Subota, 18/09 - Fudbal, Italija, Serija A
18/09Salernitana vs AtalantaPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
16/09/2021 16:06
Poslednji meč subotnjeg programa kada je u pitanju četvrto kolo italijanske Serije A se igra u Salentu, gde će fudbaleri Salernitane dočekati Atalantu. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Salernitana

Fudbaleri Salernitane su se prošle sezone nakon baš dosta vremena vratili u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, ali kako sada stvari stoje deluje da će ovaj tim biti jedan od najozbiljnijih kandidata da se vrati ekspresno u Seriju B.
Naime, posle tri odigrana kola se Frenk Riberi i drugari nalaze na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenihi bodova i sa gol razlikom 2:11, što znači da tim iz Salenta u proseku prima skoro po četiri gola po utakmici, što je svakako katastrofalan podatak.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo treći uzastopni poraz i to na gostovanju kod Torina kada je bilo čak 4:0.

Atalanta

Više smo očekivali od Atalante na startu šampionata, ali ne treba zaboraviti da je tim iz Bergama i u prethodnih nekoliko sezona po pravilu startovao dosta loše, ali kako je vreme prolazilo tako su izabranici Đanpjera Gasperinija pružali sve bolje partije i na kraju redovno dolazili do svog primarnog cilja, a to je svakako plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba istaći da je "boginja" u utorak remizirala na teškom gostovanju kod Viljareala, pošto je taj duel završen rezultatom 2:2.
U prošlom kolu Serije A četa Đanpjera Gasperinija je doživela neočekivani poraz na svom terenu od Fiorentine kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Salernitana je do sada pokazala najmanje od svih ekipa u Seriji A i prosto smo mišljenja da to Atalanta može i mora da iskoristi zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Bet365 plaća sa sjajnom kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.