Birmingemu. U pripremnom periodu igrali su sasvim solidno i pobeđivali neke snažnije ekipe.

Predlog

Nekako su se ove dve ekipe stalno razmimoilazile, pa su poslednji međusobni susret, kada su zvanični mečevi u pitanju, odigrali još pre tri i po godine, kada su u sezoni 2017/18 zajedno bili u Premijer ligi. Tada su ispali fudbaleri Vest Broma, a kada su se oni vratili 2020. godine, tada su ispale \'\'Trešnjice\'\'. Ne očekujemo neki vatromet pogodaka, ipak je prvo kolo u pitanju, a ovo je jedno od najdužih i najtežih takmičenja na svetu. Odigrajte 0-2 gola, a za ovaj tip u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.